Bamboe doeken

Sorteer op:

Bamboe Promotie set :
3 droogdoeken en 2 sponsdoeken= samen 20 euro
1 bus van 9€ GRATIS
U neemt een klein dopje van het product en doet dit bij Uw water , dan neemt U een sponsdoek en zeemt u de ruiten in , daarna ga je erover met een droogdoek.
€20,00
De Bamboe doeken glashelder hebben een samenstelling van Bamboe - Microvezel waardoor ze een langere levensduur hebben. Uitermate geschikt om bijvoorbeeld kristal te poetsen maar ook computerschermen , TV schermen , tablets , enz.
€4,95
Deze kwalitatieve Bamboe Droogdoek is een plezier om ramen en spiegels streepvrij te drogen.
De Bamboedoeken glashelder zijn de opvolger van de Koi microvezel doeken en zijn Uiterst geschikt voor Ramen en Spiegels .
Betere werking,lange levensduur
€4,95
De multifunctionele Bamboe droogdoek is uitermate geschikt voor ramen en spiegels maar ook bijvoorbeeld kristal , computerschermen , TV schermen , tablets , enz. kunnen gereinigd worden met deze polierdoek.
Betere werking , langere levensduur
€4,95
Deze Bamboe Droogdoek is een plezier om ramen en spiegels streepvrij te drogen.
De Bamboedoeken glashelder zijn de opvolger van de Koi microvezel doeken en zijn Uiterst geschikt voor Ramen en Spiegels .
Betere werking , langere levensduur
€4,95
De vernieuwde versie van schoonmaken "Bamboe Droogdoeken Glashelder"
Deze Bamboedoeken zijn de opvolger van de Koi microvezeldoeken en zijn Uiterst geschikt voor
Ramen en Spiegels .
Betere werking , antibacteriële werking , Langere levensduur
€4,95
Bamboe Sponsdoek voor het soepel en doeltreffend reinigen van Uw ramen en/of spiegels.
Deze Voor - reinigingsdoek van Bamboe microvezel gebruikt U eerst voor het grondig reinigen van Uw ramen daarna drogen met Bamboe droogdoek voor streeploos effect
€3,95
De brildoekjes van Bamboe zitten verpakt in een setje van 3 stuks en zijn zeer efficiënt om Uw bril streeploos en pluisvrij te reinigen. De betere kwaliteit van Bamboe microvezel is duurzaam en handig in gebruik om Uw bril schoon te maken.
€2,99
Deze bamboedoeken absorberen heel veel vocht dankzij de bamboevezels en zijn volledig pluisvrij. Het streeploos reinigen van glas , ramen en spiegels is nu heel gemakkelijk met deze hoogwaardige bamboe glasdoeken.
Set 6 stuks
€14,95
Het streeploos reinigen van glas , ramen en spiegels is nu heel gemakkelijk met deze hoogwaardige bamboe glasdoeken. De doeken absorberen heel veel vocht dankzij de bamboevezels en zijn volledig pluisvrij.
Set 6 stuks
€14,95
Deze kwalitatieve bamboe dweil is vervaardigd uit bamboevezels en microvezels waardoor deze uitermate duurzaam in gebruik is en opmerkelijk goed vuil en water absorbeert.
Geschikt voor alle ondergronden , afmeting , 53 X 70 cm.
€7,99
De kwalitatieve Bamboe dweil van Blue Marlin is duurzaam , efficiënt en uitermate doeltreffend om alle vuil te verwijderen van alle soorten ondergronden.
Bamboe dweil met hoog absorptievermogen.
Afmetingen , 55 x 70 cm.
€7,99
Deze vloer mop doek super soft van Bamboe is vervaardigt van Bamboe - microvezel waardoor deze een langere levensduur heeft en beter vuil en vocht absorbeert.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€11,95
De Bambus Kristall vloermop is geschikt voor alle ondergronden en garandeert schone , streeploze en glanzende vloeren. De microvezel mop met efficiënte bamboevezels past op alle vloermoppen met flip-flap systeem.
Afmeting , 45 x 15 cm.
€11,95
Deze vloermop doek van Bamboe is vervaardigt van Bamboe - microvezel waardoor ze een langere levensduur hebben en beter vuil opnemen.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€9,95
Vlakmop vervaardigd uit 50% microvezels en 50% Bamboevezels voor grondig schoonmaken van alle gladde oppervlakken. Reinigen , Schuren en Polieren.
Afmeting 40 X 10 cm.
€7,95
De Bambus Kristall doekjes hebben een innovatieve samenstelling van Bamboe - en microvezel en zijn voorzien van een hoge vuil - en wateropname. 6 delige schoonmaakset van Aqua Clean , 2 voorreiniging doeken , 3 polierdoeken en 1 Bambus cleaner 250ml
€19,95
Sale
Deze 6-delige reinigingsset is uiterst efficiënt om alle spiegels en ramen streeploos te reinigen. De antibacteriële werking van het product zorgt er dan ook voor dat alle gladde oppervlakken in het ganse huis zorgeloos kunnen worden schoongemaakt.
€29,95 €20,00
Sale
Deze Bamboe - microvezel doeken zijn uiterst efficiënt om alle spiegels en ramen streeploos te reinigen. De antibacteriële werking van het product zorgt er dan ook voor dat alle gladde oppervlakken probleemloos worden schoongemaakt.
€29,95 €20,00
Sale
Deze Bamboe reiniger is een sterk geconcentreerde ontvetter en garandeert streeploze netheid van het hele huis. Ideaal voor gebruik in combinatie met de bamboe doeken voor ramen , spiegels , keuken , badkamer , tegels , chroom , kunststof , enz.
€9,95 €5,00
Sale
Deze hoog geconcentreerde Bamboe allesreiniger zal alle gladde oppervlakken streeploos reinigen en door de antibacteriële werking is deze efficiënt en zuinig in gebruik.
Ideaal voor ramen,spiegels,keuken,badkamer,tegels,chroom,kunststof,enz
€29,95 €10,00
Babus Kristall high-performance reiniger is een uiterst krachtig en geconcentreerd schoonmaakmiddel dat efficiënt is tegen extreme verontreinigingen.
Uiterst zuinig in gebruik en geschikt voor diverse doeleinden.
€11,95

