Spinnenborstel

Sorteer op:

Met deze ragebol met conische aansluiting uit zuiver geitenhaar kan U zeer makkelijk alle spinnen en/of stof webben verwijderen op alle mogelijke plaatsen.
Door de Conische aansluiting past deze Spinnenborstel op alle soorten Telescoopstelen.
€14,95
Grote ragebol in geitenhaar met conische aansluiting voor alle telescoopstelen.
Deze ragebol zal alle spinnenwebben op een efficiënte manier verwijderen van alle moeilijk bereikbare plaatsen.
€19,95
Deze handige hoekborstel met bijgeleverd kniegewricht verwijderd doeltreffend het vuil , spinnenwebben , enz. op alle moeilijk bereikbare plaatsen. Ideaal voor dakgoten , oversteken en alle andere hoge plaatsen.
Geschikt voor alle Telescoopstelen.
€12,90
Met deze handige 3-in-1 gootreiniger kan U zeer eenvoudig alle vuil en bladeren uit goten en dakgoten verwijderen. De gootreiniger is voorzien van een doeltreffend kniegewricht om de juiste positie gemakkelijk in te stellen.
Met afneembare opzetstukken
€14,95
Deze duurzame spinnenborstel uit hoogwaardig geitenhaar is uitermate geschikt om alle spinnen - en stofwebben te verwijderen op alle moeilijk bereikbare plaatsen. Door de vorkvormgeving kan deze spinnenborstel tussen alle smalle plaatsen.
€14,95
Deze Achterkast spinnenborstel met geitenhaar en met telescoopsteel is ideaal om alle stof - en spinnen webben te verwijderen ; achter uw kasten of tussen moeilijk bereikbare plaatsen.
€12,95
Spinnenborstel dubbel met geitenhaar en telescoopsteel. Ideaal om alle stof - en spinnenwebben te verwijderen ; achter uw kasten of tussen alle moeilijk bereikbare plaatsen.
€14,95
Deze Ragebol met telescoopsteel kan u gebruiken om spinnenwebben en stof webben te verwijderen in alle hoeken van het plafond of op alle moeilijk bereikbare plaatsen , waar U normaal niet aan kunt.
€14,95
Raagbol gevuld met een mix van paardenhaar en kustvezel. Voor het verwijderen van spinnenwebben en vervuiling. De telescoopsteel maakt het mogelijk op hoogte te reinigen.
Uitschuifbaar tot 160 cm.
€9,95
Deze handige pvc ragebol met bijhorende telescoopsteel is zeer efficiënt om stof- en spinnenwebben te verwijderen van plafond , muren , achter kasten ,...
Synthetische spinnenborstel driehoek met telescoopsteel.
€8,95
Deze handige ragebol met bijhorende telescoopsteel is zeer efficiënt om stof- en spinnenwebben te verwijderen van plafond , muren , achter kasten ,...
Synthetische spinnenborstel rond model met telescoopsteel.
€9,95
Deze synthetische halfronde spinnenborstel is ideaal voor spinnenwebben en stof te verwijderen tegen plafond , muren en achter kasten. Door de uitschuifbare telescoopsteel die kan verlengt worden tot 150 cm. kan U zeker alle plaatsen bereiken.
€8,95
Deze synthetische spinnenborstel is ideaal voor spinnenwebben en stof te verwijderen tegen plafond , muren en achter kasten. Door de uitschuifbare telescoopsteel die kan verlengt worden tot ca. 172 cm. kan U zeker alle plaatsen bereiken.
€8,95
Deze spinnenborstel is een multifunctionele stofborstel en kan in alle hoeken en kanten met zijn vorm en kniegewricht. Inclusief uitschuifbare telescoopsteel tot 2,20 meter.
€14,95
Deze handige spinnenborstel is een efficiënte stofborstel en kan in alle hoeken en kanten met zijn driehoekvorm en kniegewricht.
Inclusief uitschuifbare telescoopsteel 1,45 tot 3,20 meter
€14,95
Deze stabiele, synthetische spinnenborstel met kniegewricht wordt geleverd met een stevige telescoopsteel van 1,65 tot 3,80 meter. Geschikt voor alle hoge oppervlakken te reinigen , zoals bv. onder de dakrand, bij de carport, garage, dakgoten , oversteken
€24,95
Handige stof - achter de kastborstel die alle spinnenwebben en stof verwijderd. Deze multifunctionele stofborstel in zwart varkenshaar kan alle moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk bereiken doormiddel van zijn platte vormgeving.
€12,95
Deze kwalitatieve afstofborstel met echte haren is geschikt voor alle oppervlakken af te stoffen. Ideaal voor tussen kasten , spleten en alle moeilijk bereikbare plaatsen.
Afmetingen , 49 x 7 x 2 cm
€6,95
Zachte ragebol uit zuiver haar voor het verwijderen van spinnenwebben en ander vuil langs randen , plinten , plafonds , enz.
€9,95
Met deze stevige ouderwetse ragebol kan U zorgeloos alle spinnenwebben verwijderen.
€6,95
Met deze handige ragebol , halve maan uit Cocos kan U gemakkelijk alle spinnenwebben verwijderen.
De halve maan met schroefdraad is compatibel op alle telescoopstelen met Duitse schroefdraad.
€10,95
Deze ragebol met paardenhaar is voorzien van Duitse schroefdraad en is ideaal om stof , vuil en spinnenwebben gemakkelijk te verwijderen. De halve maan met schroefdraad is compatibel op alle telescoopstelen met Duitse schroefdraad.
€12,95
Met deze handige ragebol in de vorm van een halve maan kunnen stof- en spinnenwebben voortaan gemakkelijk en snel verwijderd worden.
- Compatibel op telescoopsteel
- Afmetingen , 24 x 12 cm.
€12,95

