Thermoskan

Sorteer op:

Deze Voedsel Thermos van het merk Lacor is gemaakt van roestvrij staal.
Door zijn dubbelwandige uitvoering blijft Uw Voedsel , Soep of drank tot 12 uur warm en Uw koude drank tot 24 uur koel. Deze Thermos is te verkrijgen in 3 verschillende Inhoud L...
€23,95
Deze Thermos van het merk Lacor is gemaakt van roestvrij staal.
Door zijn dubbelwandige uitvoering blijft Uw warme drank tot 12 uur warm en Uw koude drank tot 24 uur koel. Deze Thermos is te verkrijgen in 4 verschillende Inhoud capaciteit.
€14,95
Deze Soft touch kogel Thermos van het merk Lacor zal Uw warme dranken tot wel 12 uur warm houden en koude dranken tot 24 uur koel bewaren.
Deze handige thermos in de kleur zwart is leverbaar met een inhoud van 0,35 liter en 0,50 liter.
€16,95
Deze Isoleerkan met glazen binnenfles Satin zwart van het merk Tiger houdt u Warme dranken tot 12 uur warm en U koude dranken tot 24 uur Koel. De isoleerkannen zijn in 4 verschillende Inhoud volume leverbaar
€41,95
Deze Isoleerkan met glazen binnenfles Satin Beige van het merk Tiger houdt uw Warme dranken tot 12 uur warm en U koude dranken tot 24 uur Koel. De isoleerkannen zijn in 4 verschillende Inhoud volume leverbaar
€41,95
Deze Isoleerkan Satin streep van het merk Tiger houdt u Warme dranken tot 12 uur warm en U koude dranken tot 24 uur Koel. De isoleerkannen zijn in 4 verschillende Inhoud volume leverbaar
€39,95
U kan U koffie of thee bewaren in de stijlvolle Airpot met pomp van TIGER Inox R.V.S. voor optimaal genot.Deze houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. en heeft een grootte inhoud van 1,9 liter. of 2,5 liter
€51,95
U kan U koffie of thee bewaren in de stijlvolle Airpot met pomp van TIGER voor optimaal genot.
Deze houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. en heeft een grootte inhoud van 1,9 liter. of 2,5 liter
€49,95
U kan Uw koffie of thee bewaren in de stijlvolle Airpot met pomp van TIGER voor optimaal genot.
Deze pompthermos houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. Inhoud van 1,9 liter.
€49,95
Deze Inox Luxe Pompthermos van het merk TIGER is een thermos die van alle gemakken is voorzien. Zo kan U warme dranken tot 78 graden meer dan 10 uur op temperatuur behouden , en tot 63 graden meer dan 24 uur. Deze thermos is in 3 L. en 4 l.
€89,95
Deze efficiënte pompthermos van het merk Tiger is voorzien van alle gemakken , door de glazen binnenfles kan U warme dranken tot 12 uur warm houden en koude dranken tot maar liefst 24 uur koel bewaren.
Inhoud 1,9 Liter.
€84,95
Deze kwalitatieve pompthermos van het merk Tiger is voorzien van alle gemakken , door de glazen binnenfles kan U warme dranken tot 12 uur warm houden en koude dranken tot maar liefst 24 uur koel bewaren.
Inhoud 3 Liter.
€89,95
Deze pompthermos met fraai design heeft een optimale isolatie door de glazen binnenfles waardoor warme dranken tot 12 uur warm blijven en koude dranken tot 24 uur koel. Met de hendel heeft deze isoleerkan met pompfunctie een eenvoudige bediening.
€42,95
De isoleerkan van het merk Zojirushi is voorzien van een glazen binnenfles en houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel.
Kwalitatieve thermos/koffiekan
Leverbaar in 3 verschillende maten / inhoud
€29,95
Deze Inox isoleerkan van het merk Zojirushi is voorzien van een glazen binnenfles en houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel.
Kwalitatieve Elephant thermos/koffiekan
Leverbaar in 3 verschillende maten / inhoud
€39,95
De Thermos pompthermos in RVS is zeer duurzaam en sterk . De dubbelwandige glazen binnenfles zal Uw dranken tot 12 uur warm houden en tot 24 uur koel. Met zeer handige hendel aan de bovenkant.
€69,95
Deze Handige Isoleerkan van het merk Tiger met open / dicht hefboom houdt Uw warme en/of koude dranken tot 24 uur op temperatuur.
De Isoleerkan is licht en duurzaam en uitermate gebruiksvriendelijk.
€56,95
Deze Handige Isoleerkan van het merk Tiger met open / dicht hefboom houdt Uw warme en/of koude dranken tot 24 uur op temperatuur.
De Isoleerkan is licht en duurzaam en uitermate gebruiksvriendelijk.
Enkel nog 2 Liter leverbaar.
€61,95
Koffie / Theepot uit Polycarbon van het merk Lacor met een Isoleerdeksel met drukknop , Controle ventiel voor warmte te behouden , Eenvoudig Uitgieten van Uw dranken.Te verkrijgen in 3 verschillende maten.
€23,95

