Dampkapfilter

Sorteer op:

Deze vierkante dampkapfilter van het merk Novy is een standaard maat die in de meeste dampkappen van novy past. Deze filter is 24,7 x 24,7 cm groot.
€36,95
Deze filter van het merk Novy is een standaard maat die in de meeste dampkappen
van novy past.
Deze filter is 38,7 x 15,3 cm groot.
€36,95
Deze filter van het merk Novy is een standaard maat die in de meeste dampkappen
van novy past.
Deze filter is 50 x 15,3 cm groot.
€36,95
Deze Universele Aluminium dampkapfilter van 57 x 47 cm. is zeer gemakkelijk aan te passen aan Uw afzuigkap. Vervang tijdig Uw vetfilter om de levensduur van Uw dampkap te verlengen en om onaangename geurtjes te vermijden.
€18,95
Vervang tijdig Uw vetfilter om de levensduur van Uw afzuigkap te verlengen en om onaangename geurtjes te vermijden. Deze Universele Aluminium dampkapfilter van 90 x 47 cm. is zeer gemakkelijk aan te passen aan Uw afzuigkap.
€23,95
Deze vlamdovende dampkapfilter is geschikt voor alle merken dampkappen. De absorberende vetfilter zorgt er voor dat het verdampend vet veilig wordt opgenomen en vieze luchtjes vermeden worden. Set van 2 universele vetfilters 48 x 60 cm.
€7,99
Deze vlamdovende dampkapfilter is geschikt voor alle merken dampkappen. De absorberende vetfilter zorgt er voor dat het verdampend vet veilig wordt opgenomen en vieze luchtjes vermeden worden. Set van 2 universele vetfilters 48 x 90 cm.
€11,99
Deze vetfilter met langs één zijde een zwarte koolstoflaag heeft een langere levensduur en zal vetdampen beter filteren. De Universele koolstoffilter met de afmetingen 48 x 60 cm past op alle modellen van afzuigkappen. Set van 2 st.
€11,99
Deze vetfilter met langs één zijde een zwarte koolstoflaag heeft een langere levensduur en zal vetdampen beter filteren. De Universele koolstoffilter met de afmetingen 48 x 90 cm past op alle modellen van afzuigkappen. Set van 2 st.
€17,99
Deze universele vetfilter voorkomt dat vet en vuil in Uw keuken terecht komt. De dampkapfilter met kruistekening verkleurt wanneer er te veel vet is opgenomen en zal U waarschuwen wanneer de filter moet vervangen worden. Set van 2 st.
€7,99
De Universele dampkapfilter met kruistekening verkleurt wanneer er te veel vet is opgenomen en zal U waarschuwen wanneer de filter moet vervangen worden. Deze vetfilter voorkomt dat vet en vuil in Uw keuken terecht komt. Set van 2 st.
€11,99
De Novoclean dampkap ontvetter is een product dat alle hardnekkige vetten zal oplossen.
Beetje opspuiten met de verstuiver , even laten inwerken en daarna afspoelen met water.
€9,95

Voordelig een dampkapfilter in huis halen

Ieder jaar kiezen heel wat mensen er voor om hun dampkap te laten vervangen omdat ze vrezen dat deze stuk is. In het merendeel van de gevallen is dat echter niet zo, maar betreft het alleen een sterk vervuilde dampkapfilter. Hierdoor wordt de waterdamp die tijdens het koken ontstaat veel minder goed opgezogen waardoor het kan lijken alsof de dampkap stuk is. In een dergelijke situatie wordt dus vooral aangeraden om eerst even te kijken naar de aanwezige filter. Is deze enorm vuil, dan kunt u hem schoonmaken of u kunt er gewoon voor kiezen om een nieuwe aan te kopen. Een dampkapfilter kopen mag dan eveneens gepaard gaan met een bepaalde prijs, u zult nog steeds veel voordeliger uit zijn dan wanneer u een volledige nieuwe dampkap moet laten plaatsen.


Dampkapfilters met verschillende afmetingen

Wanneer u een kijkje neemt in het aanbod aan dampkapfilters hier bij Megatip.be zult u merken dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Het betreft telkens standaard afmetingen die geschikt zijn voor nagenoeg alle dampkappen die er op de markt zijn terug te vinden. Hou er wel rekening mee dat u alles goed afmeet vooraleer één van de dampkapfilters uit ons aanbod aan te kopen. Een dampkapfilter kopen hoeft u in principe slechts één keer voor een lange tijd te doen, dus zorg er voor dat u de juiste kiest!


Dampkapreiniger

Een dampkapfilter kopen mag hier bij Megatip.be dan wel mogelijk zijn tegen een zeer scherpe prijs, dat neemt niet weg dat het op regelmatige basis zeer interessant is om de dampkap even te reinigen. Gebruikmaken van een speciale dampkapreiniger uit het aanbod hier bij Megatip.be is dan ook beslist een aanrader. Op deze manier zorgt u er voor dat uw dampkap zo lang mogelijk haar optimale zuigkracht zal weten te behouden en het ziet er allemaal net iets schoner uit ook. Is de filter in uw dampkap toch aan vervanging toe? Dan bent u voor het aankopen van nieuwe dampkapfilters hier bij ons aan het juiste adres!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x