Stoomreiniger

Sorteer op:

Sale
De AQUA LASER GOLD STOOMREINIGER is een zeer handige en krachtige stoomreiniger.
Deze stoomreiniger verhit het water in het reservoir in zeer korte tijd tot 90 graden. Waardoor hij zeer goed desinfecteert.
€89,95 €72,95
Sale
De Aqua Laser Brilliant stoomreiniger is onmiddellijk klaar voor gebruik en zeer gemakkelijk te bedienen. De super reinigingskracht met stoom zorgt er dan ook voor dat alle oppervlakken gedesinfecteerd en ontvet worden zonder chemicaliën.
€79,95 €49,95
Sale
Met de zeer krachtige stoomreiniger van Aqua Laser reinigt en desinfecteert U alle oppervlakken zonder chemicaliën. De Aqua Laser Brilliant is direct klaar voor gebruik en eenvoudig te bedienen. Zeer efficiënt als vloer- en handstoomreiniger.
€79,95 €49,95
Sale
De Aqua Laser Stoomreiniger beschikt over een handige afneembare handstoomreiniger, waarmee u gemakkelijk kleinere oppervlakken kunt behandelen. Het apparaat is onmiddellijk klaar voor gebruik en zeer gemakkelijk te bedienen.
€89,95 €72,95
Sale
De vernieuwde Aqua laser stoomreiniger voor super reinigingskracht met stoom! Deze super stoomreiniger met uitneembare handstoomreiniger is onmiddellijk klaar voor gebruik en zeer handig te bedienen voor het desinfecteren van alle oppervlakken.
€89,95 €72,95
Set van 3 Aqua Laser microvezeldoeken met een praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C zonder wasverzachter wasbaar.
€11,95
De Aqua Laser koraaldoek reinigt uw vloer nog beter en neemt nog meer vuil en vochtigheid op. Met praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C zonder wasverzachter wasbaar.
€13,95
Grondige reiniging van Uw vloeren met deze koraaldoeken van Aqua laser. Deze roze koraaldoeken zijn verpakt in een set van 3 stuks en nemen nog meer vuil en vochtigheid op.
Met praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C wasbaar.
€13,95
Deze koraaldoeken van Aqua Laser verwijderen het meest hardnekkige vuil met gemak en zijn verpakt in een set van 3 stuks. De Koraaldoeken nemen nog meer vuil en vochtigheid op.
Met praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C wasbaar.
€13,95
Sale
De H20 koraaldoeken reinigen Uw vloer grondiger en gemakkelijker. Deze doeken passen op alle , H2O Mop Ultra , X5 en alle Aqua Laser vloer stoomreinigers.
met praktisch zakje om geuren toe te voegen.
Set van 3 stuks Fluo groen
€19,95 €14,95

Een stoomreiniger wordt steeds meer gebruikt als hulpmiddel in het huishouden. In uw huis mag zo een geweldig apparaat eigenlijk ook niet meer ontbreken. Weet u nog niet wat u hiermee kunt en wat de voordelen van het gebruik nou eigenlijk zijn, lees dan verder. U leest hier alles over de voordelen en het gebruik van de stoomreiniger zodat u er dadelijk ook van overtuigd bent dat u niet langer zonder kunt. Met dit middel maakt u alles in huis stralend schoon en haast bacterievrij. Lees dus hier verder en ontdek waarom ook u er eigenlijk wel een nodig heeft.

Een stoomreiniger gebruiken

Een stoomreiniger is erg eenvoudig te gebruiken en het gebruik hiervan levert veel voordelen op. De systemen die u in ons assortiment vindt werken met een stekker, deze steekt u in het stopcontact nadat u de stoomreiniger heeft gevuld met water en eventueel een geurtoevoeging. Wanneer de stoomreiniger aanstaat en klaar is voor gebruik kunt u hem op twee manieren gebruiken. Voor de vloer en hoge stukken muur in bijvoorbeeld de badkamer gebruikt u het hele systeem. Voor lage of smalle stukken kunt u ook de handreiniger losmaken en in de hand gebruiken. Bij de stoomreiniger krijgt u diverse opzetstukken meegeleverd die u kunt gebruiken voor verschillende delen van uw huis zoals de ramen.

