Straatbezem & Straatborstel

Sorteer op:

Keerborstel met 50% bahai haren.
Deze straatborstel met 50% bahai haren is een keerborstel die gemaakt is voor het vuilere werk zoals bijvoorbeeld klinkers , opritten , asfalt ,enz...
€9,95
De straatveger met 75% Bahai is een robuuste straatborstel die kan gebruikt worden voor opritten , trottoir , terrassen , enz.
Lengte ca. 35 cm. , Breedte ca. 11 cm.
€12,95
Deze Klinker borstel is zeer licht in gebruik en is zeer geschikt voor Klinkers en Kasseien.
€11,95
De straatveger Colombo heeft natuurlijke vezels, waarvan stevige haren worden vervaardigd.
Ideaal om vuil, zand , enz. van terrassen en opritten te verwijderen.
Breedte , 30 cm.
€8,95
Sale
Deze straatbezem is ideaal om droog en grof vuil weg te vegen op ruwe oppervlakken. Dankzij de stevige groene kunststof haren is het extra makkelijk om ook het grove vuil te verwijderen.
€9,95 €8,95
Duurzame en sterke pvc bezem voor buitenshuis alle oppervlakken te reinigen.
Deze Buiten borstel word geleverd met een aluminium telescoopsteel die kan verlengt worden tot 1,50 m.
€11,95
Rijststro bezem met 5 banden om efficiënt alle oppervlakken grondig te reinigen.
De duurzame rijststro bezem wordt geleverd met stevige houten steel en heeft een volledige lengte van 1,40 meter.
€11,95
De Rubbermaid Professionele stro bezem is geweldig om te gebruiken op meerdere oppervlakken buitenshuis en in de garage. Deze borstel word geleverd met een stevige houten steel van 1,35 meter.Duurzame maïs stro borstel.
€10,95
Deze duurzame borstel is geschikt voor alle oppervlakken grondig te reinigen en wordt gebruikt voor het vegen van klinkers , stallen , tuinpaden , rotstuinen , straatstenen , enz.
Krallenborstel 30 cm. met telescoopsteel 130 cm.
€14,95
Deze kwalitatieve borstel is ideaal om alle vuil en bladeren te verwijderen en is geschikt voor het vegen van klinkers , trottoirs , stallen , tuinpaden , rotstuinen , straatstenen , enz.
Krallenborstel 40 cm. met telescoopsteel 130 cm.
€19,95
- Straatbezem met Bassine vezels
- Met handige steelhouder
- Blank houten montuur
- Breedte , 40 cm
€9,95
- Straatbezem met Bassine vezels
- Met handige steelhouder
- Blank houten montuur
- Breedte , 60 cm
€11,95
Tapijtveger met gele mexilon haren met hardere structuur voor beter schuureffect.
Afmetingen 33 cm
€6,95
Ultra stevige straatbezem 40 cm.
- Montuur gevuld met harde polyestervezels.
- Zeer geschikt voor het vegen van grof vuil.
- Aanbevolen voor ruwe vloeren en ondergrond.
€17,95
Ultra stevige straatbezem 60 cm.
- Montuur gevuld met harde polyestervezels.
- Zeer geschikt voor het vegen van grof vuil.
- Aanbevolen voor ruwe vloeren en ondergrond.
€22,95
Deze hygiënische harde borstel is speciaal ontworpen voor het reinigen van alle plaatsen met een hoge eis voor hygiëne.
Straatkeerder met 75 mm lange vezels en 1 mm dik in hygiënische polyester.
€22,95
Deze hygiënische harde borstel is speciaal ontworpen voor het reinigen van alle plaatsen met een hoge eis voor hygiëne.
Straatkeerder met 75 mm lange vezels en 1 mm dik in hygiënische polyester.
€25,95
Harde en duurzame kunstvezel straatborstel met een werkbreedte van 50 cm. Deze straatveger is uitermate geschikt voor het schoon vegen van harde en ruwe oppervlakken zoals bv. klinkers en kasseien. Kan ook bij nat weer gebruikt worden en sneeuw.
€12,95
Harde en duurzame kunstvezel straatborstel met een werkbreedte van 65 cm. Deze straatveger is uitermate geschikt voor het schoon vegen van harde en ruwe oppervlakken zoals bv. klinkers en kasseien. Kan ook bij nat weer gebruikt worden en sneeuw.
€14,95
Straatbezem met houten montuur en steelhouder.
Extra bestendige borstelharen, voor maximale prestaties bij gebruik en maximale duurzaamheid.
Ideaal om hardnekkig vuil te verwijderen.
€11,95
Straatbezem met houten montuur en steelhouder.
Extra bestendige borstelharen, voor maximale prestaties bij gebruik en maximale duurzaamheid.
Ideaal om hardnekkig vuil te verwijderen.
€13,95

