Ramen zemen

Sorteer op:

De Liquid window cleaning soap van het merk UNGER is uiterst geschikt voor alles Antibacterieel te maken en deze geeft vervolgens ook een Frisse geur.
Deze Glazenwassers zeep is milieuvriendelijk en Huidvriendelijk.
€8,95
De Liquid window cleaning soap van het merk UNGER is uiterst geschikt voor alles Antibacterieel te maken en geeft vervolgens ook een Frisse geur.
Deze Glazenwassers zeep is milieuvriendelijk en Huidvriendelijk.
Inhoud 5 L.
€34,95
Deze Unger's Gel is zeer effectief voor grote oppervlakken.
- Praktisch , Glazenwasserszeep voor het direct aanbrengen op de inwasser.
- Effectief , hoge reinigingskracht.
- Inhoud 500 ml.
€8,95
Professionele ruitenreiniging zeep van Unger met hoge kwalitatieve reinigingskracht, Deze Glazenwassers zeep is milieuvriendelijk en huidvriendelijk.
Mengverhouding 1: 100.
€9,95
Professionele ruitenreiniging zeep van Unger met hoge kwalitatieve reinigingskracht, Deze Glazenwassers zeep is milieuvriendelijk en huidvriendelijk.
Mengverhouding 1: 100.
Inhoud 5 Liter
€34,95
De Bambus Kristall high performance cleaner is een efficiënte reiniger en ontvetter die ervoor zorgt dat al het vuil en vet gemakkelijk en doeltreffend verdwijnt.
Zuinig in gebruik en geschikt voor alle oppervlakken.
Inhoud , 250 ml.
€4,95
Babus Kristall high-performance reiniger is een uiterst krachtig en geconcentreerd schoonmaakmiddel dat efficiënt is tegen extreme verontreinigingen.
Uiterst zuinig in gebruik en geschikt voor diverse doeleinden.
€11,95
Sale
Deze hoog geconcentreerde Bamboe allesreiniger zal alle gladde oppervlakken streeploos reinigen en door de antibacteriële werking is deze efficiënt en zuinig in gebruik.
Ideaal voor ramen,spiegels,keuken,badkamer,tegels,chroom,kunststof,enz
€29,95 €10,00
Sale
Deze Bamboe reiniger is een sterk geconcentreerde ontvetter en garandeert streeploze netheid van het hele huis. Ideaal voor gebruik in combinatie met de bamboe doeken voor ramen , spiegels , keuken , badkamer , tegels , chroom , kunststof , enz.
€9,95 €5,00
Eres Cristal-Net spray is een krachtige en sterk geconcentreerde reiniger, voor een glanzende en vlekkenvrije reiniging van alle gladde oppervlakken, zoals ramen, spiegels, beeldschermen, zonnebanken, enz.
€4,45
Ramen streeploos schoonmaken is voortaan eenvoudig en snel met deze ruitenreiniger van Instanet.
Ramen schitteren als nooit tevoren doordat Instanet alle vuile vlekken en zelfs de grauwe film van de ruiten verwijderd.
€3,95

Ramen zemen zoals het hoort

Iedereen die wel eens de ramen zeemt vraagt zich af of hier een makkelijkere manier voor is. Vaak blijven er strepen of kleine druppeltjes achter op het raam of u ziet dat het toch niet helemaal goed schoon is. Bij Megatip.be hebben wij nu een middel voor u waarmee ramen zemen in één keer goed gebeurt en u zich geen zorgen hoeft te maken over onzichtbaar vuil. Het middel is milieuvriendelijk en wordt zelfs gebruikt door professionele glazenwassers. Wie wil er nou niet hetzelfde resultaat bereiken alsof de glazenwasser is langsgekomen? U kunt uw ramen nu zelf zemen en ze er net zo mooi uit laten zien maar dan zonder de hoge kosten.


De beste manier van ramen zemen

Tegenwoordig wordt er van alles geprobeerd om ramen streeploos schoon te krijgen en iedereen heeft hier eigen methodes voor. Werken ze allemaal? Dit is een vraag waar niemand het antwoord op weet. Wij weten wel dat als u met Unger Liquid window cleaning soap gaat ramen zemen u al die andere methodes niet uit hoeft te proberen. U hoeft alleen uw ramen in te zepen, het even in te laten trekken en vervolgens met de wisser droogtrekken. De traditionele manier zoals glazenwassers dit ook doen en het geeft de garantie op hele schone ruiten zonder strepen en druppels die achterblijven en die u altijd blijft zien. Als u deze manier van ramen zemen één keer heeft uitgeprobeerd doet u nooit meer anders, nu kunt u andere mensen vertellen dat u iets heeft gevonden wat het beste werkt van alle methodes. U bespaart niet alleen uzelf alle gedoe maar ook uw vrienden en familie. Het enige wat u hoeft te doen is Unger Liquid window cleaning soap aanschaffen en u zult merken dat voortaan met een glimlach uw ramen staat te zemen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x