Shopping trolley

Sorteer op:

Kwalitatieve boodschappenwagen met een aluminium frame die voorzien is van een opklapbare functie. De Kashmir zwarte trolley is uitgerust met twee grote wielen met een diameter van 21 cm.
€52,95
Mooie lichtgewicht boodschappenwagen met een aluminium frame die voorzien is van een opklapbare functie. De Kashmir grijze trolley is uitgerust met twee grote wielen met een diameter van 21 cm.
€52,95
Deze boodschappenwagen met een aluminium frame is voorzien van een opklapbare functie waardoor deze weinig plaats in beslag neemt.Tevens is deze sterke trolley uitgerust met twee grote wielen met een diameter van 21 cm.
€52,95
Deze lichtgewicht boodschappentrolley met inklapbaar aluminium frame is voorzien van grote wielen en een waterafstotende tas van cà 48 liter. De boodschappenwagen heeft tevens een ergonomisch handvat met antislip voor betere grip tijdens het winkelen
€52,95
Handige boodschappenwagen met inklapbaar aluminium frame. Deze trolley neemt weinig plaats in beslag tijdens het vervoer en de sterke boodschappentrolley is uitgerust met twee grote wielen met een diameter van 21 cm.
€52,95
Deze kwalitatieve aluminium trolley is uiterst handig om alle boodschappen te vervoeren.
De boodschappen trolley met inklapbaar aluminium frame heeft een groot hoofdcompartiment van cà. 48 L. en ergonomisch handvat met antislip.
€52,95
Deze Playmarket Go Up boodschappentrolley met uniek design zal het winkelen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam shopplezier.
€149,00
Deze praktische trolley Go Up van Playmarket kan zowel op vier wielen worden verder geduwd of indien U wenst kan deze duurzame boodschappentrolley op twee wielen worden getrokken.
Uitermate stabiel.
Duurzaam en uniek design
€149,00
De duurzame boodschappentrolley Go Up van Playmarket is ideaal om comfortabel , vrolijk en gemakkelijk Uw boodschappen te doen. Deze trolley met vier wielen is stabiel en heeft een comfortabele wegligging.
Kwalitatief inklapbaar aluminium frame.
€149,00
Deze Go Up boodschappentrolley van Playmarket heeft een uniek design en zal het shoppen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam winkelplezier.
€149,00
Deze trendy boodschappentrolley Go Up van Playmarket heeft een uniek design en zal het shoppen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam winkelplezier.
€149,00
Deze mooie boodschappenwagen heeft een opklapbare functie waardoor deze weinig plaats in beslag neemt. Handige trolley met een capaciteit van 48 L. en een mooi design in blauwe kleur met roze bloemenprint.
€32,90
Boodschappenwagen met opklapbare functie die weinig plaats in beslag neemt. Deze handige trolley heeft een capaciteit van 48 L. en een mooi design in mauve kleur met roze bloemenprint.
€32,90
Moet U veel trappen doen wanneer U thuiskomt met Uw boodschappen ? Dan is misschien deze boodschappentrolley de oplossing voor U , Door zijn multifunctionele 6 wielen zal deze trolley probleemloos Uw trappen beklimmen.
€28,95
Gemakkelijker Uw boodschappen dragen kunt U met deze handige Boodschappenwagen ! Met een inhoud van circa 33 liter kan U probleemloos al Uw inkopen vervoeren en dit zonder pijnlijke rug. Met ruimtebesparende inklap functie.
€16,95
Deze boodschappenwagen met een inhoud van circa 33 liter is zeer praktisch om al Uw boodschappen te vervoeren zonder dat U zich zorgen hoeft te maken. Door de inklapbare functie kan U deze boodschappentrolley gemakkelijk wegbergen.
€16,95
Handige boodschappenwagen met een inhoud van circa 33 liter om al Uw boodschappen te vervoeren zonder dat U zich zorgen hoeft te maken. Door de inklapbare functie kan U deze boodschappentrolley gemakkelijk wegbergen.
€16,95
Met deze boodschappenwagen met een inhoud van circa 33 liter kan U alle boodschappen doen zonder dat U zich zorgen hoeft te maken. Door de inklapbare functie kan U deze boodschappentrolley gemakkelijk wegbergen.
€16,95
Boodschappen halen is voortaan een plezier met deze traditionele boodschappentrolley . Deze Trolley heeft een inhoud van ca. 40 liter waardoor U alle boodschappen kunt dragen zonder gesjouw of gesleur.
€18,95
Deze Boodschappentrolley zorgt er voor dat U Boodschappen kan doen op een aangename manier . De winkeltrolley heeft een inhoud van ca. 40 liter waardoor U alle boodschappen kunt dragen zonder gesjouw of gesleur
€18,95
Functionele boodschappen trolley om Uw boodschappen op een aangename manier te vervoeren. Deze winkeltrolley heeft een inhoud van ca. 40 liter waardoor U alle boodschappen kunt dragen zonder gesjouw of gesleur.
€18,95
Met deze traditionele boodschappentrolley kan U boodschappen doen op een aangename manier. Deze winkeltrolley heeft een inhoud van ca. 40 liter waardoor U alle boodschappen kunt dragen zonder gesjouw of gesleur.
€18,95
Handige boodschappen trolley om boodschappen te doen op een aangename manier. Deze winkeltrolley heeft een inhoud van ca. 40 liter waardoor U alle boodschappen kunt dragen zonder gesjouw of gesleur.
€18,95
Gemakkelijke boodschappentrolley om alle boodschappen te halen op een aangename manier ! Deze winkeltrolley heeft een inhoud van ca. 40 liter waardoor U kan winkelen zonder gesjouw of gesleur.
€18,95

Comfortabeler winkelen met een shopping trolley

Wanneer u gaat winkelen heeft u vaak heel veel boodschappen nodig. Veel mensen kiezen er dan ook voor om bijvoorbeeld slechts één keer per week een bezoek te brengen aan de supermarkt. Omdat u voor die korte afstand misschien bij voorkeur geen gebruik zult willen maken van de auto kan het interessant zijn om een shopping trolley in huis te halen. Een dergelijke shopping trolley is bijzonder praktisch en bovendien ook zeer veilig waardoor ze een meer dan degelijke meerwaarde creëert tijdens het winkelen.


Shopping trolley in drie verschillende designs

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een shopping trolley tijdens het winkelen spreekt het voor zich dat u graag zult willen kiezen voor een design dat past bij u. Omwille van deze reden hebben we er hier bij Megatip.be voor gekozen om een shopping trolley aan te bieden in verschillende designs. Hierdoor beschikt u niet meteen over een handige mogelijkheid om uw boodschappen op te bergen en mee te nemen, daarnaast kunt u steeds met recht en rede trots zijn op de fantastische uitstraling waar uw shopping trolley over beschikt. Zelfs de meest veeleisende shopper zal hier dan ook zonder probleem een shopping trolley terugvinden die al zijn of haar verwachtingen moeiteloos zal weten in te lossen.


Goedkoop een shopping trolley in huis halen

Vreest u dat het aankopen van een shopping trolley u handenvol geld zal kosten? Niets is minder waar! Hier bij Megatip.be stellen we steeds alles in het werk om onze klanten een prachtige shopping trolley aan te bieden die beschikt over niet alleen een subliem design, maar ook nog eens over een uitstekende kwaliteit en een prima prijskaartje. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel welke shopping trolley u hier bij Megatip.be tegen een super interessante prijs kunt aankopen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x