Shopping trolley

Sorteer op:

Handige boodschappenwagen met een aluminium frame die voorzien is van een opklapbare functie , waardoor deze weinig plaats in beslag neemt.Tevens is deze sterke trolley uitgerust met twee grote wielen met een diameter van 21 cm.
€49,95
Deze lichtgewicht boodschappentrolley met inklapbaar aluminium frame is voorzien van grote wielen en een waterafstotende tas van cà 48 liter. De boodschappenwagen heeft tevens een ergonomisch handvat met antislip voor betere grip tijdens het winkelen
€49,95
Handige boodschappenwagen met inklapbaar aluminium frame. Deze trolley neemt weinig plaats in beslag tijdens het vervoer en de sterke boodschappentrolley is uitgerust met twee grote wielen met een diameter van 21 cm.
€49,95
Deze kwalitatieve aluminium trolley is uiterst handig om alle boodschappen te vervoeren.
De boodschappen trolley met inklapbaar aluminium frame heeft een groot hoofdcompartiment van cà. 48 L. en ergonomisch handvat met antislip.
€49,95
Deze licht grijze boodschappentrolley met stippen design is voorzien van twee grote wielen met een diameter van cà 21 cm. De sterke trolley heeft een aluminium frame met opklapbare functie en waterafstotende tas.
Inhoud 48 L
€49,95
Deze boodschappentrolley met modern stippen design is voorzien van twee grote wielen met een diameter van cà 21 cm. De sterke trolley heeft een aluminium frame met opklapbare functie en waterafstotende tas.
Inhoud 48 L
€49,95
Deze praktische trolley Go Up van Playmarket kan zowel op vier wielen worden verder geduwd of indien U wenst kan deze duurzame boodschappentrolley op twee wielen worden getrokken.
Uitermate stabiel.
Duurzaam en uniek design
€149,00
Deze Playmarket Go Up boodschappentrolley met uniek design zal het winkelen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam shopplezier.
€149,00
De duurzame boodschappentrolley Go Up van Playmarket is ideaal om comfortabel , vrolijk en gemakkelijk Uw boodschappen te doen. Deze trolley met vier wielen is stabiel en heeft een comfortabele wegligging.
Kwalitatief inklapbaar aluminium frame.
€149,00
Deze Go Up boodschappentrolley van Playmarket heeft een uniek design en zal het shoppen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam winkelplezier.
€149,00
Deze trendy boodschappentrolley Go Up van Playmarket heeft een uniek design en zal het shoppen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam winkelplezier.
€149,00
Deze boodschappentrolley met opvouwbaar aluminium frame heeft een plezierig rijcomfort en een zachte handgreep. De Shopping Cruiser heeft een inhoud van ca. 40 L en een draagcapaciteit tot max. 25 Kg.
Kleur, Zwart met rode flap
€24,95
Deze leuke en kwalitatieve boodschappentrolley heeft een inhoud van ca. 45 L. en een draagcapaciteit van 25 Kg.
Winkelen zonder problemen is voortaan mogelijk met deze handige winkel trolley.
Boodschappentrolley , Carreau design
€24,95
Met deze praktische en functionele boodschappentrolley is winkelen veel gemakkelijker. Of U nu naar de winkel of de markt Uw boodschappen doet , met deze mooie shopping trolley zal U voortaan geen last meer hebben van een pijnlijke rug.
€24,95
Of U nu gaat winkelen in de stad , op de markt  of in de supermarkt , Deze Boodschappentrolley zal U overal bijstaan om het winkelen op een aangename en gemakkelijke manier te laten verlopen. 
Functionele Boodschappentrolley met grote wielen.
€24,95
Deze sterke boodschappenwagen in flashy geruit design heeft een groot volume qua inhoud en is licht in gewicht , door zijn grote, sterke wielen kan deze trolley al Uw boodschappen aan zonder dat U deze zelf hoeft te dragen.
€24,95
Kwalitatieve Shopping Cruiser met volledig opvouwbaar aluminium frame. Dankzij deze boodschappentrolley met waterafstotende tas zal het shoppen eenvoudiger worden.
Inhoud cà. 35 Liter
Kleur , Zwart
€39,95
Sterke Shopping Cruiser met volledig opvouwbaar aluminium frame. Deze boodschappentrolley met waterafstotende tas zal U bijstaan tijdens het shoppen.
Inhoud cà. 35 Liter
Kleur , Grijs
€39,95
Deze volledig opvouwbare boodschappentrolley met aluminium frame heeft een sterke waterafstotende tas en een inhoud van cà 35 liter. De Shopping Cruiser is een stevige , volwaardige boodschappenwagen en heel gemakkelijk op te bergen.
Kleur , Fuchsia
€39,95
Stevige Boodschappentrolley voor jong en oud! Deze Shopping Cruiser met roterend voorwiel is vervaardigd uit duurzaam aluminium en wordt geleverd met extra geïsoleerde koeltas.
Draagcapaciteit , 30 kg.
Inhoud , cà , 40 Liter
€89,95
Deze luxe boodschappentrolley heeft vooraan een multifunctioneel zwenkwiel en een bijgeleverde koeltas. De Shopping Cruiser is tevens voorzien van een sterk opvouwbaar aluminium frame en heeft een draagcapaciteit van ca.: 30 kg.
Inhoud , 40 L.
€89,95
Deze kwalitatieve boodschappentrolley met 6 wielen is een handige trappenloper en is door zijn stevig aluminium frame sterk en duurzaam. Met grote waterafstotende tas en een extra koeltas vooraan.
Trappenloper 40 L. Grijs
€49,95
Deze handige boodschappentrolley met 6 wielen is ideaal en gemakkelijk om trappen te beklimmen. De Shopping Cruiser heeft een ruime waterafstotende tas en een extra koeltas vooraan.
Trappenloper 40 L. Fuchsia
€49,95
Efficiënte en kwalitatieve boodschappentrolley met 6 wielen , Ideaal om Uw boodschappen te vervoeren zonder last van gesleur en gesjouw. Met ruime waterafstotende tas en een extra koeltas vooraan.
Trappenloper 40 L. Zwart
€49,95

