Raamwasser & Raamwisser

Sorteer op:

De Ruitenaftrekkers van het merk Unger worden gebruikt door erkende raamwassers en kunnen door hun Inox materiaal niet roesten.Deze Raamtrekkers zijn in 5 verschillende breedtes leverbaar.
€16,95
De kwalitatieve raamtrekkers van Squizzo zijn vervaardigt uit roestvrij staal. Deze duurzame professionele raamtrekkers zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen en zijn leverbaar in 3 verschillende afmetingen.
€10,95
Deze Koper ruitenaftrekkers van het Merk Heva-Prof zijn zowel voor thuis als professioneel werk. De rubbers van deze Raamtrekkers kunnen altijd vervangen worden.
Leverbaar in 6 verschillende breedtes
€9,95
Met deze professionele raamwisser van het merk Pulex is het reinigen van Uw ramen kinderspel. De koper ruitenwisser laat geen strepen na en is geschikt voor zowel huishoudelijk- als professioneel gebruik.
Leverbaar in 9 verschillende breedtes.
€14,45
Deze Douchewisser is ideaal voor Douche deuren , spiegels , tegels , glazen wanden...enz.
Duurzame PVC wisser met soft rubber handvat.
Breedte 25 cm.
€5,85
Handige Douchewisser van 25 cm. voor Uw Douche deuren , spiegels , tegels , enz.
Met handige binnengreep.
€4,95
Anti-kras douchewisser met ophangbare ergonomische grip in flashy design .
Perfect voor douchedeuren, ramen, spiegels en tegels.
Gebruikt na het douchen vermindert de kalkvorming.
€4,95
De Raamtrekkers van Squizzo zijn te verkrijgen in de maten 25 cm , 35 cm. en 45 cm.
Deze Ruitenaftrekkers zijn met ergonomice handgreep en met schroefdraad in de handgreep waardoor de telescoopsteel gemakkelijk in de raamtrekker past .
€12,95
De Waterwisser set bestaat uit 1 kleine wiper , 1 grootte wiper en 2 kleine steeltjes.
Deze Water wisser is geschikt voor alle gladde , natte ondergronden.
€14,90
De Water wisser is geschikt voor alle gladde en natte oppervlakken op een doeltreffende manier streeploos te drogen.
Deze Waterwisser set bestaat uit 1 kleine wiper , 1 grootte wiper en 2 kleine steeltjes.
€14,90
Deze water wisser met flexibele siliconen blade vermijdt krassen en zal Uw auto doeltreffend drogen. De water wisser set is uitermate geschikt voor op de boot, auto, Mobilhome , ramen , spiegels , vloeren , parket ....enz.
€14,90
Met deze Professionele Wonder Blade zal U alle vlakke oppervlakken in een mum van tijd droog krijgen. Door zijn betere Siliconen samenstelling zal deze water wisser U bijstaan voor alle doeleinden.
€14,95
De professionele Wonder blade smal is ideaal voor het streeploos droog maken van alle vlakke en gladde oppervlakken. Voor Uw wagen , ramen , spiegels , douche deuren , tegels , aanrecht , enz.
€9,95
Sale
De Mr. Ti raamwisser van TV is hier verkrijgbaar bij Megatip.be Met dit Raam wisser systeem kan U streeploos Uw ramen poetsen en dit zonder een druppel water te morsen , omdat de siliconen polymeren wisser zich aanpast aan elk oppervlak.
€39,95 €37,95
Sale
Professionele flexibele siliconen Blade voor alle gladde oppervlakken in een mum van tijd te drogen. Door de kwalitatieve en efficiënte Siliconen samenstelling zal deze water wisser U bijstaan voor alle doeleinden.
€24,90 €19,95
Sale
Deze professionele inwasser met scharnier is geschikt voor alle moeilijk bereikbare plaatsen en de soft microvezelhoes heeft een hoog absorberend vermogen en unieke reinigingskracht.
Inwasser met scharnier compleet 35 cm.
€20,95 €18,95
Deze efficiënte inwasser met kwalitatieve en duurzame microvezelhoes verwijderd het vuil nog beter. Met ergonomische handgreep en doeltreffende waterkamers.
T-Houder 25 cm met Microvezelhoes.
€12,95
Deze efficiënte inwasser met kwalitatieve en duurzame microvezelhoes verwijderd het vuil nog beter. Met ergonomische handgreep en doeltreffende waterkamers.
T-Houder 35 cm met Microvezelhoes.
€14,95
Deze efficiënte inwasser met kwalitatieve en duurzame microvezelhoes verwijderd het vuil nog beter. Met ergonomische handgreep en doeltreffende waterkamers.
T-Houder 45 cm met Microvezelhoes.
€16,95
Sale
Inwashouder standaard 30 cm met microvezel inwashoes
- Efficiënt reinigen van ramen en gladde oppervlakken
- Compatibel op alle telescoopstelen
€9,95 €7,95
Deze raamwassers zijn leverbaar in 3 verschillende breedtes , 25 cm. , 35 cm. en 45 cm.
De raamwasser van Squizzo met witte microvezel vacht zal Uw ramen op een gemakkelijke manier reinigen waardoor U tijd bespaart.
€8,95
Met dit raamwasser systeem kan U de ramen poetsen en drogen met één apparaat.
De microvezel hoes is hier van professionele kwaliteit.
Dit systeem is verkrijgbaar in een breedte van 25 cm. , 30 cm. en 35 cm.
€12,95
Deze professionele raam inwasser met kwalitatieve en duurzame microvezelhoes verwijderd het vuil nog beter. De handgreep met Soft Touch en langer handvat heeft efficiënte waterkamers en een ergonomische vormgeving.
Leverbaar in 25 , 30 , 35 en 45 cm
€13,95
Met dit raamwasser systeem kan U de ramen reinigen en aftrekken met één apparaat.
Dit systeem is verkrijgbaar in een breedte van 30 cm. en 35 cm.
€9,95

