Ontvlekkers

Sorteer op:

Zoekt U Soda Kristallen ? Voor het poetsen , ontvetten , verzachten , Reinigen , ontgeuren en beschermen van alle kleding en was , in de keuken , de auto , In huis en tuin , gebruik Soda Kristallen het wondermiddel.
€4,95
De Soda kristallen Mousse de Lin zijn geschikt om 100% natuurlijk te reinigen , te ontvetten , te ontstoppen , te ontkalken en om vlekken uit textiel te verwijderen.
2 kg. Mousse de lin Soda Kristallen.
€4,95
De vloeibare citroen ontvlekker is uitermate geschikt voor alle textielsoorten te ontvlekken. Verwijdert vlekken van vet , olie , inkt , fruit , wijn , ...enz.
€7,95
De ontvlekkings-citroen is uitermate geschikt voor alle textielsoorten ,
Zuivert en ontgeurt eveneens de handen.
€3,95
Ossegal zeep Fiel de Boeuf vlekkenzeep is een product dat alle vlekken verwijdert en is biologisch afbreekbaar.
€3,45
De vloeibare ossegal ontvlekking zeep is geschikt voor alle textielsoorten en reinigt moeiteloos alle hardnekkige vlekken.
€6,95
Sale
Biowonder poetssteen kan alle oppervlakken reinigen en polijsten zonder krassen , Het efficiënt reinigingsmiddel is uitermate geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals bv. , kunststof , roestvrij staal, chroom, glas, email, enz.
€19,95 €14,95
Sale
De poetsteen White Rock is een efficiënte en natuurlijke reiniger voor alle gladde metalen oppervlakken zoals bv. , auto, boot, caravan, moto , enz.
Ideaal voor chroom, aluminium, roestvrij staal, goud, zilver, koper, brons , tin, enz.
€12,95 €9,95
Sale
O-Quick reinigingspasta is zeer efficiënt om extreem hardnekkige vlekken te verwijderen in badkamers , keuken , pvc tuinmeubelen , enz.
Reinigt , polijst en conserveert in één beweging.
€9,95 €7,95
De strijkzool reiniger stick van Widex reinigt , onderhoudt en verbetert het glij - effect van Uw strijkijzer.
Verwijdert textielvezels en maakt het strijkoppervlak terug glad.
Stick 50 gr.
€7,50

Dankzij ontvlekker nooit meer vlekken

Vetvlekken in kleding zijn niet mooi maar ze lijken soms uit het niets te verschijnen. Het is erg zonde als u op uw nieuwe broek een vetvlek heeft en u deze niet meer kunt dragen. Er is goed nieuws, u hoeft uw broek niet achterin de kast te leggen vanwege een vetvlek. Met ontvlekker van Megatip.be verdwijnen vlekken uit kleding en is het net alsof de vlek er nooit is geweest. U hoeft zich geen zorgen meer te maken als u bijvoorbeeld aan het koken of eten bent, uw leven wordt dankzij ontvlekker een stuk zorgelozer.


Verschillende soorten van ontvlekker

Wij hebben in ons assortiment meerdere opties voor het verwijderen van vlekken. Dit zijn soda kristallen, citroen ontvlekker en ossengalzeep. Ze worden allemaal anders gebruikt en dat gaan we u hieronder uitleggen.

Soda kristallen gebruikt u in water, deze verzachten het water. Hiermee wordt ontvet, vlekken worden geurloos en het heeft een reinigend effect. Soda wordt voor meer doeleinden gebruikt als voor vlekken maar hier gaan wij verder niet op in.

Citroen ontvlekker werkt erg goed om vlekken uit alle soorten textiel te verwijderen. Het verwijderd vlekken waarvan u altijd dacht dat ze nooit meer uit uw kleding zouden komen.

Ossengal zeep is een heel oud middel, als u er al van heeft gehoord is dit waarschijnlijk van iemand die al wat ouder is. Ossengal zeep werkt uitzonderlijk goed om vlekken uit textiel te krijgen. Het zit tegenwoordig vaak in allerlei middelen, wij van Megatip.be geloven echter dat pure ossengalzeep het beste is voor de vlekken in uw kleding. Het is een ontvlekker die al generaties lang gebruikt wordt. Wat voor u misschien ook fijn om te weten is, is dat ossengalzeep biologisch afbreekbaar is en dus niet schadelijk voor het milieu is.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x