Thermoskan & Isoleerkan

Sorteer op:

Deze Voedsel Thermos van het merk Lacor is gemaakt van roestvrij staal.
Door zijn dubbelwandige uitvoering blijft Uw Voedsel , Soep of drank tot 12 uur warm en Uw koude drank tot 24 uur koel. Deze Thermos is te verkrijgen in 3 verschillende Inhoud L...
€23,95
Deze Thermos van het merk Lacor is gemaakt van roestvrij staal.
Door zijn dubbelwandige uitvoering blijft Uw warme drank tot 12 uur warm en Uw koude drank tot 24 uur koel. Deze Thermos is te verkrijgen in 4 verschillende Inhoud capaciteit.
€14,95
Deze Stijlvolle , witte Soft touch kogel Thermos van het merk Lacor zal Uw warme dranken tot wel 12 uur warm houden en koude dranken tot 24 uur koel bewaren.
Handige thermos in de kleur Wit, leverbaar met een inhoud van 0,50 liter en 0,75 liter.
€17,95
Deze Soft touch kogel Thermos van het merk Lacor zal Uw warme dranken tot wel 12 uur warm houden en koude dranken tot 24 uur koel bewaren.
Deze handige thermos in de kleur zwart is leverbaar met een inhoud van 0,35 liter en 0,50 liter.
€16,95
- Dubbelwandige Inox Thermosfles
- Onbreekbaar
- Met praktische druksluiting
- Openen en sluiten door druk op de dop
- Deksel dient als drinkbeker
€16,95
- Dubbelwandige Inox Thermosfles
- Onbreekbaar
- Met praktische druksluiting
- Openen en sluiten door druk op de dop
- Deksel dient als drinkbeker
€17,95
Deze dubbelwandige voedselthermos houdt Uw soep en warme maaltijd tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. Handig om mee te nemen
Vervaardigd uit 18/10 inox
Inhoud , 550 ml.
€19,95
Deze kwalitatieve voedselthermos met dubbele wand houdt Uw soep en warme maaltijd tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. Handig om mee te nemen
Vervaardigd uit 18/10 inox
Inhoud , 800 ml.
€22,95
Deze dubbelwandige voedselthermos houdt Uw soep en warme maaltijd tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. Handig om mee te nemen
Vervaardigd uit 18/10 inox
Inhoud , 1 Liter
€24,95
Deze Isoleerkan met glazen binnenfles Satin zwart van het merk Tiger houdt u Warme dranken tot 12 uur warm en U koude dranken tot 24 uur Koel. De isoleerkannen zijn in 4 verschillende Inhoud volume leverbaar
€41,95
Deze Isoleerkan met glazen binnenfles Satin Beige van het merk Tiger houdt uw Warme dranken tot 12 uur warm en U koude dranken tot 24 uur Koel. De isoleerkannen zijn in 4 verschillende Inhoud volume leverbaar
€41,95
Deze Isoleerkan Satin streep van het merk Tiger houdt u Warme dranken tot 12 uur warm en U koude dranken tot 24 uur Koel. De isoleerkannen zijn in 4 verschillende Inhoud volume leverbaar
€39,95
U kan U koffie of thee bewaren in de stijlvolle Airpot met pomp van TIGER Inox R.V.S. voor optimaal genot.Deze houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. en heeft een grootte inhoud van 1,9 liter. of 2,5 liter
€51,95
U kan U koffie of thee bewaren in de stijlvolle Airpot met pomp van TIGER voor optimaal genot.
Deze houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. en heeft een grootte inhoud van 1,9 liter. of 2,5 liter
€49,95
U kan Uw koffie of thee bewaren in de stijlvolle Airpot met pomp van TIGER voor optimaal genot.
Deze pompthermos houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. Inhoud van 1,9 liter.
€49,95
Deze Inox Luxe Pompthermos van het merk TIGER is een thermos die van alle gemakken is voorzien. Zo kan U warme dranken tot 78 graden meer dan 10 uur op temperatuur behouden , en tot 63 graden meer dan 24 uur. Deze thermos is in 3 L. en 4 l.
€89,95
Deze efficiënte pompthermos van het merk Tiger is voorzien van alle gemakken , door de glazen binnenfles kan U warme dranken tot 12 uur warm houden en koude dranken tot maar liefst 24 uur koel bewaren.
Inhoud 1,9 Liter.
€84,95
Deze kwalitatieve pompthermos van het merk Tiger is voorzien van alle gemakken , door de glazen binnenfles kan U warme dranken tot 12 uur warm houden en koude dranken tot maar liefst 24 uur koel bewaren.
Inhoud 2,5 Liter.
€87,95
Deze kwalitatieve pompthermos van het merk Tiger is voorzien van alle gemakken , door de glazen binnenfles kan U warme dranken tot 12 uur warm houden en koude dranken tot maar liefst 24 uur koel bewaren.
Inhoud 3 Liter.
€89,95
Deze robuuste pompthermos, airpot met hendel van het merk Tiger is voorzien van een roestvrijstalen behuizing en comfortabele draaghendel met een 360° zwenkende basis. Thermos met dubbelwandige glazen binnenfles voor een optimale warmteretentie.
€109,95
Deze kwalitatieve pompthermos van het merk Tiger houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. De Airpot met hendel is voorzien van een dubbelwandige glazen binnenfles en handige 360° zwenkende basis.
€114,95
Deze pompthermos met fraai design heeft een optimale isolatie door de glazen binnenfles waardoor warme dranken tot 12 uur warm blijven en koude dranken tot 24 uur koel. Met de hendel heeft deze isoleerkan met pompfunctie een eenvoudige bediening.
€42,95
De isoleerkan van het merk Zojirushi is voorzien van een glazen binnenfles en houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel.
Kwalitatieve thermos/koffiekan
Leverbaar in 3 verschillende maten / inhoud
€29,95
Deze Inox isoleerkan van het merk Zojirushi is voorzien van een glazen binnenfles en houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel.
Kwalitatieve Elephant thermos/koffiekan
Leverbaar in 4 verschillende maten / inhoud
€34,95

