Kindermuts

Sorteer op:

Met deze zachte gebreide wintermuts wordt uw kind een echte hoogvlieger, De mooie en comfortabele kindermuts is langs de binnenzijde voorzien van lekker warme fur voering voor optimaal comfort en een zacht gevoel.
Leverbaar in twee verschillende maten.
€19,95
Deze grof gebreide kindermuts met pompon zal hoofd en oren lekker warm houden tijdens de koude wintermaanden. De blauw/kaki wintermuts is langs de binnenzijde voorzien van zachte fleece aan de oren voor een nog comfortabeler gevoel.
€19,95
Deze hippe en prachtige wintermuts voor baby's en meisjes zal het hoofd en oren lekker warm houden tijdens de koude wintermaanden. De roze pompon muts met bloem design heeft een comfortabele en aangename pasvorm en is leverbaar in drie verschillende maten
€22,95
De prachtige wintermuts voor baby's en meisjes met pompon en bloem is langs de binnenzijde voorzien van lekker warme fleece voor optimaal comfort tijdens de koude winterperiode. Deze Ecru pompon muts is leverbaar in 3 verschillende maten.
€22,95
Deze mooie Lapland muts voor baby's en meisjes zal het hoofd en oren lekker warm houden tijdens de koude winterdagen. De pomponmuts met glinsterdraad is langs de binnenzijde voorzien van zachte fleece voor een comfortabel en warm gevoel.
€19,95
Deze mooie en lekker warme wintermuts voor baby's en meisjes is leverbaar in 3 verschillende maten , De ecru Lapland muts met fluffy pompom is mooi afgewerkt met glinsterdraad en is langs de binnenzijde voorzien van lekker zachte fleece voering.
€19,95
Deze prachtige , en lekker warme muts met glinsterdraad is een echte eyecatcher en met zijn leuk design is deze muts combineerbaar bij diverse outfits.
Gebreide kindermuts , leverbaar in twee verschillende maten.
€22,95
Deze prachtige , trendy kindermuts voor meisjes is afgewerkt met een leuke strik en glinstersteen. De warme wintermuts met pompon is langs de binnenzijde voorzien van zachte fleece voering voor optimaal comfort.
Leverbaar in twee verschillende maten.
€22,95
Deze lekker warme bivakmuts voor kinderen zal ervoor zorgen dat hoofd , oren en nek goed beschermd zijn tijdens de koude winterdagen. De gebreide bivakmuts is aan de binnenzijde voorzien van aangename fleecevoering en heeft een comfortabele pasvorm.
€17,95
Met deze aangename en lekker warme wintermuts voor kinderen zal vooral het hoofd en oren lekker warm blijven tijdens de koude wintermaanden Bovendien is deze gebreide muts met oorflappen aan de binnenzijde gevoerd aan de oren met zachte fleece
€17,95
Deze hippe en lekker warme muts met oorflappen heeft een zacht , aangenaam gevoel en een comfortabele pasvorm. De Lapland muts voor kinderen is langs de binnenzijde gevoerd aan de oren voor optimale bescherming tijdens de koude wintermaanden.
€17,95
Deze warme en mooie kindermuts met fleece boord en pompon past bij ieder kinderhoofd en zal hoofd en oren lekker verwarmen tijdens de koude winterperiode.
Leverbaar in twee verschillende maten.
€17,95
Deze geruite kindermuts met fleece boord en leuke pompon straalt niet alleen mooi op ieder kinderhoofd maar zal hoofd en oren lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
Leverbaar in twee verschillende maten.
€17,95
Mooie Lapland Kindermuts voor de koude winterdagen , deze prachtige muts met comfortabele pasvorm is langs de binnenzijde gevoerd met lekker warme fleece aan de oren voor optimale warmte en comfort.
Baby- kindermuts , Leverbaar in drie maten
€18,95
Deze wintermuts voor kinderen is een prachtige en comfortabele muts voor de komende wintermaanden. De blauwe muts met leuk design van nummers is een echte eyecatcher en daarboven is deze muts aan de binnenzijde voorzien van zachte fleece voor de oren.
€18,95
Deze leuke en comfortabele pomponmuts is de ideale oplossing om hoofd en oren van Uw jongste kapoen optimaal te beschermen tijdens de koude wintermaanden.
Pomponmuts grijs met mooi design, leverbaar in twee verschillende maten.
€18,95
Deze stoere en comfortabele wintermuts voor kinderen is voorzien van een leuke pompon en prachtig design met nummers. De pomponmuts is daarboven langs de binnenzijde voorzien van lekker warme fleece aan de oren voor een nog zachter gevoel.
€18,95
Comfortabele en lekker warme kindermuts met pompon. Deze royaal gebreide wintermuts voor kinderen is langs de binnenzijde gevoerd met zachte fleece voor optimaal comfort aan de oren.
De kaki pomponmuts is leverbaar in twee verschillende maten
€16,95
Deze mooie en lekker warme pomponmuts voor kinderen in leuk gebreid design is langs de binnenzijde met fleece gevoerd aan de oren voor optimale bescherming tijdens de koude wintermaanden.
Leverbaar in twee verschillende maten
€16,95
Deze warme lapland kindermuts is voorzien van zachte fleece voering aan de oren voor een lekker warm en comfortabel gevoel , de kaki muts met mooi design is leverbaar in twee verschillende maten.
€16,95
Deze comfortabel gebreide Lapland muts voor kinderen met prachtig design is uiterst geschikt tijdens extreem koude temperaturen , de muts heeft langs de binnenzijde warme fleece voering voor optimale bescherming aan de oren.
€16,95
De zeer warme pilotenmuts iceberg heeft een mooi en trendy uitzicht , De zachte teddy "fleece" voering zorgt er voor dat deze muts kan gedragen worden in alle weersomstandigheden.
€16,95
Deze lekker warme en prachtige kindermuts met boord is langs de binnenzijde gevoerd met zachte fleece aan de oren voor optimale bescherming tijdens de koude wintermaanden.
leverbaar in drie verschillende maten.
€14,95
Mooie en lekker warme kindermuts met boord , Deze modieuze muts is langs de binnenzijde gevoerd met zachte fleece aan de oren voor optimale bescherming tijdens de koude wintermaanden.
leverbaar in drie verschillende maten.
€14,95

