Cera-fix Kookplaat Reiniger

Sorteer op:

Cerafix reinigt, beschermt en geeft glans aan keramische, halogeen- en inductiekookplaten.
Het product brengt een beschermende laag aan op de kookplaat, die het inbranden van voedselresten en zelfs suikers voorkomt.
€6,95
Bref Vitro-Inox verwijderd moeiteloos vuil op alle vitro-ceramisch vuren, Wanneer het vuil en vet is ingeplakt zal Vitro-Inox al na enkele seconden het vuil gemakkelijk doen verdwijnen.
Bref Vitro - Inox reinigt en doet glanzen.
€5,95
De Vitrolin van Eres is een snelle en zeer krachtige reiniger voor sterk geoxideerde metalen, kookplaten (keramisch), gasfornuizen, enz.
De krachtreiniger verwijdert gemakkelijk oxidatie, vuil, vet, olie, roet en zelfs roest.
€4,95
Cera-Net van Eres is een uitermate krachtige reiniger die uw vitrokeramische of inductiekookplaten snel weer proper en glanzend maakt en tegelijk beschermt.
Indrukwekkend glanzend effect.
€4,95
Eres Inox-Net is een efficiënte kracht-reiniger voor uw aanrecht en gootsteen in roestvrij staal, inox kook- en braadpannen, waterkranen, …
Geeft een natuurlijke glans.
€3,95
Eres CUPRO-NET reinigt en poetst moeiteloos, zonder krassen, al uw objecten en oppervlakken gemaakt van koper, messing en brons. Laat het product aan het werk en u zult zien dat de oxidatie verdwijnt, zelfs zonder te wrijven.
€3,95
Eres Losweekspray is de ideale voorbehandeling om gemakkelijk en snel allerlei ingebakken etensresten op je ovenschotels, pannen, potten, kookplaten, ovens, grills en frituurtoestellen te verwijderen.
Krachtig en praktisch voor aangekoekt vuil.
€5,95
Deze ovenreiniger van Eres is een krachtige reiniger voor de binnenkant van Uw oven, grill of pannen.
De actieve gel hecht perfect, ook aan verticale wanden, en kan daardoor nog efficiënter inwerken.
Eres Oven-Reiniger werkt snel en efficiënt.
€7,45
De krachtige reiniger en ontvetter Cera-Quick onderhoud alle vitro- keramische en inductiekookplaten Ontworpen voor snel en dagelijks gebruik op inductie- en keramische kookplaten, plus roestvrijstalen werkbladen.
€6,95
Eres Inox-Protect spray is een krachtige reiniger voor het onderhouden en beschermen van alle geborstelde roestvrijstalen artikelen en oppervlakken.
Onderhoudt Inox en beschermt tegen vlekken.
€7,95
Ingebakken vuil en vet in Uw oven is voortaan gemakkelijk te verwijderen met deze Bref ovenspray door zijn krachtige formule van soda.
Maakt Uw oven snel en doeltreffend kraaknet.
Inhoud 400 ml
€5,95

Cera-fix voor het reinigen van Uw kookplaat !

Cerafix is  een zeer efficiënt reinigingsmiddel voor Uw kookplaat weer als nieuw op te blinken.  Dit reinigingsmiddel is geschikt voor alle kookplaten , Keramische- , Halogeen- en inductiekookplaten zullen weer schoon zijn als nooit te voren. Cerafix bestaat in een busje van 200 ml. en is zeer handig te gebruiken , het enige wat hier voor nodig is keukenpapier of een droge microvezel doek.  De Kookplaat staat centraal in Uw keuken en net daarom is het van groot belang om deze netjes en proper te houden. Cera-fix voorkomt inbranden en geeft een beschermende laag aan Uw kookplaat , Zo kan de natuurlijke glans van Uw kookplaat behouden worden en kan U extra genieten van Uw kookkunsten.

Cera-fix voorkomt inbranden  en geeft Glans !

Dit reiniging product laat Uw kookplaat weer prachtig glanzen , voorkomt inbranden , Reinigt , Beschermt en geeft Glans aan Uw kookplaat. De beschermende laag die Cerafix verwezenlijkt voorkomt het inbranden van voedselresten en zelfs van suikers.  Het gebruik van Cera-fix is zeer eenvoudig , U verwijderd eventuele voedselresten , U schud het busje voor gebruik en enkele druppels volstaan op een koude kookplaat , hierna wrijft U met keukenpapier of een droge microvezel doek deze over de kookplaat uit en daarna gewoon opwrijven met een droge doek. Gebruik geen vochtige doek om de beschermende laag te behouden. Is Uw kookplaat aan een grondige poetsbeurt toe ? Koop vandaag nog Uw Cerafix kookplaat reiniger bij Megatip.be en geniet van een propere kookplaat.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x