Veegborstel varkenshaar

Sorteer op:

Zachte veegborstel die vervaardigt is uit zuiver varkenshaar met universele steelhouder ,
die past op elke houten steel.
€11,95
Zachte huisveger die vervaardigt is uit zuiver zwart varkenshaar en met universele steelhouder , die past op elke houten steel.
€16,95
- Kwalitatieve zachte bezem
- Kunststof montuur met handige steelhouder
- Vezels mengeling haar
- Slijtvast en krult niet
- Breedte 30 cm.
€8,95
- Kwalitatieve zachte bezem
- Kunststof montuur met handige steelhouder
- Vezels mengeling haar
- Slijtvast en krult niet
- Breedte 40 cm.
€10,95
- Kwalitatieve zachte bezem
- Kunststof montuur met handige steelhouder
- Vezels mengeling haar
- Slijtvast en krult niet
- Breedte 60 cm.
€14,95

Veegborstel voor binnen en buiten

Waar u ook vuil vindt maakt niet uit met onze veegborstels, u kunt deze overal gebruiken. Of het nou is om in de keuken wat gevallen aardappelschillen op te vegen of om buiten de bladeren op te vegen. Door de varkensharen wordt al het vuil met het grootste gemak opgeveegd. De vorm van de veegborstel is zoals u kunt zien anders als van de gemiddelde borstel of bezem, dit is natuurlijk zo gemaakt voor een reden. Doordat hij ook zijwaartse haren heeft kunt u makkelijk vuil opvegen uit hoeken waar u anders niet bij zou kunnen. Iedereen kent het ongemak vast wel dat bijna al het vuil is opgeveegd maar dat er ergens in een hoek nog wat ligt.


Varkenshaar en de houten steel

De materiaal van deze borstel is van varkenshaar, doordat de haren zo stevig zijn is de kwaliteit erg goed. De borstel kan haast overal voor gebruikt worden en hij zal heel lang meegaan. Bij deze borstel kunt u ook de houten steel bestellen die u op de afbeeldingen ziet staan. Deze steel wordt namelijk niet automatisch meegeleverd. De veegborstel is overigens ook heel goed te gebruiken zonder de steel, deze is alleen gewenst als u hem echt als bezem wilt gebruiken.


De universele steelhouder

Doordat er aan deze veegborstel een universele steelhouder zit bent u niet verplicht om de houten steel van de afbeelding erbij aan te schaffen. De stelen die u bij ons vindt zullen erop passen, u kunt dus kiezen wat voor steel u wilt, een houten steel kan namelijk wel veel wegen. Om een lichtgewicht bezem te creëren kunt u dus ook kiezen om er een telescoopsteel bij aan te schaffen, deze wegen niet veel en zo kunt u de borstel ook gebruiken om op hogere plekken schoon te maken.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x