Auto cleaners

Sorteer op:

Deze Auto-shampoo + wax van Lamont is een bus van 1 liter.
Reinigt Uw wagen formidabel en beschermt Uw lak door de Wax.
€8,95
Sale
Deze zeer zachte en doeltreffende autoshampoo met toevoeging van natuurwas geeft een mooie diepteglans en is zuinig in gebruik.
Inhoud 5 liter.
€45,00 €35,00
Deze auto polish van Lamont is Universeel en is geschikt voor alle soorten lakken en kleuren.
€11,95
Het probleem met vuile velgen behoort nu definitief tot het verleden. ALUMINIUM VELGEN OF GELAKTE VELGEN WORDEN BINNEN DE MINUUT TERUG NIEUW.
€6,95
Eres Super-Wax , Polish & Shine , De combinatie van téflon en natuurlijke was zorgen voor een langdurig effect. Het koetswerk van Uw wagen blijft langer glanzen en is langer beschermd en geeft intense glans.
Inhoud 500 ml.
€15,95
Bescherm Uw auto , moto, caravan , enz. met deze efficiënte en doeltreffende Auto Polish.
Verzorgd , beschermd en geeft glans gedurende zeer lange tijd
Geschikt voor alle kleuren en metallic
€8,95
Deze Auto shampoo Wash & Wax reinigt Uw wagen efficiënt en beschermt Uw lak doeltreffend.
Voorkomt watervlekken en is geschikt voor alle doeleinden.
Inhoud , 1000 ml
€5,99
De velgenreiniger zal al het hardnekkig vuil van Uw velgen Verwijderen.
Voor staal en aluminium velgen
Inhoud , 500 ml.
€5,99
De intensieve insect cleaner reinigt glas, chroom, verf en kunststof snel en moeiteloos.
Verwijderen van insecten met een hoog reinigend vermogen.
Inhoud 500 ml.
€5,99
De Cockpit Shine is efficiënt op interieuronderdelen van kunststof , vinyl en rubber.
Herstelt en verfrist het dashboard en interieur van alle voertuigen.
Inhoud 300 ml.
€5,99
Eres DE-ICER ontdooit buitengewoon snel en is doeltreffend tot -30°C.
Een extra additief zorgt voor een tragere verdamping waardoor de formule langer kan inwerken.
Voorkomt beschadiging van de rubberen dichtingen rond uw ruiten.
€6,95
Sale
Met deze 7 delige promotieset kan U de wagen grondig schoonmaken. De schoonmaakset bestaat uit 1 Autospons Multy + 1 bus Auto-shampoo met wax + 1 bus auto polish + 1 Professionele Wonder Blade + 3 Blue marlin microvezel doeken.
€54,95 €44,95

Een auto schoonmaken is iets wat best wel even wat tijd en moeite kost. Zeker voor het behalen van een blinkend schoon resultaat zal u hier wat moeite in moeten steken. Door gebruik te maken van goede schoonmaakmiddelen en eventueel hulpmiddelen wordt het wel een stuk makkelijker en bent u sneller klaar. U kunt een auto niet goed schoonmaken met middelen die u zou gebruiken in huis en andersom. Als u gebruik maakt van een goede auto cleaner krijgt u een prachtig resultaat en wordt uw harde werk beloond. Bij Megatip.be vindt u auto cleaner waarmee u uw hele auto van binnen en buiten kunt schoonmaken.

Het schoonmaken van de auto

Bij het schoonmaken van een auto zijn er altijd dingen om rekening mee te houden. Doordat u met een auto rijdt kunnen er zeer hardnekkige vlekken ontstaan aan de buitenkant van uw auto. Vuil van de straat aan uw velgen is iets wat u niet kunt voorkomen. Boomsappen op uw lak nadat u onder een boom heeft geparkeerd krijgt u erg lastig schoon. Zo zijn er meer soorten vuil die erg lastig schoon te maken zijn met de verkeerde middelen. In ons assortiment vindt u auto cleaner waarmee u alles aan de buitenkant van de auto weer schoon krijgt van de wielen en velgen tot de lak. Ook de binnenkant van de auto kan echt stof aantrekken en vies worden, hiervoor kunt u ook auto cleaner gebruiken zodat de binnenkant er net zoals de buitenkant van uw auto er weer uitziet als nieuw.

Auto cleaner gebruiken

Niet elke auto cleaner is hetzelfde waardoor dus ook de manier van gebruiken kan verschillen. Wanneer u een auto cleaner product aanschaft is het dan ook belangrijk te kijken naar het gebruik hiervan en op welk deel van de auto u dit kunt gebruiken. Een velgenreiniger kunt u beter niet gebruiken om het dashboard van uw auto te reinigen en een cockpitspray gebruikt u niet voor de lak. Het is niet alleen een kwestie van kiezen voor het juiste middel maar ook de manier van gebruik moet goed gebeuren. Als u een goed resultaat wilt van een bepaald auto cleaning middel zult u deze moeten gebruiken zoals wordt aangegeven op het product zelf.

Een auto cleaner set

Misschien wilt u uw auto gaan wassen maar weet u niet goed wat u nodig heeft of waar te beginnen. Als u hier moeite mee heeft is een auto cleaning set ideaal voor u. In zo een set zit werkelijk alles wat u nodig heeft voor het behalen van een mooi resultaat van de middelen zelf tot de doeken en sponzen die u nodig heeft. De auto cleaner set die u vindt in ons assortiment is een zevendelige set waarmee u een blinkend schone auto krijgt. In de set zit:

  • Een autospons
  • Autoshampoo met wax
  • Auto polish
  • Wonderblade
  • 3 microvezeldoeken

Alles binnen en buiten uw auto

Bij het schoonmaken van een auto denken veel mensen aan de buitenkant van een auto en dan voornamelijk de lak. Toch mag de binnenkant niet achterblijven, dit is waar u toch veel tijd doorbrengt. Hier lijkt stof wel aangetrokken te worden en vieze vlekken horen er eigenlijk ook niet thuis. In ons assortiment vindt u auto cleaner die u kunt gebruiken om de binnenkant van uw auto te reinigen en te laten glanzen als nieuw. Als u kijkt ziet u bijvoorbeeld een cockpit shine, deze auto cleaner kunt u gebruiken om alle kunststof oppervlakken in uw auto na het schoonmaken weer prachtig te laten glanzen. Vergeet bij uw auto cleaner dan ook zeker niet producten aan te schaffen voor de binnenkant van uw auto.

Een stralend schone auto

Wie wil er nou niet rondrijden in een blinkend schone auto die eruit ziet alsof hij net uit de showroom is komen rijden? Dit resultaat kunt u altijd bereiken als u uw auto regelmatig schoonmaak met auto cleaner. Zo kunt u altijd trots zijn op uw auto en het schoonhouden brengt ook voordelen met zich mee. Als u regelmatig autocleaner gebruikt om uw auto goed schoon te maken zal het ook minder moeite kosten de volgende keer dat u dit moet doen. U bespaart dus tijd terwijl u ook nog eens rondrijd in een blinkend schone auto.

Het hebben van een schone auto hoeft u niet veel moeite te kosten. Door gebruik te maken van auto cleaner uit ons assortiment kunt u uw auto met het grootste gemak poetsen en rondrijden in een prachtige auto. U vindt bij ons auto cleaner voor alle delen van uw auto en zowel de binnenkant als de buitenkant. Deze middelen zijn veilig te gebruiken en zullen nooit schade toebrengen aan het oppervlak. Wilt u gebruik maken van een kwalitatieve auto cleaner voor een zeer scherpe prijs, bestel deze dan bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x