Stoomreiniger

Sorteer op:

Sale
De AQUA LASER GOLD STOOMREINIGER is een zeer handige en krachtige stoomreiniger.
Deze stoomreiniger verhit het water in het reservoir in zeer korte tijd tot 90 graden. Waardoor hij zeer goed desinfecteert.
€89,95 €72,95
Sale
De Aqua Laser Gold stoomreiniger is onmiddellijk klaar voor gebruik en zeer gemakkelijk te bedienen. De super reinigingskracht met stoom zorgt er dan ook voor dat alle oppervlakken gedesinfecteerd en ontvet worden zonder chemicaliën.
€89,95 €72,95
Sale
Met de zeer krachtige stoomreiniger van Aqua Laser reinigt en desinfecteert U alle oppervlakken zonder chemicaliën. De Aqua Laser Gold is direct klaar voor gebruik en eenvoudig te bedienen. Zeer efficiënt als vloer- en handstoomreiniger.
€89,95 €72,95
Sale
De Aqua Laser Stoomreiniger beschikt over een handige afneembare handstoomreiniger, waarmee u gemakkelijk kleinere oppervlakken kunt behandelen. Het apparaat is onmiddellijk klaar voor gebruik en zeer gemakkelijk te bedienen.
€89,95 €72,95
Sale
De vernieuwde Aqua laser stoomreiniger voor super reinigingskracht met stoom! Deze super stoomreiniger met uitneembare handstoomreiniger is onmiddellijk klaar voor gebruik en zeer handig te bedienen voor het desinfecteren van alle oppervlakken.
€89,95 €72,95
Set van 3 Aqua Laser microvezeldoeken met een praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C zonder wasverzachter wasbaar.
€11,95
De Aqua Laser koraaldoek reinigt uw vloer nog beter en neemt nog meer vuil en vochtigheid op. Met praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C zonder wasverzachter wasbaar.
€13,95
Grondige reiniging van Uw vloeren met deze koraaldoeken van Aqua laser. Deze roze koraaldoeken zijn verpakt in een set van 3 stuks en nemen nog meer vuil en vochtigheid op.
Met praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C wasbaar.
€13,95
Deze koraaldoeken van Aqua Laser verwijderen het meest hardnekkige vuil met gemak en zijn verpakt in een set van 3 stuks. De Koraaldoeken nemen nog meer vuil en vochtigheid op.
Met praktisch zakje om geuren toe te voegen. Tot 60° C wasbaar.
€13,95
Sale
De H20 koraaldoeken reinigen Uw vloer grondiger en gemakkelijker. Deze doeken passen op alle , H2O Mop Ultra , X5 en alle Aqua Laser vloer stoomreinigers.
met praktisch zakje om geuren toe te voegen.
Set van 3 stuks Fluo groen
€19,95 €14,95
De Geurtoevoeging Lavendel van Aqua laser zal een aangename geur verspreiden en is volledig veilig in gebruik. Schoonmaken met Uw stoomreiniger is geweldig maar wanneer U een lekkere frisse geur kan toevoegen is dit een meerwaarde op schoonmaakgebied
€12,95

Stoomreiniger voor al uw schoonmaakwerk

Snel en supereffectief schoonmaken, als dit is wat u wilt is een stoomreiniger het apparaat voor u! Door de hete stoom die eruit komt worden alle bacteriën gedood in een oogwenk en is alles perfect schoon. Een stoomreiniger is snel en makkelijk in gebruik, alles wat u nodig heeft is het apparaat en water. Binnen no time is het reservoir heet en klaar om te gaan. Wat u ook wilt schoonmaken het is allemaal geen probleem. U kunt uw gordijnen stomen maar ook uw gasfornuis en uw vloer, zo een veelzijdig apparaat heeft u nog nooit in uw handen gehad.


Diverse opzetstukken

Wanneer u uw vloer gaat stomen wilt u dat natuurlijk niet doen met een klein slangetje waar stoom uit komt. Daarom is er voor alles wat u gaat schoonmaken een gepast opzetstuk. U kunt op de afbeeldingen bij de stoomreiniger die u bekijkt de afbeeldingen zien. Hier ziet u alle opzetstukken die u op de stoomreiniger kunt bevestigen. U kunt zelf experimenteren wel opzetstuk u fijn vindt om te gebruiken bij elk schoonmaak klusje. Door al het experimenteren wat u kunt doen wordt schoonmaken weliswaar een leuk karwei.


Stoomreiniger en allergieën voorkomen

U vraagt zich misschien af hoe het kan dat er met een stoomreiniger allergische reacties worden voorkomen. Dit ligt aan een aantal dingen. U kunt met de stoom huisstofmijt bestrijden, dit veroorzaakt een hoop allergische reacties die na het stomen dus voorkomen worden. Veel mensen zijn ook allergisch voor ingrediënten in schoonmaakmiddelen. Met een stoomreiniger is het niet nodig om deze middelen te gebruiken en kan er wederom een allergische reactie voorkomen worden. Buiten allergische reacties is er nog iets in huis waar u erg ziek van kunt worden, dit is schimmel. De stoomreiniger is erg geschikt voor het doden en verwijderen van schimmel in uw huis en daardoor kunt u ziek worden voorkomen. Een stoomreiniger is dus niet alleen makkelijk maar ook nog eens goed voor de gezondheid.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x