Witte steen / Poetssteen

Sorteer op:

Sale
Biowonder poetssteen kan alle oppervlakken reinigen en polijsten zonder krassen , Het efficiënt reinigingsmiddel is uitermate geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals bv. , kunststof , roestvrij staal, chroom, glas, email, enz.
€19,95 €14,95
Sale
De poetsteen White Rock is een efficiënte en natuurlijke reiniger voor alle gladde metalen oppervlakken zoals bv. , auto, boot, caravan, moto , enz.
Ideaal voor chroom, aluminium, roestvrij staal, goud, zilver, koper, brons , tin, enz.
€12,95 €9,95
Deze multifunctionele Poets - Steen is een super krachtige en tegelijk zachte reiniger met microparels.
Geeft langdurige bescherming en is Ideaal voor gebruik in de keuken en badkamer (gootsteen, sanitair, kookplaten en -potten, tegels, voegen, ...
€9,95
Sale
O-Quick reinigingspasta is zeer efficiënt om extreem hardnekkige vlekken te verwijderen in badkamers , keuken , pvc tuinmeubelen , enz.
Reinigt , polijst en conserveert in één beweging.
€9,95 €7,95

Witte steen / Poetssteen voor alle oppervlakken !

Deze allesreiniger is uitermate geschikt om alle gladde oppervlakken te reinigen zonder krassen te maken. De efficiënte werking van deze poetsteen is ook zeer doeltreffend en is bijzonder gebruiksvriendelijk.  De witte steen kan moeiteloos , roestvrij staal, chroom, glas, email aan , en is ook ideaal voor sanitair , badkuipen , wastafels , spiegels , enz. Voor in de keuken kunnen alle potten, tegels , kookplaten en keramische kookplaten zonder probleem en op een veilige mannier gereinigd worden.  Daarnaast zal het gebruik van deze Witte steen ook de levensduur van uw oppervlakken aanzienlijk verlengen. De witte steen Reinigt , poetst , onderhoudt en conserveert in één bewerking. Wilt u eveneens kunnen genieten van de unieke voordelen die de witte steen / Poetssteen met zich meebrengt? Twijfel dan niet langer en haal ze nu meteen in huis hier bij Megatip.be!

Voordelig Biowonder / Poetssteen aankopen !

Veel mensen gaan er nog steeds van uit dat Witte steen vandaag de dag zeer veel geld kost. Dat is echter beslist niet altijd het geval, in tegendeel. Indien u er voor kiest om Witte steen / Poetssteen aan te kopen hier bij Megatip.be zorgt u er namelijk niet alleen voor dat u een zeer kwalitatieve allesreiniger in huis haalt, bovendien kunt u ook nog eens rekenen op een bijzonder interessante prijs. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag zeer kwalitatieve en voordelige Witte steen / Poetssteen kopen? In dat geval bent u hier bij Megatip.be beslist aan het juiste adres!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x