Rubberborstel

Sorteer op:

De professionele rubber borstel "Squeeper" is een multifunctionele borstel die voornamelijk door kappers word gebruikt. Deze rubber borstel is inclusief met een zwart gelakte telescoopsteel die uitschuifbaar is tot 1,50 meter.
€19,95
De Sweepa PRO 350 I is een rubberen borstel die zeer handig is voor bijvoorbeeld al de haren van honden en katten mee op te vegen. Deze borstel wordt zeer veel gebruikt door Kappers.
€19,95
Deze professionele rubber handborstel "Squeeper" is zeer efficiënt voor het verwijderen van dierenharen. De elektrostatische rubber handborstel is zeer hygiënisch en volledig afwasbaar.
€9,95
Deze duurzame rubberen handborstel verwijderd moeiteloos en efficiënt alle haren en pluizen van alle soorten kleding en meubels.
Hygiënisch en volledig afwasbaar.
Met trekker aan zijkant.
€8,95
Borstelen en reinigen van Uw , tafelbladen , auto's boten of caravans is voortaan kinderspel met deze multifunctionele rubber borstel.
Deze rubber handborstel is zeer hygiënisch en volledig afwasbaar.
€8,95
Deze rubber handborstel is geschikt voor alle soorten vloer, parket, laminaat, tapijten, zetels, honden, katten, ... De Sweepa borstel veegt, schrobt en trekt nog beter vuil, stof en haren weg en kan nat als droog gebruikt worden
€8,95

Laat al het vuil verdwijnen met deze rubberborstel!

Een rubberborstel is door de jaren heen zeer populair geworden... en terecht. Geen enkele borstel is namelijk in staat om uw huis zo grondig te reinigen als deze. Door gebruik te maken van een rubberborstel kunt u er niet alleen voor zorgen dat oppervlakkig vuil als sneeuw voor de zon verdwijnt, daarnaast wordt ook hardnekkiger vuil zonder probleem verwijderd. Het feit dat een rubberborstel zowel nat als droog kan worden gebruikt zorgt er bovendien voor dat het beste van twee werelden kan worden gecombineerd. Wilt u ook graag een zeer efficiënte borstel in huis halen? Twijfel dan niet langer en ontdek snel wat een rubberborstel ook voor u kan betekenen!


Geschikt voor alle oppervlakken

Veel borstels kunt u slechts op bepaalde specifieke oppervlakken gebruiken, maar dat geldt niet voor een rubberborstel. Door gebruik te maken van dit type borstel zorgt u er namelijk steeds voor dat zowel een gewone vloer als bijvoorbeeld parket en laminaat op zeer efficiënte wijze schoongemaakt kunnen worden. Daar komt verder ook nog eens bij dat u de rubberborstel zowel nat als droog kunt gebruiken en bovendien is de zogenaamde telescoopsteel uit te trekken tot maar liefst 1,5 meter. Het mag dan ook duidelijk zijn, schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig als met behulp van de rubberborstel!


Snel en efficiënt schoonmaken

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, maar met behulp van de rubberborstel is het mogelijk om zeer eenvoudig uw volledige woning schoon te maken. Door een klein bedrag uit te geven zorgt u er voor dat u met de rubberborstel een uitstekende mogelijkheid in huis haalt om uw woning probleemloos schoon te maken. Het meest hardnekkige vuil wordt door een rubberborstel snel en efficiënt verwijderd waardoor schoonmaken geen vervelende klus meer is. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren en wilt u eveneens graag een rubberborstel kopen? Twijfel dan niet langer en koop ze snel hier bij Megatip.be!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x