Voordelig bamboe doeken in huis halen

Of u nu op zoek bent naar kwalitatieve doeken om glas te reinigen of om bijvoorbeeld de vloer schoon te maken, in beide gevallen is het interessant om de mogelijkheden van zogenaamde bamboe doeken onder de loep te nemen. Deze doeken beschikken over een prima kwaliteit waardoor ze niet alleen het schoonmaken op efficiënte wijze kunnen laten verlopen, daarnaast beschikken ze ook nog eens over een uitstekende levensduur waardoor u niet binnen afzienbare tijd nieuwe doeken dient aan te kopen. Wilt u eveneens bamboe doeken in huis halen en dat het liefst ook tegen een zo laag mogelijk prijskaartje? Dan bent u hier beslist aan het juiste adres!


Verschillende soorten bamboe doeken

Wanneer u op zoek bent naar bamboe doeken zult u een keuze moeten maken uit verschillende mogelijkheden. Bamboe doeken zijn er namelijk onder de vorm van zowel droogdoeken als sponsdoeken en wat te denken van een vloermop doek? Welke van deze bamboe doeken u ook wenst aan te kopen, hier bij Megatip.be kunt u ze steevast in huis halen tegen een zeer voordelige kostprijs. Twijfel dan ook geen moment langer en ontdek snel ons ruime aanbod aan de meest kwalitatieve bamboe doeken!


Interessante bamboe promotieset

U kunt er niet alleen voor kiezen om losse bamboe doeken aan te kopen, daarnaast is het eveneens mogelijk om onze bamboe promotieset in huis te halen. Deze set bestaat niet alleen uit drie zogenaamde droogdoeken, daarnaast haalt u meteen ook twee sponsdoeken in huis en beschikt u eveneens over een gratis bus om mee schoon te maken. Door te kiezen voor het aankopen van deze bijzondere promotieset haalt u dus niet alleen verschillende kwalitatieve bamboe doeken in huis, daarnaast beschikt u meteen over alles wat u nodig heeft om grondig schoon te kunnen maken. Twijfel dan ook niet langer en haal uw bamboe doeken op deze manier extra voordelig in huis!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x