Bamboe doeken

Sorteer op:

Bamboe Promotie set :
3 droogdoeken en 2 sponsdoeken= samen 20 euro
1 bus van 9€ GRATIS
U neemt een klein dopje van het product en doet dit bij Uw water , dan neemt U een sponsdoek en zeemt u de ruiten in , daarna ga je erover met een droogdoek.
€19,95
De Bamboe doeken glashelder hebben een samenstelling van Bamboe - Microvezel waardoor ze een langere levensduur hebben. Uitermate geschikt om bijvoorbeeld kristal te poetsen maar ook computerschermen , TV schermen , tablets , enz.
€3,95
Efficiënt en snel schoonmaken met "Bamboe Droogdoeken Glashelder"
Deze Bamboedoeken zijn de opvolger van de Koi microvezeldoeken en zijn uiterst geschikt voor
Ramen en Spiegels .
Betere werking , antibacteriële werking , Langere levensduur
€3,95
Deze kwalitatieve Bamboe Droogdoek is een plezier om ramen en spiegels streepvrij te drogen.
De Bamboedoeken glashelder zijn de opvolger van de Koi microvezel doeken en zijn Uiterst geschikt voor Ramen en Spiegels .
Betere werking,lange levensduur
€3,95
De multifunctionele Bamboe droogdoek is uitermate geschikt voor ramen en spiegels maar ook bijvoorbeeld kristal , computerschermen , TV schermen , tablets , enz. kunnen gereinigd worden met deze polierdoek.
Betere werking , langere levensduur
€3,95
Deze Bamboe Droogdoek is een plezier om ramen en spiegels streepvrij te drogen.
De Bamboedoeken glashelder zijn de opvolger van de Koi microvezel doeken en zijn Uiterst geschikt voor Ramen en Spiegels .
Betere werking , langere levensduur
€3,95
De vernieuwde versie van schoonmaken "Bamboe Droogdoeken Glashelder"
Deze Bamboedoeken zijn de opvolger van de Koi microvezeldoeken en zijn Uiterst geschikt voor
Ramen en Spiegels .
Betere werking , antibacteriële werking , Langere levensduur
€3,95
Bamboe Sponsdoek voor het soepel en doeltreffend reinigen van Uw ramen en/of spiegels.
Deze Voor - reinigingsdoek van Bamboe microvezel gebruikt U eerst voor het grondig reinigen van Uw ramen daarna drogen met Bamboe droogdoek voor streeploos effect
€3,95
De brildoekjes van Bamboe zitten verpakt in een setje van 3 stuks en zijn zeer efficiënt om Uw bril streeploos en pluisvrij te reinigen. De betere kwaliteit van Bamboe microvezel is duurzaam en handig in gebruik om Uw bril schoon te maken.
€3,95
Deze Bamboe washandschoen is geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken , auto, mobilhome, ramen, spiegels,
Soepel en efficiënt reinigen zonder beschadiging van het oppervlak.
€9,95
Deze bamboedoeken absorberen heel veel vocht dankzij de bamboevezels en zijn volledig pluisvrij. Het streeploos reinigen van glas , ramen en spiegels is nu heel gemakkelijk met deze hoogwaardige bamboe glasdoeken.
Set 6 stuks
€14,95
Het streeploos reinigen van glas , ramen en spiegels is nu heel gemakkelijk met deze hoogwaardige bamboe glasdoeken. De doeken absorberen heel veel vocht dankzij de bamboevezels en zijn volledig pluisvrij.
Set 6 stuks
€14,95
Deze soepele en ultra zachte polierdoek is uitermate geschikt voor het streeploos drogen van ramen en spiegels. De Carbon fiber microvezeldoek glashelder is de opvolger van de Koi doek en zal zorgen voor een diep glanzend eindresultaat.
Set van 3 stuks
€12,95
Deze microvezeldoek Carbon Fiber is ideaal voor het streeploos drogen van Uw ramen en spiegels. De polier microvezeldoek is breed inzetbaar en heeft een beter absorptievermogen en is bijzonder duurzaam , geschikt voor diverse toepassingen.
Set van 3 stuk
€12,95
Deze kwalitatieve bamboe dweil is vervaardigd uit bamboevezels en microvezels waardoor deze uitermate duurzaam in gebruik is en opmerkelijk goed vuil en water absorbeert.
Geschikt voor alle ondergronden , afmeting , 53 X 70 cm.
€7,99
De kwalitatieve Bamboe dweil van Blue Marlin is duurzaam , efficiënt en uitermate doeltreffend om alle vuil te verwijderen van alle soorten ondergronden.
Bamboe dweil met hoog absorptievermogen.
Afmetingen , 55 x 70 cm.
€7,99
Deze kwalitatieve Bamboe vloermop past vrijwel op elke mophouder met een breedte van 40 cm. De Bamboe vloermop heeft een hoog absorberend vermogen en neemt 10x meer vuil, vet en vocht op dan eender welke mop
Afmeting: 45 x 15cm
€11,95
Deze vloer mop doek super soft van Bamboe is vervaardigt van Bamboe - microvezel waardoor deze een langere levensduur heeft en beter vuil en vocht absorbeert.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€11,95
De Bambus Kristall vloermop is geschikt voor alle ondergronden en garandeert schone , streeploze en glanzende vloeren. De microvezel mop met efficiënte bamboevezels past op alle vloermoppen met flip-flap systeem.
Afmeting , 45 x 15 cm.
€11,95
Deze vloermop doek van Bamboe is vervaardigt van Bamboe - microvezel waardoor ze een langere levensduur hebben en beter vuil opnemen.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€9,95
Vlakmop vervaardigd uit 50% microvezels en 50% Bamboevezels voor grondig schoonmaken van alle gladde oppervlakken. Reinigen , Schuren en Polieren.
Afmeting 40 X 10 cm.
€7,95
De Bambus Kristall doekjes hebben een innovatieve samenstelling van Bamboe - en microvezel en zijn voorzien van een hoge vuil - en wateropname. 6 delige schoonmaakset van Aqua Clean , 2 voorreiniging doeken , 3 polierdoeken en 1 Bambus cleaner 250ml
€19,95
Deze kwalitatieve droogdoeken zijn ideaal in gebruik voor Uw glas , ramen , spiegels , auto , .. streeploos te drogen en hebben een hoog absorptievermogen.
Polierdoeken met extreem lange levensduur
Afmetingen , 40 x 50 cm.
Set 3 stuks
€12,45
Met deze Bambus Kristall sponsdoeken kunnen alle ramen en spiegels moeiteloos en efficiënt gereinigd worden in een mum van tijd. Sponsdoek met 2 zijden om zelfs het hardnekkige vuil te verwijderen.
Afmetingen , 20 x 25 cm.
Set 2 stuks
€7,95