Voor kinderen is het erg belangrijk om goed beschermd te zijn tegen de kou. Ze verliezen makkelijk hun lichaamswarmte terwijl dit makkelijk te voorkomen is. Als een kind een goede warme kindermuts draagt wordt er een hoop lichaamswarmte behouden waardoor uw kind zich ook prettiger zal voelen buiten. Het koud hebben is voor niemand fijn en zo ook voor kinderen niet. Een kindermuts uit ons assortiment is warm en gemaakt van duurzame materialen zodat ze zelfs tijdens het spelen perfect op het hoofd blijven zitten en er goed uit blijven zien.

Een warme kindermuts aanschaffen

Wanneer u een kindermuts gaat aanschaffen kunt u heel veel opties vinden online. Het belangrijkste om op te letten is de kwaliteit en het materiaal waarvan de muts gemaakt is. Het draait niet alleen om hoe de muts eruit ziet, het belangrijkste is dat hij uw kind ook daadwerkelijk warm houdt. In ons assortiment is elke kindermuts gemaakt van stevige en zeer warme materialen die het hoofd van uw kind warmhouden en voorkomen dat er veel lichaamswarmte verloren gaat.

Altijd scherp geprijsd

Elk kind moet een goede kindermuts kunnen dragen als het koud wordt buiten. Kinderen spelen veel buiten en dit moet wel leuk blijven. Omdat wij vinden dat elk kind een goede kindermuts moet hebben vindt u bij ons producten van goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Hierdoor is het voor iedereen haalbaar om kinderen een goede muts te geven die er uiteraard ook nog eens heel goed uit ziet.

Een mooie kindermuts voor elk meisje

Meisjes zijn vaak dol op leuke versieringen zoals pailletten, pompons en meer. Voor meisjes hebben wij in ons assortiment dan ook erg leuke opties. Hoe belangrijk het dragen van een muts ook is voor de warmte maakt voor de meeste kinderen niet veel uit. Zeker als kinderen wat ouder worden willen ze een kindermuts die ze mooi vinden. Voor meisjes kunt u een kindermuts vinden in allerlei kleuren en stijlen. Door het uitgebreide assortiment is er voor elk mooie meisje een kindermuts te vinden waar ze vol trots mee zal rondlopen.

Voor alle stoere jongens een goede optie

Zoals meisjes gek zijn op versieringen gaan jongens vaak voor een stoer uiterlijk. Een kindermuts voor jongens ziet er dan ook erg stoer uit. Ze zijn verkrijgbaar met diverse opdrukken en in allerlei modellen. Het is uiteraard zo dat niet alle jongens van stoere kleren houden en ook daarvoor hebben wij in ons assortiment genoeg opties over. Een kindermuts voor een jongen moet bij uw kind passen en hij moet hem uiteraard zelf mooi vinden. Ons ruime assortiment biedt genoeg opties om voor elk kind een goede kindermuts te bieden.

Een kindermuts voor baby’s

Het is voor niemand belangrijker om een kindermuts te dragen als voor baby’s. Doordat baby’s totaal niet weerbaar zijn tegen kou en hun temperatuur niet zelf op peil kunnen houden is het zeer belangrijk een goede muts aan te schaffen. Vaak zijn mutsen voor baby’s erg dun en daarom eigenlijk niet zo geschikt om mee naar buiten te gaan op dagen dat het erg koud is en het is helaas niet altijd mogelijk om op dat soort dagen binnen te blijven. Echt warme mutsen vindt u in ons assortiment voor kinderen van alle leeftijden maar voor de allerjongste onder ons is dit echt onmisbaar.

Een kindermuts is belangrijk voor elk kind om te hebben. Een kind zal niet kunnen genieten van buiten spelen als hij of zij het steeds heel koud heeft. Soms is binnenblijven geen optie als het heel koud is en dan is het wel fijn om vast een goede kindermuts in huis te hebben. Een kindermuts van goede kwaliteit voor een scherpe prijs vindt u bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x