Poli-croom metal polish

Sorteer op:

Poli-Croom geeft een onvergelijkbare glans aan alle soorten metalen.
Inwrijven en nadien gewoon opblinken.
€11,90
Deze ambachtelijke METAL-POLISH van Eres geeft intense en duurzame glans aan al Uw metalen ,Geschikt voor het onderhoud van zilver, chroom, koper, inox , tin, messing, aluminium,… en zelfs voor email.
€6,95
Eres BLACK POLISH herstelt de natuurlijke zwart en glanzend uiterlijk van alle soorten kachels, kookplaten, open haardaccessoires, barbecues en andere gietijzeren en stalen voorwerpen.
€6,95

Poli-croom metal polish voor uw metaal

Of u uw gouden en zilveren sierraden gaat oppoetsen of misschien uw fiets, dit is het middel wat u nodig heeft. Het is makkelijk in gebruik en werkt perfect. Het enige wat u hoeft te doen is het inwrijven en later oppoetsen. Uw metaal glimt weer als nooit tevoren en lijkt zo goed als nieuw. Poli-croom komt in een tube van 210 gram, hier kunt u best een tijdje mee doen. Wij zullen hieronder uitleg geven over het gebruik van dit product, zodat u het direct kunt gebruiken als u het binnenkrijgt. U zult werkelijk versteld staan van het resultaat dat u krijgt door het gebruik van Poli-croom, u wilt nooit meer een ander product proberen voor het oppoetsen van uw metaal. Iedereen die uw glimmende metaal ziet zal zich steeds weer afvragen hoe u dat toch voor elkaar krijgt.


Poli-croom gebruiken

Dit product laat alle metalen weer prachtig glanzen, het kan geen kwaad om dit regelmatig te gebruiken om uw producten op te poetsen. Het gaat over metalen zoals aluminium, koper, zilver, goud, staal, tin en zelfs het chroom op uw auto of motor waar u het voor kunt gebruiken. Het gebruik van Poli-croom is vrij simpel. U neemt het product en u wrijft dit in op het gewenste metalen oppervlak. Hierna moet u het met een droge zachte doek laten opblinken. Als u het prettig vindt kunt u in plaats van het opblinken met de zachte doek het metaal ook gewoon afspoelen met water. Met sommige voorwerpen is opblinken met een doek geen makkelijke klus en dan raden wij het afspoelen bijvoorbeeld aan. Zoals u leest is het gebruik van Poli-croom erg simpel en geeft een mooi blinkend effect. Geen gedoe, alleen mooie glans.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x