Cera-fix Kookplaat Reiniger

Sorteer op:

Cerafix reinigt, beschermt en geeft glans aan keramische, halogeen- en inductiekookplaten.
Het product brengt een beschermende laag aan op de kookplaat, die het inbranden van voedselresten en zelfs suikers voorkomt.
€6,95

Cera-fix voor het reinigen van Uw kookplaat !

Cerafix is  een zeer efficiënt reinigingsmiddel voor Uw kookplaat weer als nieuw op te blinken.  Dit reinigingsmiddel is geschikt voor alle kookplaten , Keramische- , Halogeen- en inductiekookplaten zullen weer schoon zijn als nooit te voren. Cerafix bestaat in een busje van 200 ml. en is zeer handig te gebruiken , het enige wat hier voor nodig is keukenpapier of een droge microvezel doek.  De Kookplaat staat centraal in Uw keuken en net daarom is het van groot belang om deze netjes en proper te houden. Cera-fix voorkomt inbranden en geeft een beschermende laag aan Uw kookplaat , Zo kan de natuurlijke glans van Uw kookplaat behouden worden en kan U extra genieten van Uw kookkunsten.

Cera-fix voorkomt inbranden  en geeft Glans !

Dit reiniging product laat Uw kookplaat weer prachtig glanzen , voorkomt inbranden , Reinigt , Beschermt en geeft Glans aan Uw kookplaat. De beschermende laag die Cerafix verwezenlijkt voorkomt het inbranden van voedselresten en zelfs van suikers.  Het gebruik van Cera-fix is zeer eenvoudig , U verwijderd eventuele voedselresten , U schud het busje voor gebruik en enkele druppels volstaan op een koude kookplaat , hierna wrijft U met keukenpapier of een droge microvezel doek deze over de kookplaat uit en daarna gewoon opwrijven met een droge doek. Gebruik geen vochtige doek om de beschermende laag te behouden. Is Uw kookplaat aan een grondige poetsbeurt toe ? Koop vandaag nog Uw Cerafix kookplaat reiniger bij Megatip.be en geniet van een propere kookplaat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x