Dennen extract

Sorteer op:

Dennen Extract is een product dat zowel voor Uw tapijt als voor Auto's , Ruiten ,Kunststoffen , Gordijnen , ...enz. kan gebruikt worden.
Met dit product kan U dit allemaal reinigen en opfrissen.
€9,95
Deze multifunctionele allesreiniger met dennengeur is geschikt voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken, zoals ; Tegels, lavabo's, badkuipen, houtwerk, ramen , enz.
Doeltreffend voor het grondig schoonmaken van Uw tapijten.
€9,95

Haal dennen extract nu extra voordelig in huis!

Veel mensen zijn steevast op zoek naar een mogelijkheid om verschillende vlekken op te lossen zonder dat ze gebruik moeten maken van een allesreiniger die schadelijk is voor het milieu. Wel, dat is perfect mogelijk! Dennen extract is bijvoorbeeld niet alleen 100 procent natuurlijk, daarnaast is het ook nog eens perfect in staat om een groot aantal vlekken te verwijderen. Daar komt bij dat dennen extract geen chemicaliën bevat waardoor het niet gevaarlijk is bij accidentele inname. Het spreekt echter voor zich dat dennen extract niet drinkbaar is waardoor u het beter uit de buurt van kinderen kunt houden.


Goedkoop dennen extract in huis halen

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat dennen extract over een bijzonder veelzijdige werking beschikt. Door gebruik te maken van dennen extract is het dan ook niet alleen mogelijk om vlekken uit tapijt te verwijderen, daarnaast kunt u tevens kleding er terug als nieuw uit laten zien en wat bijvoorbeeld te denken van vlekken in zetels, bankstellen of zelfs uw autozetels? In al deze gevallen is het door middel van dennen extract mogelijk om de vlekken als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen. Bent u ook overtuigd? Twijfel dan geen moment lager en haal uw dennen extract vandaag nog extra voordelig in huis hier bij Megatip.be!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x