Plumeau

Sorteer op:

Deze Plumeau is super handig om al Uw stof en spinnenwebben in de hoeken en op al Uw kasten te verwijderen. Gewoon uitwassen en laten drogen en terug statisch maken om opnieuw te gebruiken.
€4,99
Sale
Deze multifunctionele plumeau met uitschuifbare telescoopsteel is zeer eenvoudig in gebruik en zal door middel van statische elektriciteit al het stof en pluizen zorgvuldig opnemen.
€12,95 €9,95
Sale
Deze elektrische plumeau zal alle hardnekkige stofdeeltjes verwijderen in één enkele beweging. De revolutionaire stofborstel met elektrostatisch geladen haren trekt stof aan en houdt het vast.
Werkt op, 4 x AA-batterijen (niet inbegrepen)
€29,95 €14,95
Handige mini plumeau van cà 26 cm. voor alle delicate oppervlakken. Ideaal voor alle huishoudelijke artikelen en het toetsenbord van de computer.
€3,95
Deze kleine plumeau is zeer handig voor het afstoffen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals bv. computer , kleine beeldjes , lusters , enz.
€3,25
Deze handige plumeau maakt schoonmaken eenvoudig , de efficiënte stofduster is zeer flexibel en kan alle moeilijk bereikbare plekken eenvoudig ontstoffen.
De Plumeau van 60 cm kan kan ook eenvoudig bevestigd worden op een telescoopsteel.
€9,95
Met deze zachte plumeau met schapenwol kan U alle delicate oppervlakken afstoffen. De plumeau met een lengte van 55 cm. kan bovendien op een telescoopsteel geschroefd worden voor het hogere afstofwerk.
€9,95
Deze handige , extra zachte afstofborstel met echte Blonde haren is geschikt voor het afstoffen zonder krassen van alle delicate voorwerpen en oppervlakken.
Volledige lengte, 34 cm.
€9,95
De kwalitatieve struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren heeft een volledige lengte van 50 cm. Met deze plumeau kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos en krasvrij afstoffen.
€7,95
Deze struisvogel plumeau met echte haren is geschikt om alle delicate oppervlakken grondig af te stoffen.
€9,95
Met de hoog kwalitatieve struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 66 cm. kan U ook moeilijk bereikbare plaatsen grondig afstoffen.
€11,95
De struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren met bijhorende telescoopsteel zal alle delicate oppervlakken grondig afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 183 cm. kan U gemakkelijk alle hoge oppervlakken stofvrij maken.
€16,95
Met de extra dikke en zachte struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 85 cm. kan U ook moeilijk bereikbare plaatsen grondig afstoffen.
€21,90
Met de extra dikke en zachte struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 110 cm. kan U ook moeilijk bereikbare plaatsen grondig afstoffen.
€29,95
Sale
Deze struisvogelplumeau met bijpassende telescoopsteel is uitermate geschikt voor al Uw delicate oppervlakken te ontstoffen. De struisvogelharen van deze plumeau trekken als het ware de stofdeeltjes aan en houden deze ook vast.
€17,95 €16,95
Deze 2 kransen struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren met bijhorende telescoopsteel zal alle delicate oppervlakken grondig afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 185 cm. kan U ook alle hoge oppervlakken moeiteloos afstoffen.
€19,90
Met deze 5 kransen struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen. Struisvogel plumeau met bijgeleverde telescoopsteel van 150 cm.
€26,90
Met deze 5 kransen struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen.
€21,95
Met deze Struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle hoge delicate oppervlakken grondig afstoffen. De Struisvogel plumeau heeft als belangrijkste eigenschap dat deze het fijnste stof verwijderd zonder krassen te maken.
€14,95
De microvezel Duster kan alle plaatsen reinigen die met een standaard stoffer niet bereikbaar zijn! Met zijn lengte van ca. 55 cm. kan U ook achter kasten , radiators , tussen lamellen of aan lampen , etc.
€12,95
De StarDuster van het merk Unger is uitermate geschikt voor het reinigen van alle moeilijk bereikbare plaatsen. Door de flexibele vormgeving zal deze zeer handig zijn voor bv. onder meubels , boven op kasten , tussen spleten , enz.
€24,95
Extra kwalitatieve ontstoffer met buigzaam frame en microvezelhoes.
- Geschikt voor ontstoffen van moeilijk bereikbare oppervlakken.
- Aanbevolen voor reiniging van lamellen, boven- en achterkant kasten en radiatoren.
- Compatibel met Telescoopsteel
€38,95
Zeer flexibele ontstoffer 48 cm. met buigzaam frame.
- Geschikt voor het ontstoffen van moeilijk bereikbare plaatsen.
- Buigt gemakkelijk tot 180°.
- Groot stofopnemend vermogen.
- Snel en makkelijk verwisselbaar.
- Compatibel met telescoopsteel.
€22,95
Ontstoffer met buigzaam frame 55 cm en microvezelhoes.
- Geschikt voor het ontstoffen van moeilijk bereikbare oppervlakken.
- Aanbevolen voor reiniging van lamellen, boven- en achterkant kasten en radiatoren.
- Compatibel met telescoopsteel
€42,95

