Emmers

Sorteer op:

Versterkte bouwemmer met een inhoud van 10 liter en versterkte draaggreep.
€8,95
Deze stevige huishoudemmer met een inhoud van 12 liter is geschikt voor alle klussen. De groen metallic kleurige emmer is zowel voor binnen- als buitengebruik.
Met handige uitgiet functie.
€5,95
Ronde kunststof huishoudemmer met handige uitgiet functie.
Deze huishoudemmer heeft een inhoud van 10 liter.
€3,95
Ronde kunststof huishoudemmer met een inhoud van 10 liter
Kleur , Blauw
€3,45
Deze rechthoekige emmer van 10 liter is vervaardigd uit kunststof , de emmer met een breedte van 35 cm kan gebruikt worden voor diverse raamwassers , raamtrekkers en vloermoppen.
Compatibel met Magic mop van 26 cm.
€6,95
Deze professionele emmer is vervaardigd van duurzaam kunststof en de handige ecologische handgreep is van goede kwaliteit. De extra brede emmer is geschikt voor raamtrekkers , Inwassers en vloermoppen tot 48 cm. breed.
€19,95
Deze professionele emmer met een capaciteit van 22 liter is uiterst geschikt voor grotere inwassers en vloermoppen tot 48 cm. breed.
Duurzame , sterke kunststof emmer rood.
€19,95
Deze stevige kunststof emmer met dubbel vak is uiterst handig in gebruik wanneer U vuil en schoon water gescheiden wilt houden. De emmer met twee aparte vakken kan gebruikt worden in combinatie met de Magic mop van 26 cm of inwassers tot 35 cm.
€19,95
Deze stevige kunststof emmer met dubbel vak is uiterst handig in gebruik wanneer U vuil en schoon water gescheiden wilt houden. De emmer met twee aparte vakken kan gebruikt worden in combinatie met de Magic mop van 26 cm of inwassers tot 35 cm.
€22,95
De multifunctionele rechthoekige emmer met een inhoud van 15 liter en ergonomische handgreep is geschikt voor raamwassers en vloer moppen van 25 cm. , 30 cm. en 35 cm. breed
Lengte 42 cm , Breedte 26 cm , hoogte 22 cm.
€9,95
Emmer rechthoekig met een inhoud van 15 liter.
Ideaal voor raamwassers en vloer moppen van 25 cm. , 30 cm. en 35 cm. breed
€9,95
Emmer rechthoekig met een inhoud van 15 liter en Comfort handgreep.
Geschikt voor raamwassers en vloer moppen van 25 cm. , 30 cm. en 35 cm. breed
€9,95
Rechthoekige emmer met 4 zwenkwielen voor het eenvoudig reinigen van Uw vloeren en/of ramen met een inhoud van 15 liter.
€14,95
De emmer met een inhoud van 15 liter is voorzien van vier handige zwenkwielen voor gemakkelijk en snel verplaatsen. Deze kwalitatieve emmer in grijze kleur heeft een geel ergonomische handgreep en is geschikt voor alle doeleinden.
€14,95
Deze professionele raamwas emmer met wieltjes heeft een inhoud van 22 liter. De rechthoekige emmer is voorzien van handige houders voor een raamwasser en raamtrekker op te hangen.
€29,95
Huishoudelijke emmer met een inhoud van 15 liter met uitwringsysteem.
Deze emmer is tevens voorzien van een handige uitgiet functie.
€9,95
Huishoudelijke emmer met een inhoud van 12 liter met stevig uitwringsysteem.
Deze grijze emmer is voorzien van een handige uitgiet functie.
€11,95
Handige ovale huishoudemmer met schenktuit 12 liter
€9,95
Deze professionele rolpers wringer met natuurrubber rollen is duurzaam en efficiënt in gebruik. Geschikt voor het uitwringen van zemen , microvezel doeken , dweilen , enz.
Beter drogen met minder belasting aan gewrichten.
€107,95
Met deze Microrol wringer wringt u gemakkelijk microvezel doeken , zeemvellen , dweilen , enz. tot deze klam vochtig zijn of exact de gewenste vochtigheid die U prefereert.
Professionele Rolpers Wringer met bijgeleverde kunststof emmer van 15 liter
€111,95
Professionele emmer 15 liter blauw.
Deze kwalitatieve emmer is geschikt voor de Professionele Rolpers Wringer.
€12,95
Professionele emmer 6 liter blauw.
Deze kwalitatieve emmer is geschikt voor de Professionele Rolpers Wringer.
€8,95
Deze kwalitatieve rolpers wringer met 2 stevige rubber rollen zal dweilen , zemen en microvezeldoeken gemakkelijk en efficiënt uitwringen.
Rolpers 2 rollen , metalen frame en uitneembare emmer 12 L.
€149,95
Deze professionele rolpers wringer met 2 stevige rubber rolsysteem is voorzien van een grote emmer met capaciteit 20 L op wielen en 1 kleine emmer van 12 L.
Geschikt voor huishoudelijk- en professioneel gebruik.
€189,95

Ontdek ons aanbod aan emmers hier bij Megatip.be!

We gebruiken emmers omwille van tal van verschillende redenen. Emmers worden bijvoorbeeld gebruikt bij het schoonmaken van het huis, maar daarnaast kunt u er ook bijvoorbeeld verf in doen en wat te denken van het onkruid dat u verwijdert in de tuin? Omwille van welke reden dan ook u nieuwe emmers nodig heeft, wij nodigen u graag uit om even een duik te nemen in ons ruime assortiment met de beste emmers tegen de scherpst mogelijke prijs!


Verschillende soorten emmers

Op het eerste zicht is een emmer gewoon een emmer, maar schijn bedriegt. Wanneer u een kijkje neemt hier in het aanbod bij Megatip.be ontdekt u een grote verscheidenheid aan emmers die van pas kunnen komen in verschillende situaties. U kunt er uiteraard voor kiezen om een gewone, standaard emmer aan te kopen die handig is bij het schoonmaken, maar wat bijvoorbeeld ook te denken van rechthoekige emmers? Deze emmers kunnen niet zo eenvoudig worden omgestoten en beschikken daarenboven over een veel grotere capaciteit. Daarnaast zijn er ook rechthoekige emmers in ons assortiment terug te vinden die zijn uitgerust met wieltjes waardoor ze zeer eenvoudig verplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld tijdens het reinigen van de vloer.


De beste emmers tegen de scherpste prijs

De kans is groot dat u niet zomaar één emmer zult willen aankopen, maar dat u meerdere emmers in huis zult willen halen. Het spreekt echter voor zich dat u hier niet graag veel geld voor zult betalen en dat is ook helemaal niet nodig! Hier bij Megatip.be bieden we onze klanten namelijk steeds de mogelijkheid om de emmers die het best voldoen aan hun verwachtingen in huis te halen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Of u nu op zoek bent naar een standaard emmer met een capaciteit van 10 liter of u een grotere, rechthoekige emmer wenst aan te kopen, het is allemaal mogelijk hier bij Megatip.be!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x