Feem Active Cleaner

Sorteer op:

Feem Active Cleaner is uiterst krachtig , doeltreffend en veilig, Feem Active Cleaner is geschikt op alle hout-en metaalsoorten , PVC , kleurvaste stoffen en textiel en is bruikbaar op alle afwasbare en waterbestendige materialen.
€6,50
Feem Active Cleaner de ideale oplossing voor U! Met Feem Active Cleaner kan U alle vuile en vette oppervlakken efficiënt reinigen , ontvetten en ontvlekken.  Deze allesreiniger heeft een geconcentreerde drievoudige werking
€11,00
Feem Active Cleaner heeft een geconcentreerde drievoudige werking , reinigen , ontvetten en ontvlekken. Deze allesreiniger is uitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van bv. dampkappen,ovens,keukens,badkamers,tuinmeubelen,autovelgen, enz.
€37,00

Niets is vervelender dan vuile oppervlakken die niet proper willen worden. Met name hardnekkige vuilresten die niet willen verdwijnen met eender welk product , treur niet langer , met Feem Active Cleaner  kan U voortaan alle afwasbare en waterbestendige materialen en oppervlakken moeiteloos schoonmaken. Schoonmaakproducten bestaan dan ook in vele soorten en varianten , Met Feem Active Cleaner  kan U bijvoorbeeld dampkappen,ovens, friteuses, keukens,badkamers,tuinmeubelen , en nog zo veel meer grondig reinigen, en dit in een mum van tijd. Wilt U graag meer weten over deze allesreiniger ? kijk dan verder in ons assortiment van Feem Active Cleaner .

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x