Radiatorborstel

Sorteer op:

Deze radiatorborstel met een volledige lengte van ca. 120 cm. is ideaal om uw radiators stof en pluisvrij te krijgen. Door middel van zijn flexibele steel met veer kan deze borstel tussen alle moeilijk bereikbare plaatsen
Borstellengte ca. 50 cm.
€9,95
Sale
Met de Radiatorborstel Ziggi verwijderd U al het stof en vuil in alle hoeken zeer efficiënt .
Deze flexibele radiatorborstel met een totale lengte van ca. 115 cm. is gemaakt van natuurlijk en hoogwaardig geitenhaar.
Borstellengte ca. 25 cm.
€9,95 €8,95
De universele flexibele slang maakt het mogelijk alle moeilijk bereikbare plaatsen grondig te reinigen. De slang met afneembaar borsteltje past op elke huishoudelijke stofzuiger. Universele aansluiting van 30 tot 37 mm.
€7,95
Deze radiatorborstel met geitenhaar heeft een totale lengte van ca 88 cm. Flexibele radiatorborstel met veer voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators.
Borstellengte ca. 40 cm. , dikte 4 cm.
€9,95
Gemakkelijk reinigen van Uw radiators met deze radiatorborstel met geitenhaar. De flexibele radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 108 cm.
Borstellengte ca. 60 cm. , dikte 4 cm.
€12,95
Handige radiatorborstel met geitenhaar voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators. Deze flexibele radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 128 cm.
Borstellengte ca. 80 cm. , dikte 4 cm.
€14,95
Radiatorborstel met geitenhaar voor het grondig reinigen van Uw radiators. Deze radiatorborstel heeft een totale lengte van ca 100 cm. en de flexibele veer is voorzien van een rubber omhulsel.
Borstellengte ca. 50 cm. , dikte 3 cm.
€11,95
Flexibele radiatorborstel met veer voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators. Deze Radiatorborstel met geitenhaar heeft een totale lengte van ca 88 cm.
Borstellengte ca. 40 cm. , dikte 2 cm.
€9,95
Reinig eenvoudig Uw radiators met deze radiatorborstel met geitenhaar. De flexibele radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 108 cm.
Borstellengte ca. 60 cm. , dikte 2 cm.
€11,95
Flexibele Radiatorborstel met geitenhaar voor het grondig ontstoffen van al Uw radiators. Deze radiatorborstel met veer heeft een totale lengte van ca 128 cm.
Borstellengte ca. 80 cm. , dikte 2 cm.
€13,95
Deze multifunctionele radiatorborstel heeft een platte vormgeving met afronding.
Verwijder stof en vuil in de verste achterhoeken van Uw radiators met deze handige radiatorborstel.
Lengte 55 cm., breedte 10 cm., dikte 5 cm.
€5,65
Met deze nylon radiatorborstel van Squizzo kan U alle moeilijk bereikbare plaatsen tussen Uw radiators schoonmaken , de borstel heeft een volledige lengte van ca. 75 cm. en een dikte van 60 mm.
€5,95
De microvezel Duster kan alle plaatsen reinigen die met een standaard stoffer niet bereikbaar zijn! Met zijn lengte van ca. 55 cm. kan U ook achter kasten , radiators , tussen lamellen of aan lampen , etc.
€12,95
De StarDuster van het merk Unger is uitermate geschikt voor het reinigen van alle moeilijk bereikbare plaatsen. Door de flexibele vormgeving zal deze zeer handig zijn voor bv. onder meubels , boven op kasten , tussen spleten , enz.
€24,95
Radiatorreiniger met wasbaar microvezeldoek
€3,95
Deze duurzame spinnenborstel uit hoogwaardig geitenhaar is uitermate geschikt om alle spinnen - en stofwebben te verwijderen op alle moeilijk bereikbare plaatsen. Door de vorkvormgeving kan deze spinnenborstel tussen alle smalle plaatsen.
€14,95
De Microvezel chenille duster is een handig hulpmiddel voor alle schoonmaak! Deze Stoflat van 60 cm lang is ideaal voor het afstoffen van alle plaatsen die met een normale stofborstel onbereikbaar zijn.
Stof duster 60 cm + telescoopsteel 85 < 150 cm
€14,95
Deze plumeau microvezel duster is ideaal om alles stofvrij te maken. De flexibele Chenille stoflat zal alle plaatsen grondig kunnen bereiken en houd het stof vast als een magneet.
€8,95
Deze uitschuifbare microvezel stoffer is uiterst handig voor het afstoffen van alle moeilijk bereikbare plaatsen. De Mini Chenille Duster is uitschuifbaar tot ca. 74 cm. en zal het stof en vuil grondig verwijderen.
€4,95
Deze handige Jaloezieën reiniger is een echte stofvanger die ook het hardnekkig vuil zoals vetafzettingen grondig verwijderd. Lamellen die horizontaal hangen kunnen moeiteloos gereinigd worden met deze Jaloeziereiniger met microvezel.
€5,65

Een radiatorborstel als handig hulpmiddel

Sommige plekken in huis zijn erg moeilijk om schoon te maken, u kunt hier met een gewone borstel of doek niet komen. Zo is er dus ook de radiator, op de een of andere manier kan niemand er fatsoenlijk bij. Hiervoor is er nu dus een hulpmiddel wat wij u uiteraard aanbieden. Wij hebben het hier over de radiatorborstel, een erg handig hulpmiddel. Door zijn ontwerp kan hij makkelijk in elke radiator schoonmaken, wat voor radiator u ook heeft. Afhankelijk van wat voor radiator u heeft kunt u één van deze handige hulpmiddelen aanschaffen bij ons.


Wat zorgt ervoor dat een radiatorborstel zo goed werkt?

Het is een combinatie van verschillende factoren die ervoor zorgen dat u nou net met deze radiatorborstel uw radiator goed kunt schoonmaken. Ten eerste zijn deze borstels langwerpig, hierdoor kunt u er tot onderaan de radiator mee schoonmaken. Ten tweede is er de flexibele steel, door deze steel kunt u zelfs op de plekken schoonmaken waar u nooit van gedacht had dat u erbij zou kunnen. Als laatste is er het materiaal van de borstel. De borstel is gemaakt van geitenhaar waardoor het stof allemaal makkelijk verwijderd wordt. Met een radiatorborstel van Megatip.be zit u altijd goed als het aankomt op het schoonmaken van uw radiator.


Radiatorreiniger met Microvezeldoek

In sommige gevallen is een radiatorborstel zoals hierboven omschreven helemaal niet nodig. Als de openingen aan de voorkant van de radiator zitten kunt u er veel makkelijker bij. In dit geval kunt u de radiatorreiniger met Microvezeldoek ook goed gebruiken. Deze is kleiner van formaat en u kunt de microvezel doek wassen als u er klaar mee bent. Deze doek neemt stof ook erg goed op en als u wilt kunt u hem ook nat gebruiken als er bijvoorbeeld wat drinken op uw radiator is gekomen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x