Een huis waarbij u uw vinger ergens overheen kunt halen zonder een vieze vinger te hebben is toch wat iedereen wil. Dit is een resultaat wat ook u snel en makkelijk kunt bereiken door gebruik te maken van een plumeau. Hierin vangt u stof zonder moeite en verdwijnt het dus van elk oppervlak in uw huis. Zelfs de meest lastige plekken en grote spinnen raggen kunt u makkelijk verwijderen met behulp van een plumeau. Lees verder en ontdek alle soorten plumeaus in ons assortiment en zie wat u hier allemaal mee kunt doen.

Wat is een plumeau?

Een plumeau os een borstel gemaakt van materialen met statische elektriciteit. Hierdoor worden de stofdeeltjes aangetrokken en blijven ze vastzitten in de haren of veren. U gebruikt dit dus om uw huis te stoffen en zelfs op moeilijk bereikbare plekken in huis kunt u een plumeau gebruiken. Een plumeau bestaat uit een handvat, steel en een uiteinde gemaakt van veren, schapenwol, microvezel of ander synthetisch materiaal.

De verschillende materialen

Als u in ons assortiment kijkt ziet u veel verschillende opties die gemaakt zijn van allerlei materialen. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen maar met allen bereikt u uiteindelijk hetzelfde, namelijk een stofvrij oppervlak. In ons assortiment vindt u plumeaus gemaakt van:

  • Synthetisch materiaal
  • Veren
  • Schapenwol
  • Microvezels

Een synthetische plumeau werkt met statische elektriciteit voor het vangen van stofdeeltjes. De andere materialen vangen het stof gewoon tussen de veren of het materiaal zelf in waarbij het stof dus niet statisch wordt aangetrokken. Het materiaal en de vorm van de plumeau bepalen hoe deze werkt en welke plekken u in huis makkelijk schoon kunt maken maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat u hiermee alle oppervlakken stofvrij krijgt zonder beschadigingen.

De wegwerp plumeau

In ons assortiment hebben wij ook microvezel plumeaus waarbij u het stof vangende deel na een aantal keer gebruiken kunt weggooien. Hiervoor kunt u vervangende delen aanschaffen die u er dan weer op plaatst. Het handige aan zo een plumeau is dat u hem nooit hoeft te wassen en dat zodra de werking verminderd u gewoon het losse deel vervangt en weer lekker kunt stoffen. Dit zijn kleine en handzame stofwissers waarmee u alles in huis makkelijk kunt poetsen, zelfs een toetsenbord en radiator maakt u hiermee vrij van stof.

Gebruik maken van een schone plumeau

Wanneer u al een tijdje gebruik maakt van een plumeau kan de werking hiervan afnemen. Er kan vuil in gaan zitten of er blijft veel stof in hangen waardoor het stof in huis minder goed wordt opgenomen. Het is niet nodig om direct een nieuwe plumeau aan te schaffen. Degene die u heeft kunt u wassen waardoor u hem makkelijk voor langere tijd kunt gebruiken. Om het stof te vangen zal de plumeau gemaakt van synthetisch materiaal wel statisch moeten zijn, dit is niet meer zo nadat u hem gewassen heeft of na lang gebruik. U kunt hem vrij eenvoudig weer statisch maken waardoor hij weer zo goed als nieuw is. Een kwast van synthetisch materiaal maakt u weer statisch door hem enkele malen over een ingeschakeld televisiescherm te wrijven. Een verenborstel kunt u wassen waarna u deze het best even kunt droogmaken met een haardroger, hierdoor voorkomt u muffe geurtjes. Bij deze kwasten is het niet nodig ze statisch te maken.

De lastige plekjes in huis weer stofvrij

Elk huis heeft plekjes waar u lastig bij kunt komen maar die wel stof lijken aan te trekken. Dit is erg vervelend aangezien het stofvrij maken van dit soort lastige plekken lang duurt als u er niet goed bij kunt. Door gebruik te maken van een plumeau maakt u alles in huis stofvrij en zeker als u kiest voor een variant met een lange of buigzame steel. Hiermee wordt alles in huis snel en stofvrij waardoor het stoffen gelijk veel leuker wordt.

Gebruik maken van een plumeau is erg handig, uw huis maakt u hiermee makkelijk stofvrij. Door de materialen blijft het stof hier goed in zitten waardoor u geen rondvliegend stof in huis heeft. Elk plekje in huis kunt u op een zachte manier schoonkrijgen zonder krassen. Als u eerst een plumeau gebruikt en vervolgens met een nat doekje het oppervlak schoonmaakt is de klus snel geklaard. Het is wel belangrijk te kiezen voor een plumeau van goede kwaliteit zodat het stof ook daadwerkelijk gevangen wordt. Bestel uw plumeau bij Megatip.be en maak uw huis stofvrij.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x