Badkamer- en Toiletreinigers

Sorteer op:

BREF 6X EFFECT MAX-WHITE , De gemakkelijkste manier voor een schitterend wit, gedesinfecteerd en fris toilet!
Zijn reinigende formule verwijdert met maximale kracht alle vuil en maakt uw toilet schitterend wit.
€3,95
BREF 6X EFFECT ONTKALKT , De gemakkelijkste manier voor een proper, gedesinfecteerd en fris toilet!
Zijn reinigende formule verwijdert met maximale kracht alle kalkaanslag, in het bijzonder in hard water.
€3,95
BREF 6X EFFECT ONTVLEKT , De gemakkelijkste manier voor een proper, gedesinfecteerd en fris toilet!
Zijn reinigende formule verwijdert met maximale kracht alle roestvlekken en andere hardnekkige vlekken afkomstig van oude pijpleidingen.
€3,95
Power Ontvetter spray van Bref is de ideale oplossing voor het verwijderen van alle vet en hardnekkig vuil.
€3,95
Badkamer citroen-spray van Bref
Verwijdert alle kalk- vlekken
€3,95
Bref Vitro-Inox verwijderd moeiteloos vuil op alle vitro-ceramisch vuren, Wanneer het vuil en vet is ingeplakt zal Vitro-Inox al na enkele seconden het vuil gemakkelijk doen verdwijnen.
Bref Vitro - Inox reinigt en doet glanzen.
€5,95
Reinigen zonder sporen na te laten kan met Carolin Multi-Oppervlakken spray met natuurlijke zeep. Deze Multi -functionele allesreiniger zal de meest hardnekkigste vlekken ontvetten , zuiveren en alle oppervlakken opnieuw doen glanzen.
€4,95
Citroen is een natuurlijk ingrediënt dat altijd is gebruikt bij het schoonmaken van het huis. Het is bekend om zijn ontkalkings- en ontvettingseigenschappen en om zijn glansvermogen.
Verwijderd effectief hardnekkig vuil.
€4,95
Eres Inox-Net is een efficiënte kracht-reiniger voor uw aanrecht en gootsteen in roestvrij staal, inox kook- en braadpannen, waterkranen, …
Geeft een natuurlijke glans.
€4,95
Eres Sani-Net laat Uw badkamer terug mooi glanzen en verwijdert moeiteloos en zonder krassen kalk-, zeep- en roestaanslag op uw bad, douche, toilet, aanrecht en zelfs alle voorwerpen uit roestvrij staal of koper.
€6,45
Een proper en fris toilet, ook tussen spoelbeurten
€2,45
Met zijn formule met 4 actieve elementen, voorkomt Bref Power Activ kalkaanslag en brengt reinigingschuim, vuilbescherming en extra frisheid aan in uw toilet.
€2,45

Bref , voor een schoon en hygiënisch toilet

Voor versheid en netheid in uw toilet: met zijn producten van Duo Activ, via Power Activ, Cleaners, stripes tot In-tanks, is Bref de marktleider en versheidsexpert voor toiletten. Bref biedt een hygiënische reinheid en frisheid voor uw toilet. Het wereldwijde merk Bref is beschikbaar in de volgende landen voor de toiletcategorie: Frankrijk, Spanje, België, Italië, Griekenland, Zweden, Finland, Cyprus, Korea, Canada, Mexico, Guatemala, Panama, Costa Rica, Angola, Rusland en in Centraal-Oost-Europa.

Bref WC 6x Effect Power-Gel

OP ZOEK NAAR EEN KRACHTIGE, EFFICIËNTE WC REINIGER ZONDER JAVEL?            

Bref WC 6x Effect Power-Gel is de uiterst krachtige vloeibare toiletreiniger van Bref. Met Bref WC 6x Effect Power-Gel ben je zeker van perfecte hygiëne in je toilet tot in de diepste poriën, zelfs onder water.

Bref WC 6x Effect Power-Gel bestaat in 3 varianten:

  • Bref WC 6x Effect Power-Gel Ontkalkt
    Bref WC 6x Effect Power-Gel Ontkalkt verwijdert moeiteloos alle kalkaanslag, zonder te moeten schrobben.
  • Bref WC 6x Effect Power-Gel Max White
    Bref WC 6x Effect Power-Gel Max White is een krachtige toiletreiniger zonder javel die vuil verwijdert en witheid verzekert. Het garandeert je een perfect helder en schitterend wit toilet!
  • Bref WC 6x Effect Power-Gel Ontvlekt
    Bref WC 6x Effect Power-Gel Ontvlekt maakt je toilet kraaknet, ook onder de toiletrand en onder water. Het verwijdert roestsporen en vuil.

 

Volg het 50 jaar oude succesverhaal van Carolin

Het verhaal van Carolin begon in 1962 bij een fabrikant van zwarte zeep. Nu, 50 jaar later, grijpt Carolin terug naar zijn originele zwarte-zeeprecept om het huis van boven tot beneden doeltreffend schoon te maken.

Respect, het natuurlijke ingrediënt van Carolin

Ontdek de natuurlijke ingrediënten die Carolin selecteerde voor zijn producten ...

CAROLIN gebruikt natuurlijke en kwaliteitsvolle ingrediënten in zijn formules, om u doeltreffende reinigingsmiddelen te bieden die respect hebben voor u en voor uw oppervlakken.

 

ERES , Gespecialiseerd in kwalitatieve reinigingsproducten

Eres-Sapoli is reeds meer dan 110 jaar synoniem voor kwaliteit in gespecialiseerde Reinigingsmiddelen

Met het merk Eres bieden wij een gamma oplossingen voor het onderhoud van elk oppervlak, elk toestel in en rond Uw huis alsook voor specifieke reinigingsproblemen voor uw textiel was.

Onze doelstellingen zijn om U te helpen om beter, sneller en efficiënter te reinigen.

Het resultaat van voortdurende verbetering is een gamma gespecialiseerde onderhoudsproducten met de hoogst mogelijke efficiëntie. Probeer Eres en overtuig Uzelf!  Waar andere producten vaak falen, doen producten van Eres precies het tegendeel: een aanzienlijk deel van deze producten heeft niet alleen een reinigend, maar vaak ook een voedend en zelfs herstellend en beschermend effect. Ook daarom luidt het advies van Eres-Sapoli:

Vertrouw op Kwaliteit!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x