Vuilblik

Sorteer op:

Kunststof vuilblik met rubber lip en synthetische handvleugel in kleur Grijs / Groen
€2,90
Kunststof vuilblik met rubber lip en synthetische handvleugel in kleur Blauw
€2,90
Kunststof vuilblik met rubber lip en synthetische handvleugel in kleur rood.
€2,90
Vuilblik in kunststof met rubber lip met synthetische handvleugel
€3,90
Vuilblik in kunststof met rubber lip met synthetische handvleugel
€3,90
Metaal vuilblik verzinkt met steelhouder voor zowel binnen als buitengebruik.
€4,95
Metaal roestvrij verzinkt vuilblik met rubber lip.
Voor zowel binnen als buitengebruik.
€5,95
Sterk metalen vuilblik in duurzame constructie ,
Handig vuilblik met lip voor binnen - en buiten gebruik.
€6,75
Metaal vuilblik verzinkt met lange steel voor zowel binnen als buitengebruik.
€10,95
Sale
Deze handige stoffer met vuilblik is voorzien van bijgeleverde stelen zodat vuil en stof kan opgenomen worden zonder te bukken.
€11,95 €9,90
Set van vuilblik en borstel met 2 stelen. Met deze vuilblik set op steel hoeft U zich niet te bukken om het vuil op te nemen.
€12,95
Deze opklapbare stoffer en blik met lange steel is ideaal voor het opvegen van vuil en kruimels zonder te bukken. Het vuilblik klapt automatisch dicht zodat deze set een ideaal hulpje is in het huishouden.
€12,90
Handig Vuilblik en borstel op steel met gemakkelijk opklap systeem dat morsen vermijd.
Met deze vuilblik set hoeft U zich niet te bukken met het opklapbare systeem.
€14,95
Deze handige opvouwbare X-trolley met zakhouder en deksel is onmisbaar in het huishouden. De recycle-zak houder is ideaal in gebruik voor het verzamelen van plastic, papier of GFT-afval en wordt geleverd met handig opbergmandje.
€92,95

Vuilblik, wat is dat?

U kunt dit bij ons aanschaffen maar wij vinden het wel belangrijk dat u weet waar u het voor kunt gebruiken. Zoals u kunt zien hebben wij verschillende soorten vuilblikken voor u in ons assortiment. Sommige met een handvleugel en andere weer een steel. Het is heel handig om er één in huis te hebben voor verschillende redenen. U kunt er snel wat vuil op vegen en makkelijk in de vuilnisbak gooien, u hoeft de stofzuiger niet steeds te pakken om vuil op te zuigen. Als u even snel uw huis aan wilt vegen is een vuilblik heel handig om te hebben, u hoeft niet moeilijk te doen met dat hoopje vuil dat u heeft opgeveegd. U veegt het door de vorm van een vuilblik er met het grootste gemak op en u kunt het deponeren in de vuilnisbak.


Vuilblik in diverse soorten

U kunt hier wat lezen over de soorten vuilblikken die u bij ons in het assortiment kunt aanschaffen. Zo kunt u zien welke voor u handig is om te gaan gebruiken.

-De vuilblik met handvleugel is een kleine variant, deze komt met een vegertje waarmee u het vuil op het blik kunt vegen. U klikt het blik en de handvleugel op elkaar en zo heeft u ze altijd bij elkaar, paraat om uw vuil mee op te vegen

-De vuilblik met steel is handig voor mensen die vuil op willen vegen maar niet willen bukken. Dit is bijvoorbeeld als u veel moet opvegen, dit kan u veel rugklachten besparen op de lange termijn.

-Wij hebben ook nog het verzinkte vuilblik, hierbij is het metaal van het blik verzinkt met het handvat. U kunt hier een losse borstel bij aanschaffen of het vuil er met uw bezem op vegen, deze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Zoals u heeft kunnen lezen is een vuilblik een fijn voorwerp om in huis te hebben, en wij van Megatip.be bieden u de beste blikken aan.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x