Mutsen en sjaals kind

Sorteer op:

Zeer hippe koele Jeugd muts met print voor jong en oud.
€9,95
Zeer mooie zwarte Flashy muts met blauw/grijs strepen geprint.
Voor zowel jong als oud.
€9,95
Mooie Gebreide muts met print en met fleece band langs de binnenzijde voor de oren. Deze muts kan gedragen worden door kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar.
€7,95
Stijlvolle muts met een comfortabele pasvorm. Deze prachtige muts met logo kan gedragen worden door jeugd , dames en heren.
One size fits all.
€9,95
Mooie Zwarte gebreide muts zonder boord met logo.
Zowel voor Jeugd , Dames als Heren.
€9,95
Leuke gebreide muts voor de komende wintermaanden. Deze blauwe muts zonder boord is stijlvol , comfortabel en aangenaam om dragen.
Geschikt voor jeugd , dames en heren
One size fits all.
€9,95
Grijze gespikkelde Thinsulate muts die zeer warm is om te dragen , door zijn voering langs de binnenzijde. Past zowel voor Dames als Heren
€9,95
Deze muts is aan de binnenzijde als zowel aan de buitenzijde Fleece.
Heerlijk warm en Lekker zacht voor de Kid's. De muts is in 2 verschillende kleuren en 2 maten leverbaar.
€9,95
Trendy Gebreide camouflage muts met klep. deze muts is in de camouflage kleuren grijs en bruin te verkrijgen.
Zowel voor kinderen als volwassenen.
€12,95
Muts In het Fleece voor Jongens en Meisjes. Deze muts is een puntmodel en is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren en 2 maten.
€8,95
Gebreide warme muts met doorsteeksjaal voor meisjes. Deze muts is met oorwarmers en vlechten , aan de binnenkant is deze muts gevoerd met warme fleece voor een lekker zacht en warm gevoel.Deze set van Muts en sjaal is in 2 verschillende maten te verk...
€22,90
Gebreide warme dikke muts met door steeksjaal voor meisjes. Deze muts is met oorwarmers en vlechten , aan de binnenkant is deze muts gevoerd met warme fleece voor een lekker zacht en warm gevoel.Deze set is in maat 55/57 en in 3 verschillende kleuren...
€29,90
Muts voor kinderen gebreid met aan de binnenzijde zeer zachte pels voor een lekker warm en zacht gevoel.De bijhorende doorsteeksjaal is eveneens voorzien met deze zachte pels aan de binnenzijde. Deze sets zijn in 3 verschillende kleuren te verkrijgen...
€27,90
Deze kinderset bestaat uit een mooie en warme kindermuts in geblokt design Grijs/Oker met aan de binnenzijde warme fleece voering aan de oren. De bijpassende sjaal in dezelfde kleurencombinatie heeft de afmetingen van 160 x 16 cm.
€24,65
Gebreide muts met bijpassende sjaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De gebreide muts is aan de binnenzijde voorzien van warme fleece voering aan de oren voor een lekker warm en zacht gevoel.
€21,90
Kinderset van muts en sjaal Hockey League. Deze mooie trendy kindermuts is aan de binnenzijde voorzien van een fleeceband aan de oren voor een superzacht en lekker warm gevoel. De bijpassende sjaal heeft de afmetingen van 160 x 18 cm.
€19,95
Trendy mooie Muts en Sjaal voor meisjes en Dames.
Deze set bestaat uit , Muts met flosch aan de bovenkant en afgewerkt met fleece aan de oren.
Bijpassende Modieuze zachte sjaal met aan de onderzijde frengels.
€19,95
Warme gebreide kindermuts die aan de binnenzijde dikke fleece voering heeft. Het hoofdje van Uw kind zal lekker warm blijven tijdens de koude wintermaanden.. De Peru muts in de kleur antraciet grijs heeft twee vlechten en een pompon.
€14,95
Deze mooie gebreide kindermuts heeft aan de binnenzijde dikke fleece voering om het hoofdje van Uw kind lekker warm te houden. De Peru muts in de kleur licht blauw heeft aan de zijkanten twee vlechten en op de bovenkant een pompon.
€14,95
Luxueuze wintermuts voor de koude wintermaanden.
Deze mooie meisjes muts heeft een leuke bloem afwerking en grof kabelmotief , de fur pompon zorgt voor de finishing touch.
Leverbaar in verschillende kindermaten
Kleur , Ecru
€22,95
Deze gebreide pompon muts met bloem heeft aan de binnenzijde een lekker warme fleece band voor optimale bescherming aan de oren , zelfs tijdens extreem koude temperaturen.
Leverbaar in verschillende kindermaten
Kleur , Roze
€22,95
De zeer warme pilotenmuts iceberg heeft een mooi en trendy uitzicht , De zachte teddy "fleece" voering zorgt er voor dat deze muts kan gedragen worden in alle weersomstandigheden.
€16,95
Leuke Peru muts in Jacquard motief voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Deze warme muts is aan de binnenzijde voorzien van warme fleece zodat oren en hoofd goed beschermd zijn tegen de koude temperaturen.
€8,95
Mooie Peruaanse muts in Jacquard motief voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Deze warme muts is aan de binnenzijde voorzien van warme fleece zodat oren en hoofd goed beschermd zijn tegen de koude temperaturen.
€9,95

Goedkoop mutsen en sjaals kind kopen

Tijdens het najaar en vooral in de winterperiode is het erg belangrijk om uw kind zo warm mogelijk aan te kleden. Gebeurt dit niet, dan loopt u immers het risico dat hij of zij ziek wordt en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Het aankopen van mutsen en sjaals kind zorgt er voor dat u op eenvoudige wijze uw kind kunt beschermen tegen de koude temperaturen en de vaak gure wind. Bovendien zien mutsen en sjaals er tegenwoordig erg leuk uit waardoor ze een meerwaarde kunnen betekenen voor de outfit van uw kind. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag enkele nieuwe kledingstukken en accessoires aankopen om uw kind de winter door te helpen? In dat geval is een nieuwe muts of sjaal kopen altijd een goed idee!


Groot aanbod

In het aanbod aan sjaals en mutsen hier bij Megatip.be is in principe voor iedereen wat wils terug te vinden. U kunt er namelijk voor kiezen om mutsen en sjaals kind in huis te halen die beschikken over een klassieke uitstraling met een eenvoudig kleurtje en dito print, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een meer moderne uitvoering. Vroeger hadden deze accessoires de reputatie eigenlijk niet zo mooi te zijn, maar daar is door de jaren heen gelukkig verandering in gekomen. Vandaag de dag is het bij ons in ieder geval mogelijk om mutsen en sjaals kind aan te kopen die niet alleen zeer kwalitatief zijn maar die bijgevolg ook nog eens erg leuk ogen. Op deze manier zal uw kind het nooit meer vervelend vinden om die nieuwe muts en sjaal aan te trekken. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u ook mutsen en sjaals kind wenst aan te kopen bent u daarvoor hier beslist aan het juiste adres!


De beste kwaliteit tegen de beste prijs

Indien u er voor kiest om een nieuwe sjaal of muts in huis te halen voor uw kinderen spreekt het voor zich dat u er zeker van wilt zijn dat ze beschikken over een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Dat is zeker en vast het geval wanneer u ze aankoopt hier bij Megatip.be. Door de unieke kwaliteit bent u er steeds zeker van dat uw kinderen langdurig genot zullen ervaren van hun nieuwe sjaals en / of mutsen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x