Boodschappen doen kan makkelijk en leuk zijn, zeker als u achteraf geen zware tassen hoeft te tillen. Als u veel boodschappen moet doen of meerdere winkels moet bezoeken kan het vervelend en zelfs pijnlijk zijn de tassen vol spullen rond te dragen. Hiervoor vindt u in ons assortiment de oplossing; de shopping trolley. Hier kunt u uw boodschappen indoen en ze meenemen zonder uw armen en rug te belasten. Doe ontspannen uw wekelijkse boodschappen en haal grote flessen drinken zonder zorgen te hebben over pijnlijke armen en rug door het dragen hiervan, u neemt deze spullen makkelijk mee in een shopping trolley.

De shopping trolley in ons assortiment

In ons assortiment kunt u zien dat er erg veel opties zijn, de ene shopping trolley is de andere niet. Er zijn verschillende formaten te krijgen en ook de materialen en eigenschappen verschillen. Het is afhankelijk van de hoeveelheid boodschappen die u doet voor welke variant u het beste kunt kiezen. De inhoud van de shopping trolley die u bij ons kunt aanschaffen zijn:

  • 24 liter
  • 33 liter
  • 40 liter
  • 48 liter

Door deze verschillende opties kunt u kiezen welke het best bij u past. Doet u elke dag een paar boodschapjes dan is een grote shopping trolley misschien overbodig terwijl u hierin wel uitstekend de wekelijkse boodschappen kunt vervoeren. Het grootste verschil zit hem in het formaat maar ook de materialen, wielen en manier van gebruik kunnen verschillen.

Bevestigen aan uw fiets

Niet iedereen doet lopend de boodschappen. Als u graag met de fiets naar de winkel gaat omdat het toch wat te ver is om te lopen kunt u ook gebruik maken van een shopping trolley. In dit assortiment vindt u namelijk ook varianten die u aan de bagagedrager van uw fiets kunt bevestigen. Het fijne aan zo een shopping trolley is dat u hem makkelijk van de fiets af kunt halen om hem mee te nemen de winkel in. Zo kunt u de boodschappen direct in de winkel hierin plaatsen en hem buiten weer aan uw fiets hangen. Zo een shopping trolley is onmisbaar voor iedereen die veilig op de fiets boodschappen wil doen.

Lopend de boodschappen doen

Als u geen fiets of auto heeft zal u toch regelmatig boodschappen moeten doen. Als u veel mee moet nemen of hier zware producten tussen zitten kan het erg belastend zijn voor uw rug en armen. U hoeft echter geen zware tassen naar huis te dragen als u gebruik maakt van een shopping trolley. Lopend de boodschappen doen hoeft niet zwaar en vervelend te zijn. Een shopping trolley is groot genoeg om een grote hoeveelheid boodschappen in mee te nemen en u hoeft dan ook zeker niet 2 keer naar de winkel te lopen omdat alles er niet in past. Mocht het toch niet passen kunt u altijd nog een extra tas meenemen en deze bovenop de zak van de shopping trolley plaatsen, tillen is dus nooit nodig.

De shopping trolley opbergen

Omdat een shopping trolley vrij groot is om zo in de gang of ergens anders in huis te laten staan kunt u hem opbergen. Ook als u hier niet veel ruimte voor heeft is dat geen probleem. Ze zijn gemaakt met een frame wat u makkelijk kunt inklappen zodat hij weinig ruimte in beslag neemt. U kunt hem dan makkelijk ergens aan de kant neerzetten of in een kastje opbergen zodat hij nooit in de weg staat. Ook als u beperkte ruimte heeft in huis kunt u dus makkelijk gebruik maken van een shopping trolley.

De trap op met alle boodschappen

Niet iedereen heeft een benedenwoning waarbij de boodschappen makkelijk naar binnen worden gedragen. Een shopping trolley de trap optillen of zware boodschappentassen naar boven dragen is uiteraard niet fijn en kan erg zwaar zijn. In ons assortiment vindt u hiervoor de ideale oplossing. Dit is een shopping trolley met 6 wielen, dit is een traploper. Door de wielen kunt u hem zonder veel moeite de trap op trekken, met de stand van de wielen gaat dit vrijwel moeiteloos aangezien de shopping trolley het zware werk doet.

Wilt u boodschappen doen of lekker winkelen zonder vervolgens alle zware spullen zelf te moeten tillen? Overweeg dan eens om gebruik te maken van een shopping trolley. Hier kunt u de boodschappen instoppen en hem vervolgens achter u aan trekken of duwen. Zwaar tillen kan rugklachten veroorzaken en dat is iets wat u zeker wilt voorkomen. Bestel een shopping trolley van Megatip.be en draag nooit meer zelf uw boodschappen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x