Bewaardoos

Sorteer op:

Zeer handige en ruimtebesparende bewaardozen van het merk Enrico voor het bewaren van allerlei etenswaren.
Deze 15-delige voorraadboxen zijn stabiel en transparant en bevatten aan de bovenzijde een viervoudige sluiting.
€19,95
12 delige set vershouddozen voor in de keuken. Deze voorraad bakjes bestaat uit 6 pvc doosjes met bijpassende deksels. Vaatwasser bestendig, vriezer bestendig en magnetron bestendig.
€16,95
Deze 10-delige set vershouddozen met praktische clicksluiting en lekvrije afdichting is ruimtebesparend en handig stapelbaar.
Vaatwas bestendig, vriezer bestendig en magnetron bestendig.
€15,95
De handige 10-delige vershouddoosjes zijn ideaal om etensresten te bewaren waardoor ze langer vers blijven. Restanten kunnen heel gemakkelijk in de diepvries bewaard worden en/of opgewarmd worden in de magnetron.
Vaatwas bestendig.
€14,95
Deze set van 3 stevige vershouddozen is ideaal voor het bewaren van etenswaren of andere producten. De vierkante vershouddozen zijn vaatwasbestendig.
€5,95
Deze bewaardozen set voor de Nicer Dicer plus houden Uw maaltijden en ingrediënten vers.
De 4-delige opvangboxen zijn een ideale aanvulling voor Uw Nicer Dicer Plus !
€19,95
Deze bewaardoos met een capaciteit van 2 liter wordt geleverd met een kwalitatieve, extra scherpe groente- en fruitschiller.
- Geschikt voor vriezer en magnetron
- Moderne rechthoekige vorm voor maximale benutting
- Afmetingen 26,5 cm x 10 cm
€12,95
Sale
Met de handige vershouddeksel Bondidou zal Uw eten langer vers blijven door de luchtdichte zuigkracht. Druk het deksel op Uw bord en het voedsel zal heerlijk vers blijven ,door het handig lipje kan U het deksel gemakkelijk af nemen. Set van 2 deksels
€14,95 €9,95

Als u een heerlijke maaltijd heeft bereid is het erg zonde om hier een groot deel van weg te gooien omdat het niet direct wordt opgegeten. Vers bereid eten is prima te bewaren in de koelkast of vriezer om op een later tijdstip te eten. Om het te kunnen bewaren heeft u wel een goede bewaardoos nodig. In ons assortiment vindt u diverse opties waarin u eten kunt bewaren. Bepaalde producten komen in een niet hersluitbare verpakking, deze kunt u ook in een bewaardoos houden zodat ze langer vers blijven. Een bewaardoos koopt u meestal in een set waarbij u verschillende formaten krijgt en dus verschillende dingen kunt bewaren. U hoeft niks weg te gooien wat goed nog goed is om te eten.

Ruimte besparen met een bewaardoos

Allemaal losse producten kunnen uw koelkast veranderen in een grote chaos. Hierdoor wordt de ruimte niet optimaal benut en kunt u zelfs ruimte tekort komen. Door alle etenswaren netjes in een bewaardoor op te bergen kunt u alles makkelijk een plek geven en blijft alles ook staat waar het hoort. Een nette koelkast zorgt ervoor dat er meer in past en het bespaart u veel tijd als u alle producten snel kunt vinden.

Uit de vriezer de magnetron in

Een bewaardoos kunt u niet alleen in de koelkast gebruiken. Door het materiaal en de kwaliteit van de opties die u vindt in ons assortiment zijn ze bestand tegen van alles. Zo kunt u de bewaardoos die u gaat gebruiken in de vriezer zetten om eten voor lange tijd te bewaren. Wanneer u het eten eruit wilt gebruiken maar het nog bevroren is kunt u het eten nog in de bewaardoos in de magnetron zetten. Als u klaar bent met eten en de bewaardoos is leeg kunt u hem in de vaatwasser zetten want ook hier is het materiaal sterk genoeg voor. Zoals u kunt lezen is het gebruiken van een bewaardoos behalve ruimtebesparend ook nog eens erg makkelijk.

De eisen aan een goede bewaardoos

Om etenswaren goed te kunnen bewaren in een bewaardoos moet deze wel aan bepaalde eisen voldoen. Als de spullen niet goed bewaard worden zullen ze net zo snel bewaren als wanneer u het los in de koelkast legt. Goede bewaardozen sluiten luchtdicht af zodat de aroma’s in het eten behouden blijven en het minder snel zal bederven. Het is dus echt belangrijk om te investeren in een goede bewaardoos zodat u hier daadwerkelijk profijt van zult hebben. Bestel uw bewaardoos bij Megatip.be, dan weet u altijd zeker dat u het beste product in huis haalt.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x