Stahl-fix Roestvrij staal reiniger

Sorteer op:

Staalfix reinigt roestvrij staal snel en makkelijk. Het is bijzonder effectief op oppervlakken zoals metalen gootstenen, kranen , potten, pannen en bestek en verwijdert kalkaanslag, vet en vuilvlekken. Inhoud 200 ml.
€4,95
Bref Vitro-Inox verwijderd moeiteloos vuil op alle vitro-ceramisch vuren, Wanneer het vuil en vet is ingeplakt zal Vitro-Inox al na enkele seconden het vuil gemakkelijk doen verdwijnen.
Bref Vitro - Inox reinigt en doet glanzen.
€5,95
Eres CUPRO-NET reinigt en poetst moeiteloos, zonder krassen, al uw objecten en oppervlakken gemaakt van koper, messing en brons. Laat het product aan het werk en u zult zien dat de oxidatie verdwijnt, zelfs zonder te wrijven.
€3,95
Eres Inox-Net is een efficiënte kracht-reiniger voor uw aanrecht en gootsteen in roestvrij staal, inox kook- en braadpannen, waterkranen, …
Geeft een natuurlijke glans.
€3,95
Eres Inox-Protect spray is een krachtige reiniger voor het onderhouden en beschermen van alle geborstelde roestvrijstalen artikelen en oppervlakken.
Onderhoudt Inox en beschermt tegen vlekken.
€7,95
Deze ovenreiniger van Eres is een krachtige reiniger voor de binnenkant van Uw oven, grill of pannen.
De actieve gel hecht perfect, ook aan verticale wanden, en kan daardoor nog efficiënter inwerken.
Eres Oven-Reiniger werkt snel en efficiënt.
€7,45
Ingebakken vuil en vet in Uw oven is voortaan gemakkelijk te verwijderen met deze Bref ovenspray door zijn krachtige formule van soda.
Maakt Uw oven snel en doeltreffend kraaknet.
Inhoud 400 ml
€5,95
De Vitrolin van Eres is een snelle en zeer krachtige reiniger voor sterk geoxideerde metalen, kookplaten (keramisch), gasfornuizen, enz.
De krachtreiniger verwijdert gemakkelijk oxidatie, vuil, vet, olie, roet en zelfs roest.
€4,95

Stahl-fix voor al uw Roestvrij staal

U kan er steeds op rekenen dat Staalfix  zijn best zal doen om het schoonmaakwerk zo snel en makkelijk mogelijk te maken.  Het is eenvoudig in gebruik en werkt perfect. Het enige wat u hoeft te doen is het inwrijven en later oppoetsen. Uw RVS  blinkt weer als nooit tevoren en lijkt zo goed als nieuw. Stahl-fix komt in een busje van 200 ml. , hier kunt u best een tijdje mee doen. Het is bijzonder effectief op oppervlakken zoals metalen gootstenen , kranen , potten, pannen en bestek en verwijdert kalkaanslag, vet en vuilvlekken. Wij zullen hieronder uitleg geven over het gebruik van dit product, zodat u het direct kunt gebruiken als u het binnenkrijgt. U zult werkelijk versteld staan van het resultaat dat u krijgt door het gebruik van staalfix  , u wilt nooit meer een ander product proberen voor het oppoetsen van uw roestvrij staal. 

Stahl-fix , Reinigt , Beschermt en geeft Glans

Dit product laat al Uw RVS weer prachtig glanzen, het kan geen kwaad om dit regelmatig te gebruiken om uw producten op te poetsen. Het gaat over voorwerpen en oppervlakken  zoals  metalen gootstenen , kranen , potten, pannen en bestek en wat ook zeer handig is aan dit product is dat het zeer efficiënt kalkaanslag verwijderd , alsook  vet en vuilvlekken.. Het gebruik van Stahl-fix is vrij simpel. U neemt het product en u wrijft dit in op het gewenste metalen oppervlak met een vochtige doek . Hierna wrijft u het met een droge zachte doek op. De belangrijkste voordelen van Staalfix zijn bv. ,  Geeft een stralende glans  , Voorkomt direct vlekvorming op staal en pakt zeer grondig kalkaanslag aan.  Bent U overtuigt van voorgaande punten , Bestel dan snel Uw roestvrij staal reiniger hier bij Megatip.be 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x