Straatborstel

Sorteer op:

Keerborstel met 50% bahai haren.
Deze straatborstel met 50% bahai haren is een keerborstel die gemaakt is voor het vuilere werk zoals bijvoorbeeld klinkers , opritten , asfalt ,enz...
€9,95
De straatveger met 75% Bahai is een robuuste straatborstel die kan gebruikt worden voor opritten , trottoir , terrassen , enz.
Lengte ca. 35 cm. , Breedte ca. 11 cm.
€12,95
Deze Klinker borstel is zeer licht in gebruik en is zeer geschikt voor Klinkers en Kasseien.
€11,95
Rijststro bezem met 5 banden om efficiënt alle oppervlakken grondig te reinigen.
De duurzame rijststro bezem wordt geleverd met stevige houten steel en heeft een volledige lengte van 1,40 meter.
€11,95
De Rubbermaid Professionele stro bezem is geweldig om te gebruiken op meerdere oppervlakken buitenshuis en in de garage. Deze borstel word geleverd met een stevige houten steel van 1,30 meter.Duurzame maïs stro borstel.
€10,95
Duurzame en sterke pvc bezem voor buitenshuis alle oppervlakken te reinigen.
Deze Buiten borstel word geleverd met een aluminium telescoopsteel die kan verlengt worden tot 1,50 m.
€11,95
Harde en duurzame kunstvezel straatborstel met een werkbreedte van 50 cm. Deze straatveger is uitermate geschikt voor het schoon vegen van harde en ruwe oppervlakken zoals bv. klinkers en kasseien. Kan ook bij nat weer gebruikt worden en sneeuw.
€12,95
Harde en duurzame kunstvezel straatborstel met een werkbreedte van 65 cm. Deze straatveger is uitermate geschikt voor het schoon vegen van harde en ruwe oppervlakken zoals bv. klinkers en kasseien. Kan ook bij nat weer gebruikt worden en sneeuw.
€14,95

Kwalitatieve en duurzame straatborstel in huis halen

Iedereen vindt het verschrikkelijk wanneer ze op straat geconfronteerd worden met bijvoorbeeld vuil aan de schoenen. Veel mensen proberen het voetpad nochtans netjes schoon te maken, maar doen dat met een slechte borstel. Hier bij Megatip.be bieden we onze klanten gelukkig de mogelijkheid om een zeer kwalitatieve straatborstel in huis te halen die niet alleen het aanwezige vuil eenvoudig verwijdert, maar er bovendien ook nog eens voor zorgt dat dit gebeurt zonder dat u al te grote inspanningen dient te leveren. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een eenvoudige mogelijkheid om het voetpad voor uw huis schoon te maken? Dan is het kopen van een straatborstel hier bij Megatip.be ongetwijfeld een goed idee!


Ook geschikt voor uw terras

Een straatborstel is niet alleen handig om te gebruiken op de straat, maar wat bijvoorbeeld ook te denken van uw terras? Veel mensen maken voor hun terras gebruik van een vloer met groeven waar vuil, maar ook mos zich eenvoudig kan manifesteren. Door gebruik te maken van een gewone borstel kan dit vuil doorgaans slechts moeilijk worden verwijderd, maar voor een straatborstel is dit een koud kunstje. Een straatborstel maakt het dus niet alleen mogelijk om oppervlakkig vuil van de straat of het terras te verwijderen, bovendien zal zelfs het meest hardnekkige vuil komen te verdwijnen. Bent u met andere woorden op zoek naar een geschikte borstel om uw terras schoon te maken? Ook dan is het in huis halen van een straatborstel hier bij Megatip.be ongetwijfeld een aanrader!


Bijzonder duurzaam

Daar waar gewone borstels al snel sporen van slijtage gaan vertonen waardoor ze minder efficiënt werken is een straatborstel vervaardigd om het meest hardnekkige vuil te kunnen verwijderen zonder dat er aan duurzaamheid wordt ingeboet. Bovendien kunt u er voor kiezen om een straatborstel in huis te halen met een breedte van bijvoorbeeld 50 of 65 centimeter waardoor ieder mogelijk oppervlak, hoe groot deze ook mag zijn zeer eenvoudig wordt schoongemaakt. Bent u na het lezen van bovenstaande ook overtuigd? Aarzel dan geen moment langer en haal ook uw straatborstel vandaag extra goedkoop in huis hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x