Radiatorborstel

Sorteer op:

Deze radiatorborstel met een volledige lengte van ca. 120 cm. is ideaal om uw radiators stof en pluisvrij te krijgen. Door middel van zijn flexibele steel met veer kan deze borstel tussen alle moeilijk bereikbare plaatsen
Borstellengte ca. 50 cm.
€9,95
Sale
Met de Radiatorborstel Ziggi verwijderd U al het stof en vuil in alle hoeken zeer efficiënt .
Deze flexibele radiatorborstel met een totale lengte van ca. 115 cm. is gemaakt van natuurlijk en hoogwaardig geitenhaar.
Borstellengte ca. 25 cm.
€9,95 €8,95
De universele flexibele slang maakt het mogelijk alle moeilijk bereikbare plaatsen grondig te reinigen. De slang met afneembaar borsteltje past op elke huishoudelijke stofzuiger. Universele aansluiting van 30 tot 37 mm.
€7,95
Deze radiatorborstel met geitenhaar heeft een totale lengte van ca 88 cm. Flexibele radiatorborstel met veer voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators.
Borstellengte ca. 40 cm. , dikte 4 cm.
€9,95
Gemakkelijk reinigen van Uw radiators met deze radiatorborstel met geitenhaar. De flexibele radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 108 cm.
Borstellengte ca. 60 cm. , dikte 4 cm.
€12,95
Handige radiatorborstel met geitenhaar voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators. Deze flexibele radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 128 cm.
Borstellengte ca. 80 cm. , dikte 4 cm.
€14,95
Radiatorborstel met geitenhaar voor het grondig reinigen van Uw radiators. Deze radiatorborstel heeft een totale lengte van ca 100 cm. en de flexibele veer is voorzien van een rubber omhulsel.
Borstellengte ca. 50 cm. , dikte 3 cm.
€11,95
Flexibele radiatorborstel met veer voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators. Deze Radiatorborstel met geitenhaar heeft een totale lengte van ca 88 cm.
Borstellengte ca. 40 cm. , dikte 2 cm.
€9,95
Reinig eenvoudig Uw radiators met deze radiatorborstel met geitenhaar. De flexibele radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 108 cm.
Borstellengte ca. 60 cm. , dikte 2 cm.
€11,95
Flexibele Radiatorborstel met geitenhaar voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators. Deze radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 128 cm.
Borstellengte ca. 80 cm. , dikte 2 cm.
€13,95
Deze radiatorborstel is geschikt voor het efficiënt reinigen van radiators , roosters , ventilatiekanalen , airconditioning , smalle spleten , achter kasten en alle moeilijk bereikbare plaatsen.
Flexibele radiatorborstel natuurhaar.
€7,95
Met deze nylon radiatorborstel van Squizzo kan U alle moeilijk bereikbare plaatsen tussen Uw radiators schoonmaken , de borstel heeft een volledige lengte van ca. 75 cm. en een dikte van 60 mm.
€5,95
Deze multifunctionele radiatorborstel heeft een platte vormgeving met afronding.
Verwijder stof en vuil in de verste achterhoeken van Uw radiators met deze handige radiatorborstel.
Lengte 55 cm., breedte 10 cm., dikte 5 cm.
€5,65
De microvezel Duster kan alle plaatsen reinigen die met een standaard stoffer niet bereikbaar zijn! Met zijn lengte van ca. 55 cm. kan U ook achter kasten , radiators , tussen lamellen of aan lampen , etc.
€12,95
De StarDuster van het merk Unger is uitermate geschikt voor het reinigen van alle moeilijk bereikbare plaatsen. Door de flexibele vormgeving zal deze zeer handig zijn voor bv. onder meubels , boven op kasten , tussen spleten , enz.
€24,95
Extra kwalitatieve ontstoffer met buigzaam frame en microvezelhoes.
- Geschikt voor ontstoffen van moeilijk bereikbare oppervlakken.
- Aanbevolen voor reiniging van lamellen, boven- en achterkant kasten en radiatoren.
- Compatibel met Telescoopsteel
€38,95
Zeer flexibele ontstoffer 48 cm. met buigzaam frame.
- Geschikt voor het ontstoffen van moeilijk bereikbare plaatsen.
- Buigt gemakkelijk tot 180°.
- Groot stofopnemend vermogen.
- Snel en makkelijk verwisselbaar.
- Compatibel met telescoopsteel.
€22,95
Ontstoffer met buigzaam frame 55 cm en microvezelhoes.
- Geschikt voor het ontstoffen van moeilijk bereikbare oppervlakken.
- Aanbevolen voor reiniging van lamellen, boven- en achterkant kasten en radiatoren.
- Compatibel met telescoopsteel
€42,95
Kwalitatieve Ontstoffer met flexibel handvat en microvezelhoes.
- Geschikt voor het ontstoffen van moeilijk bereikbare oppervlakken.
- Aanbevolen voor , lamellen, boven- en achterkant van kasten en radiatoren.
- Compatibel met telescoopsteel
€41,95
Radiatorreiniger met wasbaar microvezeldoek
€3,95
Deze universele spleet- , kieren- en plintenzuiger met bijgeleverde radiatorborstel is ideaal om alle moeilijk bereikbare plaatsen grondig te reinigen.
Inclusief Adapter 35> 32 mm (reduceerring)
€9,95
Deze super handige stofzuiger zuigmond is multifunctioneel en past op iedere stofzuiger door de verschillende tools die erbij zitten. Bespaar tijd en stop met zoeken, deze handige Dust Daddy stofzuigermond haalt alle stof weg op de moeilijkste plekjes.
€9,95
Deze duurzame spinnenborstel uit hoogwaardig geitenhaar is uitermate geschikt om alle spinnen - en stofwebben te verwijderen op alle moeilijk bereikbare plaatsen. Door de vorkvormgeving kan deze spinnenborstel tussen alle smalle plaatsen.
€14,95
Deze Flexibele Stofduster met telescoopsteel is ideaal voor het reinigen van hoge plafonds, kozijnen, lampen, kasten, radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen.
- Stofduster met vijf flexibele armen
- Uitschuifbaar van 56 tot 140 cm.
€14,95

