Uitschuifbare telescoopstelen

Sorteer op:

Uitschuifbare telescoopstelen met conische top in verschillende lengtes van 2,50 meter , 3,50 meter , 4.50 meter , 6 meter en 8 meter.
Ideaal voor het reinigen van Hoge ramen , Zonnepanelen , Dakvensters , oversteken , ...enz.
€29,95
Deze waterdoorlatende telescoopsteel maakt het mogelijk om rechtstreeks te reinigen met water , De telescopische watersteel is geschikt voor het schoonmaken van bv. ramen, zonnepanelen, veranda, auto , vrachtwagen , enz.
Gardena compatibel
€24,95
Deze waterdoorlatende telescoopsteel maakt het mogelijk om rechtstreeks te reinigen met water , De telescopische watersteel is geschikt voor het schoonmaken van bv. ramen, zonnepanelen, veranda, auto , vrachtwagen , enz.
Gardena compatibel
€34,95
Kwalitatieve waterdoorlatende telescoopsteel, geschikt voor het grondig en veilig schoonmaken van alle hoge oppervlakken.
- Uitschuifbaar tot 4 meter
- Geschikt voor diverse accessoires
- Gardena compatibel
€54,95
Deze Telescoopsteel met conische top is geschikt voor diverse toepassingen , Veilig en efficiënt hoge oppervlakken reinigen.
Aluminium Telescoopsteel 2,50 meter, 2-delig
€29,95
Hoge oppervlakken schoonmaken is voortaan eenvoudig en veilig met deze telescoopsteel. De telescoopsteel is compatibel met tal van accessoires waardoor het reinigen van alle oppervlakken efficiënt kan gebeuren
Aluminium Telescoopsteel 3,50 meter, 3-delig
€39,95
Een telescoopsteel is een handig hulpmiddel om alle hoge oppervlakken gemakkelijk en veilig te reinigen. Deze 3-delige telescoopsteel met conische top kan gebruikt worden met tal van opzetstukken , geschikt voor elk doeleinde. Telescoopsteel 4,50 meter,
€49,95
Deze kwalitatieve telescoopsteel is vervaardigd van duurzaam aluminium en is licht in gewicht waardoor het reinigen van alle hoge oppervlaktes gemakkelijk en veilig is.
Compatibel met diverse opzetstukken, voor alle doeleinden.
Telescoopsteel 6 meter
€59,95
Deze uitschuifbare telescoopsteel is geschikt om alle hoge oppervlaktes gemakkelijk, snel en veilig te reinigen. De 4-delige telescopische steel is compatibel met diverse opzetstukken en zal al Uw schoonmaakwerk vereenvoudigen.
Telescoopsteel 8 meter,
€69,95
Met deze professionele telescoopsteel van Unger kan U werkzaamheden met een ladder vermijden. De kwaliteitsvolle telescopische steel is vervaardigt uit duurzaam aluminium en voorzien van ErgoTec veiligheidsconus.
€29,95
Deze telescoopsteel van Unger is voorzien van een veiligheidsconus en maakt alle werkzaamheden veiliger, aangezien het gereedschap vastklikt en niet naar beneden kan vallen.
Kwalitatieve telescopische steel 3- delig
€49,95
Unger telescoopsteel 4,50 meter 3-delig met ErgoTec veiligheidsconus.
- Geen risico op verdraaien of eraf vallen van gereedschap.
- Professionele aluminium telescoopsteel OptiLoc voor comfortabel en veilig werken
€74,95
Deze professionele telescoopsteel van 6 meter is voorzien van OptiLoc veiligheidsconus om alle werkzaamheden veiliger te maken, aangezien het gereedschap vastklikt en niet naar beneden kan vallen.
Duurzame aluminium telescoopsteel van Unger , 3-delig
€94,95
Deze 4-delige telescoopsteel van Unger is voorzien van ErgoTec veiligheidsconus zodat U veilig tot een hoogte van 8 meter plus lichaamslengte kan werken.
Professionele telescopische steel TelePlus van 8 meter.
€149,95
Deze lichtgewicht aluminium telescoopsteel van Unger met ErgoTec veiligheidsconus is efficiënt en veilig voor het werken tot een hoogte van 10 meter plus lichaamslengte.
Professionele telescopische steel TelePlus van 10 meter
€169,95
Deze aluminium telescoopsteel van 6 meter wordt aanbevolen voor het reinigen van oppervlakken tot 9 meter. De optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid wordt garandeert voor professioneel gebruik.
- Innovatieve constructie
- Gemakkelijk uitbreidbaar
€89,95
Deze aluminium uitbreidingssteel van 3 meter wordt aanbevolen voor het reinigen van oppervlakken tot 9 meter. De optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid wordt garandeert voor professioneel gebruik.
- Innovatieve constructie
- 3 meter , 2-delig
€54,95
De glasvezel telescoopsteel van 6 meter biedt optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid en is geschikt voor professioneel gebruik. Deze 4- delige telescoopsteel van Unger staat garant voor comfort en het beste reinigingseffect.
Innovatieve constructie
€169,95
Deze glasvezel uitbreidingssteel van 3 meter wordt aanbevolen voor het reinigen van oppervlakken tot 9 meter. De optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid wordt garandeert voor professioneel gebruik.
- Innovatieve constructie
- 3 meter , 2-delig
€102,95
Carbon telescoopsteel HiFlo nLite van Unger, Evolutionaire steeltechnologie voor professionals. Deze Carbon mastersteel van 6,63 m. wordt aanbevolen voor werkhoogtes tot 13,50 meter (ca. 5 verdiepingen).
Hoge stijfheid - gering gewicht - 4-delig. -
€674,95
Carbon uitbreidingstelescoopsteel HiFlo nLite van Unger, Evolutionaire steeltechnologie voor professionals. Deze Carbon uitbreidingssteel van 3,41 m. wordt aanbevolen voor werkhoogtes tot 13,50 meter
Hoge stijfheid - gering gewicht - 2-delig.
€334,95
Deze telescoopsteel van 12,20 meter vervaardigt uit Carbonvezels is perfectie tot in het kleinste detail.
Nieuw ontworpen greep
Duurzame klemmen
Maat: 12.2 m
Maat kort: 1.95 m
Elementen: 8
Gewicht: 3.5 kg
Materiaaldikte: 210 GPa
€1.139,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x