Verschillende schoonmaakklussen

Zoals u heeft kunnen lezen is een stoomreiniger erg divers in gebruik. U kunt hiermee verschillende vloeren schoonmaken maar dit is bij lange na niet alles wat u hiermee kunt reinigen. Haast alles wat u in huis ziet kunt u hiermee schoonmaken. Matrassen en tapijten zijn bijvoorbeeld echt plekken in huis waar veel bacteriën zich in nestelen, deze kunt u normaal haast niet reinigen. Een stoomreiniger zorgt ervoor dat dit nu eenvoudig mogelijk is waardoor dus ook deze lastig te reinigen plekken nu altijd schoon zijn.

Opzetstukken voor uw stoomreiniger

Voor het gebruiken van een stoomreiniger op een diverse manier wordt deze geleverd met verschillende opzetstukken. Hierdoor kunt u werkelijk alles reinigen. Zelfs de meest moeilijk bereikbare stukken in huis hoeven nu niet vies te blijven met deze onderdelen. De opzetstukken die worden meegeleverd zijn: raamreiniger, stofwisser, stofwisser voor glasreiniging, smalle borstel, spatel, ronde borstel, knikpijpje en verschillende verbindingsstukken.

Een fris ruikend huis

Een fout die veel mensen maken tijdens het schoonmaken in huis is dat verschillende meubels zoals de bank maar oppervlakkig gereinigd worden. Hierdoor kunt u een muffe geur in huis krijgen, wat u uiteraard wilt voorkomen. Een stoomreiniger maakt het mogelijk alle oppervlakken te reinigen waardoor u onprettige geuren in huis kunt voorkomen. Uw huis zal dus met een stoomreiniger niet muf ruiken. Toch kan het zo zijn dat u liever een lekker geurtje in huis heeft hangen. Om dit te realiseren kunt u gebruik maken van een geurtoevoeging. Hierdoor gaat het stoom waarmee alles schoon wordt lekker ruiken en zo ook uw huis. Gebruik maken van een stoomreiniger betekend dus niet dat uw huis niet heerlijk kan ruiken.

Allergieën verminderen met een stoomreiniger

Als u of iemand in uw gezin last heeft van allergieën zoals huisstofmijt kunt u veel baat hebben bij het gebruik van een stoomreiniger. Door de hete stoom die hieruit komt worden namelijk bacteriën en schimmels in huis gedood. Voor mensen met bijvoorbeeld een allergie voor huisstofmijt kan een matras erg veel last geven. Het gebruiken van een stoomreiniger kan er dan voor zorgen dat de huisstofmijt gedood wordt en dat degene met allergieën minder tot geen last meer heeft van klachten.

In sommige huizen is schimmel een groot probleem. Dit kan namelijk leiden tot klachten waarbij iedereen zich zeer ellendig gaat voelen. Het ziet er daarbuiten ook niet heel fris uit om allemaal plekken in huis te hebben. Met een stoomreiniger kunt u schimmels in huis doden. Hierdoor verdwijnt de schimmel, ziet het oppervlak er weer schoon uit en komt de schimmel ook niet snel meer terug.

Zoals u heeft kunnen lezen brengt het gebruiken van een stoomreiniger veel voordelen met zich mee. Er is geen ander middel te vinden waarmee alle bacteriën gedood worden zonder gebruik te maken van heftige chemicaliën. U krijgt een schoon huis met een frisse geur, zonder heftige middelen te hoeven gebruiken. Haast alles in huis is te reinigen met een stoomreiniger dankzij de verschillende opzetstukken die u kunt gebruiken. Als u altijd een brandschoon huis wilt wat er stralend uitzien, bestel dan uw stoomreiniger bij Megatip.be en ga lekker aan de slag.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x