Het hebben van vieze ramen of ramen met strepen is een doorn in het oog. U wilt naar buiten kunnen kijken maar het enige wat u ziet is het vuil of de strepen op uw ramen. Dit kunt u makkelijk voorkomen door gebruik te maken van goede producten. Een raamwasser en raamwisser helpen u erbij een prachtig schoon en vooral streeploos resultaat te krijgen. Dit is uiteraard alleen zo als u gebruik maakt van producten van goede kwaliteit. Een raamwasser en raamwisser vindt u in ons assortiment voor een scherpe prijs, zo is het dan ook voor iedereen betaalbaar om schone ramen te hebben.

Een raamwasser gebruiken

Als u uw ramen gaat zemen is een raamwasser het eerste wat u nodig heeft. Deze moet van goede kwaliteit zijn om goed werk te kunnen verrichten. Het materiaal moet zacht zijn om te voorkomen dat er krassen ontstaan op uw ramen. Met een schone doek krijgt u elke keer een prachtig schoon raam doordat al het vuil in de doek wordt opgenomen en vervolgens verdwijnt in het sop dat u gebruikt. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u na elke wasbeurt een nieuwe raamwasser moet aanschaffen omdat de doek vuil is. Om deze reden zijn de doeken die op de raamwisser zitten wasbaar en vervangbaar indien nodig. Zo krijgt u elke keer het beste resultaat.

Drogen met de raamwisser

Wanneer uw ramen schoon zijn van vuil kunt u deze niet aan de lucht laten drogen. Er zullen waterresten achterblijven die ervoor zorgen dat het resultaat niet mooi zal zijn. Om ramen te laten glanzen en er perfect schoon uit te laten zien maakt u gebruik van een raamwisser. Hiermee trekt u het water van het raam af en is deze direct droog. Het voordeel hiervan is dat er geen strepen of kleine druppeltjes achterblijven op het raam die erg storend zijn om naar te kijken. Een raamwisser moet net als een raamwasser gemaakt zijn van goede kwaliteit. Door goede materialen te gebruiken krijgt u het beste resultaat doordat het water echt van uw ramen verdwijnt en er niet steeds beetjes achterblijven die een mooi resultaat belemmeren.

Grote ramen wassen zonder trap

Ramen zijn vaak lastig schoon te maken en u zal vaak gebruik moeten maken van een trap om de bovenkant van uw ramen te kunnen bereiken. Dit kan nadelig werken omdat u elke keer moet klimmen en daardoor makkelijk stukjes over het hoofd ziet. Ook is er altijd een risico dat u valt terwijl u bezig bent. Om al dit soort problemen te voorkomen kunt u gebruik maken van een telescoopsteel. Deze kunt u aansluiten op een raamwisser en raamwasser. Zo wordt het werk makkelijk en kunt u veilig aan de slag gaan voor mooie schone ramen.

Goede kwaliteit maar toch voordelig

Gebruik maken van een raamwasser en raamwisser is erg handig als u producten heeft van goede kwaliteit. U kunt een mooi resultaat krijgen als de materialen goed zijn. Goede kwaliteit hoeft gelukkig ook niet veel te kosten zoals u kunt zien wanneer u ons assortiment bekijkt. Wij bieden u producten aan waar u vele malen gebruik van kunt maken zonder dat uw resultaat minder goed wordt. Wanneer het rubber van uw raamwisser niet meer goed is en het er uitgedroogd uit gaat zien of scheurtjes vertoont zal dit uw resultaat benadelen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment ook zeer voordelig opties. U kunt van veel raamwissers het rubber simpelweg vervangen voor een nieuw rubber. Ook raamwassers zijn op een gegeven moment toe aan vervanging en bij de meeste opties is de doek eenvoudig te vervangen. Door onderdelen te vervangen bespaart u met de tijd ook een hoop geld.

Ramen wassen kan erg leuk zijn. Het is voor de meeste mensen geen hobby maar u wordt er toch elke keer vrolijk van als u naar buiten kijkt door een prachtig schoon raam. Door gebruik te maken van een goede raamwasser en raamwisser krijgt u elke keer ramen die streeploos schoon zijn. Het wassen van uw ramen hoeft niet lang te duren en veel moeite te kosten zolang u gebruik maakt van goede materialen. Wilt u voordelige materialen aanschaffen die van goede kwaliteit zijn, bekijk dan ons assortiment en bestel uw raamwasser en raamwisser bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x