Vlekverwijderaar & Ontvlekker

Sorteer op:

Zoekt U Soda Kristallen ? Voor het poetsen , ontvetten , verzachten , Reinigen , ontgeuren en beschermen van alle kleding en was , in de keuken , de auto , In huis en tuin , gebruik Soda Kristallen het wondermiddel.
€4,95
De Soda kristallen Mousse de Lin zijn geschikt om 100% natuurlijk te reinigen , te ontvetten , te ontstoppen , te ontkalken en om vlekken uit textiel te verwijderen.
2 kg. Mousse de lin Soda Kristallen.
€4,95
De vloeibare citroen ontvlekker is uitermate geschikt voor alle textielsoorten te ontvlekken. Verwijdert vlekken van vet , olie , inkt , fruit , wijn , ...enz.
€7,95
De ontvlekkings-citroen is uitermate geschikt voor alle textielsoorten ,
Zuivert en ontgeurt eveneens de handen.
€3,95
Ossegal zeep Fiel de Boeuf vlekkenzeep is een product dat alle vlekken verwijdert en is biologisch afbreekbaar.
€3,45
De vloeibare ossegal ontvlekking zeep is geschikt voor alle textielsoorten en reinigt moeiteloos alle hardnekkige vlekken.
€5,95
Met deze vloeibare ossegalzeep zullen alle hardnekkige bloed- , ei - en vetvlekken op een efficiënte manier verwijderd worden uit textiel.
€5,95
Eres vloeibare ossengalzeep is een krachtige en universele vlekverwijderaar, plus wasversterker, gemaakt van natuurlijke ox-gall.
Verwijderd alle hardnekkige vlekken uit textiel
€5,95
De Vitrolin van Eres is een snelle en zeer krachtige reiniger voor sterk geoxideerde metalen, kookplaten (keramisch), gasfornuizen, enz.
De krachtreiniger verwijdert gemakkelijk oxidatie, vuil, vet, olie, roet en zelfs roest.
€4,95
Sale
Biowonder poetssteen kan alle oppervlakken reinigen en polijsten zonder krassen , Het efficiënt reinigingsmiddel is uitermate geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals bv. , kunststof , roestvrij staal, chroom, glas, email, enz.
€19,95 €14,95
Sale
De poetsteen White Rock is een efficiënte en natuurlijke reiniger voor alle gladde metalen oppervlakken zoals bv. , auto, boot, caravan, moto , enz.
Ideaal voor chroom, aluminium, roestvrij staal, goud, zilver, koper, brons , tin, enz.
€12,95 €9,95
Sale
O-Quick reinigingspasta is zeer efficiënt om extreem hardnekkige vlekken te verwijderen in badkamers , keuken , pvc tuinmeubelen , enz.
Reinigt , polijst en conserveert in één beweging.
€9,95 €7,95
Feem Active Cleaner is uiterst krachtig , doeltreffend en veilig, Feem Active Cleaner is geschikt op alle hout-en metaalsoorten , PVC , kleurvaste stoffen en textiel en is bruikbaar op alle afwasbare en waterbestendige materialen.
€6,50
Feem Active Cleaner de ideale oplossing voor U! Met Feem Active Cleaner kan U alle vuile en vette oppervlakken efficiënt reinigen , ontvetten en ontvlekken.  Deze allesreiniger heeft een geconcentreerde drievoudige werking
€11,00
Feem Active Cleaner heeft een geconcentreerde drievoudige werking , reinigen , ontvetten en ontvlekken. Deze allesreiniger is uitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van bv. dampkappen,ovens,keukens,badkamers,tuinmeubelen,autovelgen, enz.
€37,00
De krachtige reiniger en ontvetter Cera-Quick onderhoud alle vitro- keramische en inductiekookplaten Ontworpen voor snel en dagelijks gebruik op inductie- en keramische kookplaten, plus roestvrijstalen werkbladen.
€6,95
Eres Inox-Protect spray is een krachtige reiniger voor het onderhouden en beschermen van alle geborstelde roestvrijstalen artikelen en oppervlakken.
Onderhoudt Inox en beschermt tegen vlekken.
€7,95
Power Ontvetter spray van Bref is de ideale oplossing voor het verwijderen van alle vet en hardnekkig vuil.
€3,95
Reinigen zonder sporen na te laten kan met Carolin Multi-Oppervlakken spray met natuurlijke zeep. Deze Multi -functionele allesreiniger zal de meest hardnekkigste vlekken ontvetten , zuiveren en alle oppervlakken opnieuw doen glanzen.
€4,95
Citroen is een natuurlijk ingrediënt dat altijd is gebruikt bij het schoonmaken van het huis. Het is bekend om zijn ontkalkings- en ontvettingseigenschappen en om zijn glansvermogen.
Verwijderd effectief hardnekkig vuil.
€4,95
Eres Sani-Net laat Uw badkamer terug mooi glanzen en verwijdert moeiteloos en zonder krassen kalk-, zeep- en roestaanslag op uw bad, douche, toilet, aanrecht en zelfs alle voorwerpen uit roestvrij staal of koper.
€6,45
Eres Cristal-Net spray is een krachtige en sterk geconcentreerde reiniger, voor een glanzende en vlekkenvrije reiniging van alle gladde oppervlakken, zoals ramen, spiegels, beeldschermen, zonnebanken, enz.
€4,45
Cif Citroen Cream verwijdert doeltreffend vuil , vet en kalkaanslag en dit met een diep reinigend en mooi glanzend resultaat. Met microdeeltjes
- Voor alle oppervlakken , badkamer , keuken ,
- Laat geen strepen na en krast niet.
€3,75
Cif schuurmiddel Original is bekend bij iedereen en is doeltreffend voor grondig schoonmaken in en om Uw huis.
- Reinigt grondig en hygiënisch.
- Geschikt voor alle oppervlakken
€3,75

