Plumeau

Sorteer op:

Deze Plumeau is super handig om al Uw stof en spinnenwebben in de hoeken en op al Uw kasten te verwijderen. Gewoon uitwassen en laten drogen en terug statisch maken om opnieuw te gebruiken.
€4,99
Sale
Deze multifunctionele plumeau met uitschuifbare telescoopsteel is zeer eenvoudig in gebruik en zal door middel van statische elektriciteit al het stof en pluizen zorgvuldig opnemen.
€12,95 €9,95
Handige mini plumeau van cà 26 cm. voor alle delicate oppervlakken. Ideaal voor alle huishoudelijke artikelen en het toetsenbord van de computer.
€3,95
Deze kleine plumeau is zeer handig voor het afstoffen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals bv. computer , kleine beeldjes , lusters , enz.
€3,25
Met deze zachte plumeau met schapenwol kan U alle delicate oppervlakken afstoffen. De plumeau met een lengte van 55 cm. kan bovendien op een telescoopsteel geschroefd worden voor het hogere afstofwerk.
€9,95
De kwalitatieve struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren heeft een volledige lengte van 50 cm. Met deze plumeau kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos en krasvrij afstoffen.
€7,95
Deze struisvogel plumeau met echte haren dient om delicate oppervlakken af te stoffen.
€9,95
Met de hoog kwalitatieve struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 66 cm. kan U ook moeilijk bereikbare plaatsen grondig afstoffen.
€11,95
Struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren om alle delicate oppervlakken grondig af te stoffen. Met blauwe design telescoopsteel voor alle hoge oppervlakken gemakkelijk stofvrij maken.
€18,95
De struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren met bijhorende telescoopsteel zal alle delicate oppervlakken grondig afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 183 cm. kan U gemakkelijk alle hoge oppervlakken stofvrij maken.
€16,95
Met de extra dikke en zachte struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 95 cm. kan U ook moeilijk bereikbare plaatsen grondig afstoffen.
€21,90
Sale
Deze struisvogelplumeau met bijpassende telescoopsteel is uitermate geschikt voor al Uw delicate oppervlakken te ontstoffen. De struisvogelharen van deze plumeau trekken als het ware de stofdeeltjes aan en houden deze ook vast.
€17,95 €15,95
Deze 2 kransen struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren met bijhorende telescoopsteel zal alle delicate oppervlakken grondig afstoffen. Met zijn volledige lengte van ca. 185 cm. kan U ook alle hoge oppervlakken moeiteloos afstoffen.
€19,90
Met deze 5 kransen struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle delicate oppervlakken moeiteloos afstoffen. Struisvogel plumeau met bijgeleverde telescoopsteel van 150 cm.
€26,90
Met deze Struisvogel plumeau van Zuid-Afrikaanse struisvogelveren kan U alle hoge delicate oppervlakken grondig afstoffen. De Struisvogel plumeau heeft als belangrijkste eigenschap dat deze het fijnste stof verwijderd zonder krassen te maken.
€14,95
De microvezel Duster kan alle plaatsen reinigen die met een standaard stoffer niet bereikbaar zijn! Met zijn lengte van ca. 55 cm. kan U ook achter kasten , radiators , tussen lamellen of aan lampen , etc.
€12,95
De StarDuster van het merk Unger is uitermate geschikt voor het reinigen van alle moeilijk bereikbare plaatsen. Door de flexibele vormgeving zal deze zeer handig zijn voor bv. onder meubels , boven op kasten , tussen spleten , enz.
€24,95
Deze multifunctionele Raamwasser en stoffer is geschikt voor het snelle reinigen en verwijderen van stof. De Window Washer & duster XXL heeft een lengte van ca. 70 cm. en de wasbare microvezel hoes zal efficiënt al het stof en vuil verwijderen.
€14,95
De Microvezel chenille duster is een handig hulpmiddel voor alle schoonmaak! Deze Stoflat van 60 cm lang is ideaal voor het afstoffen van alle plaatsen die met een normale stofborstel onbereikbaar zijn.
Stof duster 60 cm + telescoopsteel 85 < 150 cm
€14,95
Deze plumeau microvezel duster is ideaal om alles stofvrij te maken. De flexibele Chenille stoflat zal alle plaatsen grondig kunnen bereiken en houd het stof vast als een magneet.
€8,95
Deze uitschuifbare microvezel stoffer is uiterst handig voor het afstoffen van alle moeilijk bereikbare plaatsen. De Mini Chenille Duster is uitschuifbaar tot ca. 74 cm. en zal het stof en vuil grondig verwijderen.
€4,95
Deze handige Jaloezieën reiniger is een echte stofvanger die ook het hardnekkig vuil zoals vetafzettingen grondig verwijderd. Lamellen die horizontaal hangen kunnen moeiteloos gereinigd worden met deze Jaloeziereiniger met microvezel.
€5,65
Klassieke stoffers laten het stof in de lucht dwarrelen , De fluffy duster met zijn elektrostatische doekjes nemen daarentegen het stof beter op en houden het vast. Met deze stofwisser kan U alle plaatsen zeer grondig onstoffen.
€4,45
Elektrostatisch vervangdoekjes voor de Fluffy Duster stofwisser. Ideaal voor snel schoonmaken tussendoor.
Deze stofwisdoekjes zitten verpakt per 10 stuks.
€7,95

Schoonmaken vervelend? Dacht het niet!

Schoonmaken is misschien niet het leukste wat u kunt verzinnen om te doen. Toch kunt u het uzelf op vele manieren veel makkelijker maken als dat u nu doet. Waarom op een trappetje klimmen met het risico dat u gaat vallen als dat totaal niet nodig is? Als u kijkt naar een plumeau ziet u dat deze een standaard maat heeft van al 70cm maar dat u ook de uitschuifbare variant kunt kiezen. Wij hebben ook een plumeau met een telescoopsteel, hiermee heeft hij een totale lengte van 2,20m lang. Wie gaat er nou op een trappetje staan als u hiermee zonder het risico om te vallen alle stof en spinnenwebben weg kunt halen. Schoonmaken zal wellicht nooit uw favoriete bezigheid worden maar met een plumeau van Megatip.be zal het zeker niet meer vervelend zijn.


Hoe werkt een plumeau?

De uitschuifbare plumeau werkt heel simpel, dit is een makkelijk systeem. U schuift de plumeau uit als u op hogere plekken wilt schoonmaken en u schuift hem weer in als u hem op ruimt of als u op lagere plekken gaat schoonmaken. De plumeau met telescoopsteel is bijna net zo gemakkelijk in gebruik, u neemt de steel en de plumeau en draait deze met schroefdraad op elkaar vast. Het stof verwijderen wordt erg makkelijk door de statische werking. Hij trekt als het ware de stof naar zich toe waardoor het stoffen een stuk minder vervelend wordt. Het bespaart u een hoop niesen en u zal ook niet elke keer met andere plekken vol stof zitten. Wanneer u klaar bent neemt u hem mee naar buiten en klopt u hem uit. Een plumeau is fijn om mee schoon te maken en is erg gebruiksvriendelijk. Hij maakt schoonmaken in ieder geval een stuk beter te doen door zijn fijne aantrekkingskracht van stof.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x