Bamboe is iets waar u misschien nog niet aan gedacht heeft tijdens het schoonmaken. Toch is het een materiaal wat steeds meer bekendheid krijgt door zijn fantastische kwaliteiten. U kunt hier van alles in huis mee schoonmaken en de producten gaan erg lang mee. In ons assortiment vindt u dan ook veel producten gemaakt van bamboe waarmee u perfecte schoonmaakresultaten krijgt in huis. Bamboe doeken zijn geweldig om in huis te hebben, als u wilt weten wat u hiermee kunt; lees dan verder en ontdek de fantastische eigenschappen van dit materiaal.

De kwaliteit van bamboe doeken

U bent misschien niet bekend met bamboe doeken maar vast wel met de plant waarvan de doeken worden gemaakt. Bamboe is niet alleen een heel snel groeiend plantensoort, het is ook nog eens een heel sterk materiaal. Dit merkt u uiteraard ook in de producten die hiervan worden gemaakt. Bamboe doeken gaan lang mee en blijven erg lang mooi, zo kunt u hier keer op keer mee schoonmaken. Door de sterke kwaliteit kunt u deze doeken ook gewoon heet wassen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Altijd een streeploos resultaat

Ramen zemen, de tv schoonmaken en spiegels opfrissen zijn allemaal klussen die snel klaar kunnen zijn maar vaak toch onnodig lang duren. Wat iedereen wil is een streeploos resultaat zodat het harde werken ook echt loont. Werken met een trekker of middelen voor glas geven vaak geen perfecte resultaten maar door gebruik te maken van bamboe doeken hoeft u daar geen last van te hebben. U kunt uw ramen zemen zoals u altijd zou doen. Door na het zemen de ramen na te drogen en op te poetsen met bamboe doeken krijgt u een perfect en streeploos resultaat. Hierdoor zal u meer plezier krijgen in het schoonmaken van dit soort oppervlakken en kunt u gaan genieten van prachtige ramen, spiegels en meer.

Bamboe reinigingssets

Het kan soms erg lastig zijn om te bepalen wat u allemaal nodig heeft. Zeker als het gaat om een product wat nog niet zo heel bekend is. Bamboe doeken worden om deze reden dan ook aangeboden in sets. Deze reinigingssets bevatten meerdere bamboe doeken die u nodig heeft om het beste resultaat te behalen en er zit ook een reinigingsmiddel bij met een antibacteriële werking. Het handige aan zo een set is dat u alles direct in huis heeft en u dus alleen producten hoeft aan te vullen indien nodig. U kunt dus direct aan de slag met uw bamboe doeken wanneer u deze set in huis heeft.

Dweilen met bamboe doeken

Niet alleen oppervlakken als ramen en spiegels kunt u streeploos schoonmaken met bamboe schoonmaakproducten. Door te dweilen met bamboe doeken wordt ook uw vloer schoner als ooit eerder. Door gebruik te maken van het bamboe reinigingsmiddel in combinatie met de vloer mop verdwijnen bacteriën door de antibacteriële werking en krijgt u ook nog eens een perfect streeploos resultaat. Bij schoonmaken is het belangrijkste uiteraard de hygiëne maar het oog wil natuurlijk ook wat. De moppen passen op moppen met een flipflap systeem waardoor u deze eenvoudig kunt uitwringen. Een groot voordeel aan het dweilen met bamboe doeken is dat de vloer snel weer droog is en u dus haast direct weer overal in huis kunt lopen zonder voetafdrukken achter te laten op uw schone vloer.

Bamboe reinigingsmiddelen

Bamboe doeken kunt u uitstekend gebruiken met slechts water. U krijgt dan een mooi resultaat en veel bacteriën zullen verdwijnen. Als u een echt perfect streeploos en bacterie-arm resultaat wilt kunt u het best gebruik maken van een bamboe reinigingsmiddel. Wanneer u dit middel gebruikt in combinatie met onze bamboe doeken krijgt u een perfect resultaat en zal uw hele huis heerlijk ruiken. Deze middelen zijn zeer krachtig en geconcentreerd dus met een fles kunt u erg veel schoonmaakwerk verrichten.

Schoonmaken met bamboe doeken is misschien nog niet erg bekend maar de populariteit is aan het toenemen. U krijgt een streeploos resultaat en perfect schone oppervlakken in heel uw huis zonder hard te hoeven schrobben. Bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon en u heeft met bamboe doeken altijd een fris huis. Wilt u gebruik maken van de geweldige bamboe middelen die wij aanbieden in ons assortiment? Neem dan gerust een kijkje en bestel de bamboe doeken en reinigingsmiddelen die passen in uw huis.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x