Als u veel onderweg bent, buiten werkt of niet elke keer nieuw water wilt koken dan is een thermoskan echt wat voor u. U kookt een keer water, dat bewaart u hierin en het blijft tot maar liefst 12 uur lang warm. Hierdoor kunt u de hele dag op pas zijn en toch altijd heet water voor koffie of thee tot uw beschikking hebben. Een goede thermoskan kan dus altijd goed van pas komen en het is daarom handig er een in huis te hebben. Een thermoskan moet uiteraard wel gemaakt zijn van goede kwaliteit, anders levert u aanzienlijk in op de tijd die het water erin heet blijft.

Altijd heet water in huis

Het is erg zonde van de tijd om voor elk kopje koffie of thee opnieuw water te moeten koken. Om deze tijd te besparen kunt u in huis gebruik maken van een thermoskan. Afhankelijk van de grootte kan hier best veel heet water in bewaard worden. Dit is erg fijn want het betekend dat u veel kunt drinken voordat u opnieuw water moet koken. Een thermoskan die u in huis kunt gebruiken kan veel groter zijn als een die u meeneemt en dus in uw tas moet passen. Door gebruik te maken van een goede thermoskan heeft u altijd heet water in huis.

De thermoskan meenemen

Het handige van een thermoskan is dat u deze makkelijk mee kan nemen, afhankelijk van het formaat uiteraard. Ze zijn waterdicht waardoor u hem makkelijk in uw tas kunt leggen zonder risico op lekken wanneer hij goed is dichtgedraaid. Als u hem meeneemt voor onderweg of op uw werk heeft u tot maar liefst 12 uur lang heet water. Wat veel mensen niet weten is dat een thermoskan ook gevuld kan worden met koude dranken. Dit is op een warme zomerdag een groot voordeel want niemand houdt ervan om lauw drinken te hebben. Een thermoskan kunt u dus altijd meenemen onderweg om de hele dag te kunnen genieten van heerlijk warm of ijskoud drinken.

Hoe werkt een thermoskan

Een thermoskan houdt heet water goed heet en zorgt ervoor dat koud drinken echt ijskoud blijft. Dit is erg fijn maar hoe het werkt weten de meeste mensen niet. Een thermoskan bestaat uit de kan zelf en een binnenlaag, wat eigenlijk een tweede kan is. Hiertussen tus een lege ruimte. Door deze ruimte tussen de binnen en buiten laag verliest de vloeistof binnenin aanzienlijk minder snel warmte. Het is dus niet zo dat de thermoskan het drinken verwarmd of koud maakt. Het systeem isoleert en zorgt daardoor dat de vloeistof binnenin zelf de temperatuur behoudt.

Een thermoskan is zoals u heeft kunnen lezen erg handig om mee te nemen. Vloeistoffen heet en koud behouden hierin voor lange tijd hun temperatuur waardoor u de hele dag kunt genieten van een drankje op de gewenste temperatuur. Als u gebruik wilt maken van een thermoskan van goede kwaliteit, kost deze misschien meer als de goedkoopste opties die u kunt vinden maar hier krijgt u wel veel voordelen voor terug. Als u kiest voor goede kwaliteit zal het drinken echt lang op de goede temperatuur blijven en heeft u geen last van vervelende lekkages. Een thermoskan van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs besteld u bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x