Voegborstel

Sorteer op:

Deze voegen borstel is van roestvrij materiaal gemaakt en is geschikt voor al Uw onkruid tussen alle voegen te verwijderen.
€5,95

Voegborstel voor snel schone voegen

Als u een tuin heeft kent u het volgende probleem ongetwijfeld. U kunt soms uren bezig zijn om bijvoorbeeld mos tussen al uw voegen weg te krijgen. Meestal gebruikt u een klein schrappertje waarmee u op uw knieën moet zitten. Aan het einde van de dag heeft u last van uw rug, knieën en het is gewoon niet erg leuk om te doen. Dit is nu voorbij! U hoeft niet meer op de grond te gaan zitten en uren bezig te zijn met iets wat u niet leuk vindt. Met een voegborstel is de klus supersnel geklaard. Wij zeggen natuurlijk niet dat het binnen 5 minuten klaar is als u een reusachtige tuin heeft, maar het zal u wel aanzienlijk veel tijd schelen. Met een voegborstel veegt u het mos zo tussen uw voegen uit in een mum van tijd. Als u het zat bent om elk jaar op uw knieën te zitten kunt u hier ook een houten steel bij bestellen, zo wordt het verwijderen van mos echt een klusje wat u even tussendoor doet in plaats van een dagtaak.


Voegborstel met een metalen punt

Zoals u kunt zien bieden wij u de voegborstel aan met een metalen punt. Deze zit op de borstel met een hele goede reden en dat is om het voor u nog makkelijker te maken. De punt zit daar zodat u op de moeilijk bereikbare plekken ook mos kunt verwijderen. Plekken waar u eerder het mos misschien maar liet zitten omdat u er niet goed bij kon, zelf daar kunt u nu bij zonder in ongemakkelijke posities te moeten gaan zitten. Met een voegborstel van Megatip.be is dit rotklusje veranderd in iets wat u kunt doen zonder er echt tegenop te zien, u hoeft aan het einde van de dag geen last meer van uw lichaam te hebben.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x