Draadloze stofzuiger

Sorteer op:

Sale
Deze handige draadloze stofzuiger van Aqua Laser is gemakkelijk om Uw hele huis te stofzuigen. De snoerloze Cycloon accustofzuiger is een apparaat dat zonder moeite op elke verdieping kan meegenomen worden
Krachtige 18,5 V. motor voor optimale prestatie
€89,95 €79,95
Sale
Deze snoerloze stofzuiger Freedom XL van Aqua Laser maakt het mogelijk om gemakkelijk trappen , kussens , vloeren , tapijten , .. te stofzuigen zonder gedoe van kabels.
Ergonomisch handvat en buigzame telescoopsteel.
€129,95 €99,95
De Aqua laser Total Reach is een totaaloplossing voor het hele stofzuigen. Deze oplaadbare stofzuiger is zo genoemd omdat hij in alle hoeken en onder alle meubels komt. Druk op het inklapbare handvat en u komt onder de zitbank, het bed , kast , enz.
€139,95
De uiterst wendbare rolveger van het merk Bissell is bruikbaar op alle ondergronden en is de ideale oplossing voor vloerreiniging zonder gebruik te maken van Uw zware stofzuiger.
€39,95
Deze lichtgewicht en compacte rolveger met 2 primaire borstels en 4 hoekborstels is speciaal ontworpen om tapijt en harde vloeren optimaal schoon te houden.
Het beste resultaat met de Rolveger Natural Sweep van het merk Bissell
€49,95
Met de oplaadbare Delta sweeper van Aqua laser kan U op een zeer snelle en efficiënte manier uw vloeren , tapijt , parket ,...enz. draadloos stofzuigen. Deze driehoek kantige Delta sweeper kan alle plaatsen bereiken.
€26,95
Sale
De BISSEL Crosswave is de 3-in-1 oppervlaktereiniger om alle vloeren te stofzuigen, dweilen en streeploos te drogen. Ideaal voor het regelmatig reinigen van meerdere soorten harde vloeren en vloerkleden, maar ook voor kleine en grote hoeveelheden vuil
€299,95 €259,95
De Multi-Surface 1789L van Bissell is een unieke formule voor het reinigen van verschillende soorten oppervlakken. Ideaal voor het schoonmaken van alle gesloten vloeren en karpetten.
Inhoud 1 Liter
€16,95
Deze multifunctionele borstelrol met dubbele werking bevat een innovatieve borstel van microvezel en nylon om in één handeling de vloer te moppen en droog vuil op te nemen.
Geschikt voor harde vloeren en karpetten.
€14,95
Deze dubbelwerkende borstelrol van innovatieve microvezel en nylon, is speciaal ontworpen om het beste te werken op houten vloeren.
De borstelrol beschikt over microvezelborstelharen die de vloeren afvegen, terwijl vuil zacht van harde vloeren wordt ver
€14,95
Deze dubbelwerkende borstelrol van innovatieve microvezel en nylon, is speciaal ontworpen om het beste te werken op vloerkleden en tapijten.
€12,95
Met de Swivel Sweeper Max maakt U uw huis helemaal schoon!
Voordelen uitneembare Borstels , eenvoudig om proper te maken en deze doen 4000 toeren per minuut.
Licht gewicht
€59,95

Een draadloze stofzuiger is erg handig om te gebruiken in huis. U bent niet beperkt door een stekker waardoor u veel langer bezig bent. Ook is het veel veiliger om gebruik te maken van een stofzuiger zonder stekker. In ons assortiment vindt u diverse opties met elk fantastische eigenschappen. U kunt alle plekken in huis snel en makkelijk stofzuigen zonder elke keer de stekker te moeten verplaatsen en een groot apparaat rond te hoeven slepen. Wilt u ook een draadloze stofzuiger, lees dan verder en ontdek alles wat dit de beste optie maakt voor uw huis.