Een thermoskan, absoluut onmisbaar!

Bent u van plan om binnenkort een leuke picknick te doen? Wilt u graag met het hele gezin een daguitstap doen en wilt u graag eigen drank en eten meenemen? In dat geval is gebruikmaken van een thermoskan een absolute must. Een thermoskan zorgt er namelijk voor dat uw favoriete drank heerlijk warm blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan soep. Tijdens de wintermaanden is er niets gezelliger dan na een lange wandeling een lekker warm tasje soep of misschien wel chocomelk te drinken. Wanneer u het hier mee eens bent is het beslist de moeite waard om één van de verschillende thermoskannen uit het aanbod hier bij Megatip.be in huis te halen!


Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen 

Wanneer u een thermoskan in huis wenst te halen hier bij Megatip.be zal het u goed doen om te weten dat u een keuze kunt maken uit verschillende capaciteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine thermoskan van amper 0,35 liter, maar daarnaast behoren ook grotere zoals 0,50, 0,75 en 1 liter tot de mogelijkheden. Een bijzonder belangrijk aspect van een thermoskan is ook de duurzaamheid waar u op kunt rekenen. Veel mensen die er voor kiezen om een thermoskan aan te kopen nemen die bijvoorbeeld mee om in de buitenlucht te werken en dan moet ze tegen een stootje kunnen. Door één van de thermoskannen uit het aanbod hier bij Megatip.be aan te kopen kunt u gelukkig steeds rekenen op een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.


Thermoskan voor thuis

Een thermoskan is niet alleen interessant om te gebruiken buitenshuis. Hier bij Megatip.be kunt u ook een zogenaamde isoleerkan in huis halen. Deze speciale thermoskan is voorzien van een handige drukknop aan de bovenkant waardoor bijvoorbeeld warme koffie zeer eenvoudig en zonder morsen in een tas kan worden gegoten. Deze speciale thermoskan beschikt doorgaans over een zeer grote capaciteit waardoor koffie de hele dag door lekker warm blijft. In ieder geval, of u nu op zoek bent naar een thermoskan of een isoleerkan, u kunt beide hier bij Megatip.be aankopen tegen een zeer interessant prijskaartje.


Voordelig een thermoskan kopen?

Een thermoskan is eigenlijk onmisbaar voor mensen die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de bouw. Een thermoskan zorgt er namelijk voor dat uw drank tijdens de winter heerlijk warm blijft terwijl ze tijdens de zomermaanden juist zorgt voor de nodige verfrissing. Daar komt bij dat een thermoskan steevast is voorzien van een handige sluitklep waardoor er nooit onbedoeld drank uit de kan zal ontsnappen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een interessante mogelijkheid om zowel heerlijk koude als warme dranken onderweg mee te nemen? Aarzel dan niet langer en kies er voor om meteen een kwalitatieve en voordelige thermoskan in huis te halen hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x