Waarvoor is een spinnenborstel?

Niemand heeft graag spinnen in huis, toch heeft iedereen ze wel. Spinnen moeten ook eten, net als wij, maar zij vangen hun prooi met een spinnenweb. Spinnenwebben in huis zijn vervelend en zien er niet netjes uit. U zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat het schoonmaken ervan niet makkelijk is, omdat ze op de meest ongemakkelijke en moeilijk bereikbare plekken zitten. Dit probleem hoeft u niet meer te hebben dankzij een spinnenborstel. Dit is een borstel waarmee u gemakkelijk een spinnenrag weg krijgt uit de hoogste en lastigst bereikbare hoek in uw huis. Nooit meer last hebben van spinnenraggen? Dan is een spinnenborstel voor u de perfecte aankoop! U zal de spinnen er misschien niet mee wegjagen maar zonder alle troep die ze maken zal uw huis er gelijk weer heerlijk fris uitzien.


Welke spinnenborstels zijn er?

Spinnenborstels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Niet elk huis is hetzelfde en u zult de borstel aan moeten schaffen waarmee u in uw huis in elke hoek kunt komen. Alle borstels die wij aanbieden zijn lang genoeg of hebben verlengstukken om op hoge plekken te komen. Moet u vooral op smalle plekken komen, kunt u het beste een spinnenborstel aanschaffen die wat platter van vorm is. U kunt als beste bepalen welke u nodig heeft maar wij bieden u genoeg variatie aan om op elke plek te kunnen komen of het nou achter in een kast is of achter de radiator. Rond, langwerpig of hoekig, welke u ook wilt hebben wij bieden het u aan! De vorm is natuurlijk wel belangrijk, kies dus wel de juiste zodat er dadelijk geen spinnenrag meer te vinden is in uw huis. Spinnenraggen zo snel als mogelijk weg, wij van Megatip.be helpen u erbij met door uw geweldige spinnenborstel zo snel mogelijk naar u toe te sturen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x