Een straatbezem is perfect te gebruiken voor het vegen van de oprit, tuin, het balkon en veel meer grond rondom uw huis. De grond rondom uw huis moet er net als de vloeren binnen goed uit zien en hiervoor kunt u uitstekend gebruik maken van een straatbezem. Voor kleinere oppervlaktes en moeilijk te bereiken hoekjes kunt u gebruik maken van een losse straatborstel. Wilt u meer weten over de soorten grond die u kunt vegen en voor welke straatbezem u het best kunt kiezen, lees dan verder.

Gebruik maken van een straatbezem

Wanneer u een tuin of balkon heeft zal u hier af en toe moeten vegen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw tuin of balkon er netjes uit blijft zien en dat het iets is om trots op te zijn. Het vegen van dit soort gronden doet u uiteraard niet met hetzelfde soort bezem als in uw huis. Door de ruwe oppervlakken kan vegen lastig zijn wanneer u geen goede straatbezem gebruikt. Door de straatborstel die hierop zit kunt u eenvoudig al het vuil opvegen wat er ligt. De haren zijn een stuk dikker en harder als die van een binnen bezem waardoor u het vuil van allerlei ondergronden kunt opvegen.

Welke grond vegen

In ons assortiment vindt u verschillende opties als het gaat om het aanschaffen van een straatbezem. Door de verschillende hardheden en materialen zijn deze goed voor het vegen van verschillende ondergronden. Een aantal bezems zijn geschikt voor meerdere soorten ondergronden, dit soort opties zijn dus de veelzijdige straatbezem. Voor het fijnere werk zoals het vegen van klinkers met kleine voegen kunt u toch echt beter gebruik maken van een speciale klinker straatborstel. Deze is zachter waardoor de haren makkelijker in de kleine voegen komen waardoor de grond veel beter schoongemaakt kan worden.

Kiezen voor kwaliteit

Als u aan de slag gaat in de tuin of op het balkon wilt u grondig aan het werk gaan. Het is zonde als er na het vegen nog van alles op de grond ligt wat daar niet hoort. Het is dan ook erg belangrijk om een straatbezem en straatborstel te kiezen die gemaakt zijn van kwaliteitsmaterialen. De kwaliteit zult u direct merken als u aan de slag gaat, het bezemen gaat namelijk makkelijk en snel terwijl u met verkeerde producten onnodig lang bezig bent. Doordat de ondergrond buiten ruw is, is de kwaliteit van de straatbezem alleen maar belangrijker. Het zou zonde zijn om na elke paar keer vegen een nieuwe straatbezem of straatborstel te moeten kopen.

Straatborstel met telescoopsteel

Wanneer u gebruik maakt van een straatborstel kunt u dit op 2 manieren doen. U kunt de borstel los in de hand nemen zodat u echt goed kunt vegen en indien nodig schrobben. Het is ook mogelijk om bij zo een borstel een telescoopstel te bevestigen waardoor hij dienst kan doen als straatbezem. Doordat de telescoopsteel zo makkelijk los te draaien is kunt u makkelijk afwisselen indien nodig. Het kiezen voor een straatborstel met telescoopsteel is dan ook zeer veelzijdig. Hierdoor hoeft u geen losse borstels en bezems te kopen maar heeft u in feite een alles in een systeem.

Door gebruik te maken van een goede straatbezem of straatborstel kunt u altijd genieten van een mooie schone tuin. In ons assortiment vindt u diverse varianten die u kunt gebruiken voor het vegen van allerlei soorten grond. Voor tuinen zijn er erg veel soorten tegels te krijgen die allemaal anders zijn in onderhoud en om schoon te houden. Wanneer u kiest voor een straatbezem uit ons assortiment krijgt u altijd de beste kwaliteit wat u de garantie biedt op een mooie schone grond. Bestel uw straatbezem en straatborstel bij Megatip.be en krijg altijd uitzonderlijke kwaliteit.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x