Overal in huis veilig aan de slag

Stofzuigen is over het algemeen niet iets wat gevaarlijk is. Toch kunnen er situaties zijn waarbij het niet veilig is om te werken met een traditionele stofzuiger. Als u bijvoorbeeld een trap gaat stofzuigen kunt u makkelijk vallen. U heeft namelijk een stekker achter u waar u over zou kunnen struikelen en ook de stofzuiger zelf maakt het ook niet makkelijker. U moet namelijk een groot apparaat de trap op en af tillen waardoor u zichzelf niet vast kunt houden. Om veilig te kunnen stofzuigen op plekken in huis als de trap is een draadloze stofzuiger ideaal. U kunt namelijk een hand gebruiken om de stofzuiger te gebruiken en uw andere hand kunt u gebruiken om u vast te houden. Er ligt dan ook geen stekker achter u waar u overheen zou kunnen struikelen.

Een draadloze stofzuiger met compartiment

Veel stofzuigers maken gebruik van een zak voor het opvangen van vuil. Wanneer deze vol zit neemt de zuigkracht af en moet er weer een nieuwe zak in. Zeker als u huisdieren heeft of een huis waar veel stof is kan de zak aardig snel vol raken. Dit kan dus in de kosten erg gaan oplopen. Een draadloze stofzuiger heeft deze problemen niet, omdat hij gebruik maakt van een compartiment. Hier wordt het stof en vuil in opgevangen. Als het compartiment van uw draadloze stofzuiger vol is kunt u deze leeggooien en heeft u weer een stofzuiger die klaar is voor gebruik. Hierdoor is een draadloze stofzuiger niet alleen erg handig maar ook nog eens voordelig.

Wat doet de vormgeving voor u

Stofzuigers zijn vaak groot en onhandig wat ervoor zorgt dat u niet overal bij kunt. Door gebruik te maken van een draadloze stofzuiger kunt u wel alle plekken in huis bereiken. Wanneer de vorm van een stofzuiger goed is kunt u hier zoveel meer mee als met een groot apparaat. Hoekjes, smalle stukjes en zelfs onder de bank stofzuigen is met een draadloze stofzuiger geen enkel probleem door de geweldige vormgeving.

De oplaadbare accu

Een draadloze stofzuiger heeft uiteraard wel een goede accu nodig om te werken. De accu’s van onze varianten zijn allemaal oplaadbaar. U kunt hem dus gebruiken om de vloer in uw hele huis mee te reinigen, hierna laadt u de accu op en is hij weer klaar voor de volgende keer dat u hem nodig heeft. Een accu gaat 45 of 60 minuten mee waardoor u dus uw hele huis in een keer kunt stofzuigen zonder zorgen over een lege accu. In ons assortiment vindt u ook een losse accu, zo kunt u dit deel vervangen zonder een nieuwe draadloze stofzuiger te hoeven kopen.

Een draadloze stofzuiger zonder stroom

Stofzuigen zonder stroom is iets waar veel mensen nog nooit van gehoord hebben. In ons assortiment vindt u de Bissel Rolveger Sturdy Sweep waarmee u kunt stofzuigen zonder stroom en ook geheel zonder de het geluid dat u normaal gesproken hoort. Wilt u laat in de avond stofzuigen, dan is dat geen probleem met deze draadloze stofzuiger. De werking hiervan is vrij eenvoudig. U beweegt hem zoals u met elke andere draadloze stofzuiger zou doen. Door de draaiende borstels aan de onderkant wordt het vuil dan naar binnen getrokken. Het vuil wordt opgevangen in 2 compartimenten die zich bevinden aan de onderkant van het systeem, deze kunt u eenvoudig legen door hem boven een prullenbak te houden en de compartimenten te openen. Werken met een draadloze stofzuiger is nog nooit zo makkelijk en stil geweest als met dit systeem.

Een groot lomp apparaat met een onhandige stekker heb je voortaan niet meer nodig in het huishouden. Een draadloze stofzuiger maakt stofzuigen niet alleen sneller maar ook makkelijker en veiliger. U neemt een draadloze stofzuiger makkelijk mee het hele huis door en bent klaar voor u het weet. Alle hoekjes en moeilijk bereikbare plekken in huis hoeven niet vies te blijven, met een draadloze stofzuiger is uw hele huis makkelijk en snel gedaan. Wilt u ook gebruik maken van zo een handig apparaat, bestel er dan een uit het assortiment van Megatip.be en krijg gegarandeerd de beste prijs.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x