Ontmosser

Sorteer op:

Groene aanslag verwijderen in een mum van tijd kan U met deze ontosser MOSA !
De zeer geconcentreerde groene aanslagreiniger wordt verdund met water en is onschadelijk voor Uw tuin.
Geschikt voor alle oppervlakken.
€7,50
De ontmosser MOSA is voordelig en doeltreffend in gebruik. Deze groene aanslagreiniger is dan ook een gebruiksvriendelijke ontmosser die op alle oppervlakken kan worden gebruikt en is onschadelijk voor Uw tuin.
€14,95
MOSA Ontmosser is een groene aanslagreiniger. Deze ontmosser van Mosa mag verdund worden omdat deze zeer geconcentreerd is. Deze ontmosser is zeer geschikt voor Klinkers , tuinmeubelen , Alle houtsoorten , Marmer , Witte steentjes , Daken , enz.
€29,95
Deze gebruiksvriendelijke ontmosser "MOSA" is een groene aanslagreiniger voor alle oppervlakken. Het voordeelpakket van 10 liter is dan ook een ideale oplossing om al Uw mos en groenaanslag op een doeltreffende manier te verwijderen.
€54,95
De groene aanslagreiniger Greenstop verwijdert zonder schrobben algen en groene aanslag op alle oppervlakken , zo kan dit product perfect gebruikt worden bij bv. muren , daken , balkons , terassen , tegelpaden , tuinmeubelen , enz.
Inhoud 5 liter
€20,90
Greenex is een ontsmettingsmiddel met bactericide en fungicide werking. Geschikt voor het verwijderen en voorkomen van mosbegroeiing, groenaanslag en schimmels op alle waterbestendige oppervlakken.
Inhoud 5 Liter
€26,40
Compo Herbistop super is een totale , niet selectieve onkruidbestrijder voor het vernietigen van , onkruiden, grassen en mossen op verharde en niet verharde permanent onbeteelde terreinen.
Eerste resultaten reeds zichtbaar na 3 uur.
€32,95
Comfortabele fijnbewatering zonder lastig bukken , Gericht fijn sproeien met deze hogedruk sproeier.
Voor gebruik met water, pesticiden, herbiciden, insecticiden, fungiciden en mestmiddelen of voor het verwijderen van groene aanslag op uw tegels.
€18,95
Deze multifunctionele rugsproeier met een nuttige capaciteit van 16 Liter is geschikt voor het besproeien van grote hoeveelheden. De druksproeier met regelbare spuitkop is voorzien van een slipvaste draagriem en schouderstukken.
€27,95

Mos kan erg snel ontstaan en is dan lastig te verwijderen. Zeker als u mos heeft op grote oppervlakken is het haast onmogelijk alles te verwijderen met een krabbertje of op andere manieren. Het beste wat u kunt doen wanneer u last heeft van mos is gebruik maken van een goede ontmosser. Hiermee verdwijnt het probleem en heeft u weer frisse en mooie oppervlakken. Het vervelende aan mos is dat het haast overal kan groeien, als u dit niet op tijd tegengaat is alles rondom uw huis opeens groen, gebruik dus tijdig een goede ontmosser en voorkom grote oppervlakken met mos.

Vrij van oplosmiddelen

Veel middelen die mos tegen gaan bevatten oplosmiddelen. Hiermee wordt de echte ontmosser vermengd maar dit is niet goed voor uw oppervlakken. Een oplosmiddel kan namelijk schade toebrengen wanneer u het gebruikt op bijvoorbeeld een schutting. Dit is uiteraard het laatste wat u wilt, de mos moet geen plaats maken voor schade. Wanneer u kiest voor een ontmosser uit ons assortiment dan weet u altijd zeker dat u een product gaat gebruiken wat niet schadelijk is voor de oppervlakken waarop u hem gaat gebruiken.

Mos weg van alle oppervlakken

Doordat onze ontmosser producten vrij zijn van oplosmiddelen kunt u ze gebruiken op alle oppervlakken rondom uw huis. Zo is de hele omgeving vrij van mos en zeker als u dit tijdig doet hoeft dat niet lang te duren. Het gebruik van ontmosser is erg eenvoudig en kost u niet veel moeite. U kunt dus in een keer alle oppervlakken behandelen tegen mos en in een keer een geweldig resultaat zien. Als u gaat bedenken waar mos allemaal kan groeien zal het u versteld doen staan. Door gebruik te maken van goede producten is dit probleem in een keer verdwenen.

Nabehandeling van de ontmosser

Wanneer u de mos heeft verwijderd is dat helaas geen permanente oplossing. De ontmosser zorgt er niet voor dat mos na het verwijderen lang wegblijft. Binnen ons assortiment hebben wij wel producten die u kunt gebruiken om de oppervlakken na te behandelen. Door de schone oppervlakken na te behandelen met de hiervoor bedoelde producten zal het mos wel lang wegblijven. Op deze manier heeft u dus langer plezier van het resultaat.

Niet schrobben of schuren

U denkt misschien dat het verwijderen van mos hard werkt is en erg lang duurt. Dit is echter niet het geval wanneer u gebruik maakt van ontmosser. Het middel moet op de muur gegoten en gesmeerd worden, dit is dan ook echt het enige wat u zelf hoeft te doen. Wanneer de ontmosser is aangebracht gaat het middel de rest doen. Het mos verdwijnt en zelfs naspoelen is niet nodig. Als u dit eenmaal heeft gedaan en u ziet hoe makkelijk het is gaat u nooit meer mos laten groeien rondom uw huis.

Voor het verwijderen van mos rondom uw huis heeft u een goede ontmosser nodig. Dit is een erg handig middel wat ervoor zorgt dat ontmossen u totaal geen moeite kost. U giet het middel over de oppervlakken met mos en de ontmosser doet het werk voor u. Wilt u ook gebruik maken van dit middel, bestel dan een ontmosser bij Megatip.be en verwijder snel en makkelijk al het mos dat u maar kunt vinden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x