0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schoonmaakartikelen

  Schoonmaakartikelen

  Schoonmaakartikelen van Megatip.be

  Vaak heeft u iets nodig maar kunt u het niet vinden. De meeste supermarkten en buurtwinkels bieden niet alle schoonmaakartikelen aan die u nodig kunt hebben. Wij hebben een ruim assortiment, omdat wij u werkelijk alles aan willen bieden wat u maar nodig kunt hebben. Van ontvlekker tot ontmosser, u vindt het allemaal bij ons. Wij hebben schoonmaakartikelen van de beste kwaliteit met een hele goede werken. Neem bijvoorbeeld onze ontvlekker ossengalzeep, deze ontvlekker werd heel vroeger al gebruikt en is tegenwoordig een stuk minder bekend. Wij willen u dit toch aanbieden, omdat u het misschien wel graag gebruikt. U vindt alles wat u maar kunt wensen in ons assortiment van A tot Z.

  De indeling van onze schoonmaakartikelen

  Wij proberen onze webshop zo in te delen dat alles gemakkelijk te vinden is voor u. Hierom hebben wij al onze schoonmaakartikelen onderverdeeld in diverse categorieën. Zoekt u ossengalzeep? Dan moet u zoeken bij de ontvlekkers. Zoek u iets om uw metalen mee op te poetsen? Dan moet u echt eens kijken bij de Poli-Croom. Onze schoonmaakartikelen zijn onderverdeeld in:

  -Feem Active Cleaner

  -Autocleaners

  -Dampkapreiniger

  -MOSA ontmosser

  -Dennen extract

  -Meubelvernieuwer

  -Ledercreem gara's

  -Glazenwassers zeep

  -Ontvlekkers

  -Cera-fix

  -Staalfix

  -Soclinox  RVS reiniger

  -Witte steen / Poetssteen

  -Poli-Croom

  -Ontstopper / Afloopreiniger 

  -Badkamer- en Toiletreinigers

  -Vloer- en Parketreinigers

  -Keuken en huishouden  Wij hopen dat doordat het zo is ingedeeld u gemakkelijk kunt vinden waar u naar op zoek bent. Het kan altijd zijn dat u ergens naar op zoek bent maar het toch niet kunt vinden. Dit is bij Megatip.be geen probleem. Als u de productnaam weet kunt u bovenin de pagina zoeken naar uw product. U ziet dan gelijk in welke categorie u de volgende keer uw schoonmaakartikelen kunt vinden.


  De werking van onze schoonmaakartikelen

  U zult bij de meeste producten een productomschrijving zien staan met uitleg. U kunt zo vooraf vast lezen hoe u het product dient te gebruiken. Het wordt zo een stuk makkelijker om te bepalen of een bepaald product qua gebruik bij u past. Als u dingen snel gedaan wilt hebben en niet van wachten houdt kunt u bijvoorbeeld kiezen voor schoonmaakartikelen zonder inwerktijd. De meeste producten die wij u aanbieden zijn makkelijk in gebruik en maken het schoonmaken juist leuker en makkelijker dan het ooit eerder is geweest. In het assortiment van Megatip.be vindt u alles wat u maar nodig kunt hebben om uw huis smetteloos schoon te maken.