Ontmosser

Sorteer op:

Groene aanslag verwijderen in een mum van tijd kan U met deze ontosser MOSA !
De zeer geconcentreerde groene aanslagreiniger wordt verdund met water en is onschadelijk voor Uw tuin.
Geschikt voor alle oppervlakken.
€7,50
De ontmosser MOSA is voordelig en doeltreffend in gebruik. Deze groene aanslagreiniger is dan ook een gebruiksvriendelijke ontmosser die op alle oppervlakken kan worden gebruikt en is onschadelijk voor Uw tuin.
€14,95
MOSA Ontmosser is een groene aanslagreiniger. Deze ontmosser van Mosa mag verdund worden omdat deze zeer geconcentreerd is. Deze ontmosser is zeer geschikt voor Klinkers , tuinmeubelen , Alle houtsoorten , Marmer , Witte steentjes , Daken , enz.
€29,95
Deze gebruiksvriendelijke ontmosser "MOSA" is een groene aanslagreiniger voor alle oppervlakken. Het voordeelpakket van 10 liter is dan ook een ideale oplossing om al Uw mos en groenaanslag op een doeltreffende manier te verwijderen.
€54,95
De groene aanslagreiniger Greenstop verwijdert zonder schrobben algen en groene aanslag op alle oppervlakken , zo kan dit product perfect gebruikt worden bij bv. muren , daken , balkons , terassen , tegelpaden , tuinmeubelen , enz.
Inhoud 5 liter
€20,90
Greenex is een ontsmettingsmiddel met bactericide en fungicide werking. Geschikt voor het verwijderen en voorkomen van mosbegroeiing, groenaanslag en schimmels op alle waterbestendige oppervlakken.
Inhoud 5 Liter
€26,40
Fabel anti-groenaanslag is uiterst gemakkelijk en efficiënt voor het verwijderen van groenaanslag op muren, daken, terrassen, veranda's, serres, stoepen, grafstenen, baksteen, cement, enz.
Gebruiksklare spray, 500 ml.
€4,99
Compo Herbistop super is een totale , niet selectieve onkruidbestrijder voor het vernietigen van , onkruiden, grassen en mossen op verharde en niet verharde permanent onbeteelde terreinen.
Eerste resultaten reeds zichtbaar na 3 uur.
€32,95
Comfortabele fijnbewatering zonder lastig bukken , Gericht fijn sproeien met deze hogedruk sproeier.
Voor gebruik met water, pesticiden, herbiciden, insecticiden, fungiciden en mestmiddelen of voor het verwijderen van groene aanslag op uw tegels.
€18,95
Deze multifunctionele rugsproeier met een nuttige capaciteit van 16 Liter is geschikt voor het besproeien van grote hoeveelheden. De druksproeier met regelbare spuitkop is voorzien van een slipvaste draagriem en schouderstukken.
€27,95
Handige plantenspuit met hoge druk systeem voor het vernevelen van water, plantenvoeding of bestrijdingsmiddelen.
Inhoud , 2 Liter
€5,95

Snel van mos verlost met deze ontmosser!

Indien u een prachtige tuin of oprit heeft is er niets zo vervelend wanneer deze wordt ontsierd door de aanwezigheid van mos. Een goede ontmosser kan er gelukkig voor zorgen dat dit probleem als sneeuw voor de zon kan verdwijnen. Mos kan niet alleen voorkomen op en tussen klinkers, maar wat verder te denken van tuinmeubelen en daken? Waar mos ook opduikt, door een MOSA ontmosser aan te kopen hier bij Megatip.be zorgt u er voor dat u deze snel en eenvoudig kunt verwijderen zonder dat u daarvoor dure apparaten dient aan te kopen. De MOSA ontmosser die u in ons aanbod terug kunt vinden is in ieder geval zeer geconcentreerd en kan bijgevolg probleemloos worden verdund met behulp van water. Op deze manier bereikt u steeds het gewenste eindresultaat met een minimaal gebruik aan ontmosser!


Geen dure apparaten nodig

De ontmosser die hier bij Megatip.be kan worden aangekocht brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Niet alleen beschikt deze niet over oplosmiddelen waardoor ze bijzonder gebruiks- en materiaalvriendelijk is, daarnaast kan deze ontmosser ook nog eens worden aangekocht tegen een zeer laag prijskaartje. Vergeet die dure apparaten die uiteindelijk slechts een weinig bevredigend resultaat opleveren en haal deze voordelige, maar zeer doeltreffende ontmosser in huis hier bij Megatip.be!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x