Schuurborstel

Sorteer op:

Dit zijn de schuurborstels, ook Ankerborstel genoemd.
Deze schuurborstels zijn met universele steelhouder en zijn in twee maten verkrijgbaar.
€4,95
Harde en duurzame kunstvezel straatborstel met een werkbreedte van 50 cm. Deze straatveger is uitermate geschikt voor het schoon vegen van harde en ruwe oppervlakken zoals bv. klinkers en kasseien. Kan ook bij nat weer gebruikt worden en sneeuw.
€12,95
Harde en duurzame kunstvezel straatborstel met een werkbreedte van 65 cm. Deze straatveger is uitermate geschikt voor het schoon vegen van harde en ruwe oppervlakken zoals bv. klinkers en kasseien. Kan ook bij nat weer gebruikt worden en sneeuw.
€14,95
Synthetische schrobbezem met telescoopsteel voor het reinigen van alle soorten ondergronden.
€7,95
Deze Synthetische schrobbezem is met rubber bekleed en is uitermate geschikt voor het reinigen van alle soorten ondergronden.
€5,75
Harde Synthetische Vloerborstel met een werkbreedte van 23 cm.
Ideaal voor het reinigen van alle soorten ondergronden.
€6,45
Deze waterdoorlatende harde vloerborstel is een ideale aanvulling voor de telescoopsteel met spiraalset en/of hydrosteel.
Geschikt voor het grondig reinigen van alle oppervlakken zoals bv. , vloeren , muren , tegels , oversteken , enz.
€14,95
Waterdoorlatende schoonmaakborstel met harde haren voor het reinigen van alle vuile oppervlakken. De driezijdige schrobborstel is compatibel op alle telescoopstelen met spiraal en Hydrosteel en is ideaal voor , dakgoten , rolluiken , oversteken ,enz
€19,95
Met deze Multifunctionele schoonmaakborstel met harde haren zal U gemakkelijk alle vuile oppervlakken kunnen reinigen. De driezijdige schrobborstel is waterdoorlatend en ideaal voor bv. dakgoten , rolluiken , oversteken , enz.
€19,95

Waar is een schuurborstel voor?

Heeft u zwaar klevend vuil op uw vloer zitten wat u er echt niet meer af krijgt? Heeft u een prachtige tuin maar ziet u dat niet meer door al het vuil? In dit soort gevallen kunt u bij ons slagen voor een schuurborstel die uw probleem oplost. Door de harde korte harden zijn ze perfect om flink mee te schrobben zodat al het vuil verdwijnt. U heeft een schuurborstel niet nodig om gewoon iets mee op te vegen, ze zijn erg geschikt voor hardnekkig vuil op allerlei verschillende oppervlakken. De buitenborstels hebben weer andere haren waardoor ze veel beter over buitenoppervlak gaan als andere borstels. Elke borstel is ergens goed voor en wij hopen dat u door deze uitleg weet welke borstel u moet kiezen.


Hoe gebruikt u uw schuurborstel?

Omdat een schuurborstel gebruikt wordt voor het verwijderen van vuil wat niet makkelijk verdwijnt zal u toch flink moeten schrobben. U kunt hierbij een sopje gebruiken of droog schrobben, dat ligt er maar net aan om wat voor vuil het gaat. De borstels zoals wij die verkopen komen zonder de steel. U kunt een schuurborstel zonder steel gebruiken, u kunt op uw hurken gaan zitten en zo kunt u flink kracht zetten op de borstel en het vuil goed weg schrobben. Voor minder aangekoekt vuil kan een steel wel fijn zijn, zo kunt u gewoon rechtop blijven staan. U kunt natuurlijk in onze webwinkel uiteraard wel de passende steel bij bestellen voor het ultieme gebruiksgemak. Of u uw schuurborstel nou binnen of buiten gaat gebruiken en op wat voor vuil maakt niet uit, bij Megatip.be hebben wij voor u wat u nodig heeft om uw ondergrond weer vlekvrij te maken, want vlekvrij is hoe iedereen het graag ziet.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x