Draadloze stofzuiger

Sorteer op:

Met de Swivel Sweeper Max maakt U uw huis helemaal schoon!
Voordelen uitneembare Borstels , eenvoudig om proper te maken en deze doen 4000 toeren per minuut.
Licht gewicht
€59,95
De uiterst wendbare rolveger van het merk Bissell is bruikbaar op alle ondergronden en is de ideale oplossing voor vloerreiniging zonder gebruik te maken van Uw zware stofzuiger.
€39,95
Met de oplaadbare Delta sweeper van Aqua laser kan U op een zeer snelle en efficiënte manier uw vloeren , tapijt , parket ,...enz. draadloos stofzuigen. Deze driehoek kantige Delta sweeper kan alle plaatsen bereiken.
€26,95
Reserve Accu voor de Delta Sweeper van Aqua Laser
€9,95

Als u even snel wilt stofzuigen in huis is het niet praktisch om elke keer de stekker van uw stofzuiger in een ander stopcontact te stoppen. Ook als u even wat kruimels weg wilt hebben is dat niet handig. Voortaan is het ook niet meer nodig om dit te doen of met een stoffer en blik in de weer te gaan. Tegenwoordig heeft haast iedereen een druk leven en dan is stofzuigen niet iets wat lang moet duren. Met een draadloze stofzuiger loopt u gemakkelijk het huis door en zuigt u al het vuil op zonder gedoe met de stekker of een zware stofzuiger. Na gebruik kunt u hem weer opladen zodat uw stofzuiger altijd klaar is voor meer vuil.

Handig in gebruik door design

Een traditionele stofzuiger is vaak wat groot om mee te werken en dit veroorzaakt een hoop frustratie. Soms is de stekker te kort of blijft de stofzuiger ergens achter hangen. Dit probleem heeft u met een draadloze stofzuiger nooit meer. Door het handige ontwerp houdt u de stofzuiger in uw hand en hoeft u niet de rest mee te trekken tijdens het stofzuigen.

Zoals u in ons assortiment kunt zien hebben wij ook een draadloze stofzuiger in de vorm van een driehoek. Deze stofzuiger is van het merk Aqua Laser en is door het design erg handig in gebruik. De kop is 360 graden draaibaar waardoor u heel makkelijk bij alle randjes en hoekjes komt. Met een stofzuiger zonder stekker krijgt u overal vuil weg, zelf onder de bank en andere plekken waar u eerder haast onmogelijk bij kon komen.

Veilig te trap op met een draadloze stofzuiger

Een trap oplopen met een grote stofzuiger met de slang eraan kan gevaarlijk zijn. U kunt struikelen en in het ergste geval zelf van de trap vallen. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een draadloze stofzuiger. Deze zijn licht van gewicht, een stuk kleiner als een traditionele stofzuiger en zijn makkelijk te tillen waardoor u een hoop ellende bespaard. Wanneer u de trap aan het stofzuigen bent heeft u ook geen risico meer om over een stekker heen te vallen. Een draadloze stofzuiger is dus een heel goed alternatief voor een stofzuiger met een lange onhandige stekker eraan.

Mogelijk veel kosten besparen

De meeste stofzuigers hebben een compartiment waarin u een zak moet stoppen, hier komt vervolgens het vuil in te zitten. Als de zak vol is gooit u de zak weg en stopt u er een nieuwe in. Als u eens zou uitrekenen wat dat zou kosten als u dat 5 jaar doet zou u vast schrikken. Nu is dit echter niet meer nodig en kunt u gebruik maken van een draadloze stofzuiger met een compartiment die stof opvangt zonder dat er een dure zak in hoeft. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe de draadloze stofzuiger legen en dan is hij weer klaar voor gebruik.

Het gebruik vaan een draadloze stofzuiger komt met zoveel voordelen. Het gaat om alles van veiligheid tot gemak en wij willen dat u daarvan kunt genieten. Het stofzuigen van uw huis kan voortaan snel en makkelijk gedaan worden, zonder de problemen die u misschien eerder had met uw traditionele stofzuiger. Ook bespaart u binnen een paar jaar veel geld doordat u geen stof zak meer nodig heeft. Uw trap, uw tapijt en alle andere delen van uw huis zullen weer stofvrij zijn als u gebruik maakt van een draadloze stofzuiger van Megatip.be.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x