In huis zijn er bepaalde plekken die erg moeilijk schoon te maken zijn. Een radiator is hier ongetwijfeld een van. Het is een plek die u niet ziet waardoor u het ook snel zult vergeten. Toch is de binnenkant van een radiator een echte stoftrekken wat u ongetwijfeld zien als u dit na een tijdje schoon gaat maken. De radiator is iets wat u niet volledig schoon kunt maken met alleen een doekje, hier zult u echt hulpmiddelen bij moeten gebruiken als de radiatorborstel. Wilt u dat alle radiatoren in uw huis schoon zijn van binnen en buiten, dan heeft u een radiatorborstel nodig.

Waarom is een radiatorborstel zo hard nodig?

Het hebben van een schoon huis is voor iedereen belangrijk, niet alleen als u allergieën heeft voor stof. Een fris huis ruikt ook altijd heerlijk. Om dit resultaat te krijgen moet wel alles in huis bijgehouden worden en zo ook de binnenkant van de radiator. Dit is voor de meeste mensen een haast onmogelijk klusje en wordt daarom ook vaak overgeslagen. Dit hoeft in uw huis niet het geval te zijn. Door een goede radiatorborstel in huis te hebben is dit voor u een klus die snel geklaard is. Juist omdat de radiatorborstel het schoonmaken zo makkelijk maakt zal u het vaker willen dien en dat is waarom het hebben van een radiatorborstel zo belangrijk is.

Wat maakt het gebruik zo efficiënt?

Juist omdat het schoonmaken van een radiator zo lastig kan zijn zonder de juiste hulpmiddelen moeten de hulpmiddelen die er zijn echt helpen om efficiënt te kunnen werken. Een radiatorborstel voldoet zeker aan die eis. De borstels hebben een lange steel zodat u de hele radiator van binnen schoon kunt maken en er geen stukken onaangeraakt blijven. De steel is meestal ook buigzaam waardoor u zelfs de meest moeilijke plekjes kunt bereiken voor een geweldig schoon resultaat. Er is dus geen reden meer om met losse doekjes en dergelijke aan de gang te gaan in de radiator als u simpelweg gebruik kunt maken van een efficiënt middel als de radiatorborstel.

Het materiaal van de borstel

Iets wat zeer belangrijk is bij een radiatorborstel is het materiaal waarvan hij gemaakt is. De borstel zelf moet het stof opvangen en mee naar buiten nemen. Aan een borstel die het vuil alleen wegduwt of verplaatst heeft u niet veel. Om deze reden zijn de borstels gemaakt van materialen die het stof en buil vasthouden. Ook het materiaal van de steel is erg belangrijk. Voor een radiator waar u van bovenaf moet schoonmaken is het belangrijk dat de steel is gemaakt van een buigzaam materiaal zodat u de radiatorborstel goed in de radiator kunt krijgen.

Ook schoon op plekken die u niet altijd ziet

Bij het schoonmaken van uw huis draait het er niet alleen om hoe het huis eruit ziet. Wat veel belangrijker is, is het verwijderen van vuil en dus bacteriën. Deze kunnen overal in huis voorkomen en dat is dan ook de reden waarom u niets in huis moet overslaan. De binnenkant van een radiator valt niet op wanneer u langsloopt maar er kan wel degelijk veel vuil en stof ophopen. Het is dan ook een plek die u met enige regelmaat moet reinigen. Uiteraard is het met een radiator net zo als alles in huis, als u het bijhoudt gaat het alleen maar sneller. Als u gebruik maakt van een goede radiatorborstel kunt u de hele radiator reinigen, ook de stukken die u niet kunt zien.

Het hebben van een goede radiatorborstel is erg belangrijk. U ziet de binnenkant misschien niet direct als u langsloopt maar het is een echte stofvanger. Wanneer u de radiator meeneemt in uw schoonmaakroutine is het een klus die snel geklaard is en u dan ook heel veel stof scheelt in huis. De radiatorborstel die u kiest moet passen bij de vorm van uw radiator zodat u hiermee efficiënt en grondig kunt werken. Deze borstels moeten stevig en wendbaar zijn zodat u zelfs de lastige hoekjes goed kunt bereiken. Geen stofdeeltje in de radiator is meer veilig als u kiest voor een radiatorborstel van Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x