Er is haast niks vervelender als vlekken. Vooral hardnekkige vlekken die u niet meer schoon krijgt zijn een doorn in het oog. Dit soort lastige vlekken kunt u vinden op allerlei oppervlakken en daarom vindt u allerlei soorten vlekverwijderaar in ons assortiment. Gebruik maken van een goed middel die u helpt bij het verwijderen van vlekken is dan ook onmisbaar. Het kan gaan om vlekken in kleding, meubels maar ook in de keuken. Wilt u weten of uw vlekken aangepakt kunnen worden met een vlekverwijderaar uit ons assortiment, lees dan verder en ontdek wat de producten in ons assortiment kunnen doen tegen de vlekken in uw huis.

Vetvlekken verwijderen

Vlekken gemaakt door spetterend vet of wanneer u iets op uw kleding laat vallen staan erom bekend erg lastig schoon te maken zijn. Dit betekend absoluut niet dat u het bij voorbaat maar moet vergeten en uw kleding weg moet gooien. Door gebruik te maken van de juiste middelen hebben ook dit soort vlekken geen kans meer. In ons assortiment vindt u meerdere soorten vlekverwijderaar die uitermate geschikt zijn voor het verwijderen van vetvlekken uit textiel, de vlekken zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het fijne aan deze middelen is dat ze vaak erg breed inzetbaar zijn en dus ook gebruikt kunnen worden voor andere soorten vlekken die normaal erg vervelend zouden zijn.

Gladde oppervlakken weer schoon

Het feit dat iets een glad oppervlak heeft maakt het nog niet altijd makkelijk te reinigen. Veel vlekken zullen op gladde oppervlakken makkelijk schoon te krijgen als u deze direct opmerkt. Toch kan het zo zijn dat een vlek langer aanwezig is en dat u hem zonder vlekverwijderaar niet weg krijgt. Neem bijvoorbeeld een oven, deze heeft vaak plekjes en hoekjes waar u een vlek gewoon niet direct ziet maar met een goede ontvlekker is dat helemaal niet erg. Voor dit soort vervelende vlekken hebben wij in ons assortiment diverse opties die u helpen het oppervlak weer schoon te krijgen zonder krassen te veroorzaken. Ook gladde oppervlakken hoeven er niet vies uit te zien als u gebruik maakt van een goede vlekverwijderaar.

Uw strijkijzer weer als nieuw

Vlekverwijderaar is niet alleen gemaakt voor keukens en textiel. Ook uw strijkijzer zal af en toe gereinigd moete worden om een goed resultaat te blijven krijgen. Het is niet fijn als u aan het strijken bent en u uw schone was weer terug in de wasmachine moet gooien doordat uw strijkijzer niet goed onderhouden is. Door gebruik te maken van een strijkzool vlekverwijderaar blijft uw strijkijzer schoon en vlekvrij zodat u deze zonder zorgen kunt blijven gebruiken. Behalve het reinigen zorgt zo een ontvlekker er ook voor dat strijken makkelijker en sneller gaat doordat het apparaat weer makkelijker over de stof glijdt. Het reinigen van een strijkijzer is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het doen van het huishouden maar het is iets wat absoluut niet vergeten mag worden eens in de zoveel tijd.

Vlekverwijderaar voor alles in huis

Heeft u niet direct een vlek die behandeld moet worden maar wilt u gewoon een goede vlekverwijderaar in huis hebben voor het geval dat? Dan hebben wij voor u in ons assortiment uiteraard ook perfecte opties. Dit zijn ontvlekker middelen die gebruikt kunnen worden voor erg veel doelen in huis. Hiermee kunt u de keuken vetvrij maken na het koken, allerlei soorten vlekken verwijderen uit textiel, de afvoer ontstoppen en nog veel meer. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het doen met deze ontvlekker. Als u nu geen vlekken heeft of gewoon een middel wilt hebben voor alle soorten vlekken en vuil in huis dan vindt u in ons assortiment de ideale opties.

Vlekken in uw huis of op uw textiel zijn voortaan verleden tijd. U hoeft niets weg te gooien door de vlekken die erop zitten of elke dag tegen vieze vlekken aan te kijken die u gewoon niet schoon krijgt. Vlekken in huis zijn een echte doorn in het oog wat erg vervelend is. U hoeft hier ook geen genoegen meer mee te nemen wanneer u een goede vlekverwijderaar in huis heeft. Ontvlekker helpt u bij het elimineren van allerlei vlekken waardoor alles in uw huis er spik en span uitziet. Wilt u een ontvlekker die alle vlekken verwijderd zonder moeite, bestel dan een vlekverwijderaar uit het assortiment van Megatip.be en zie alle vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x