Kledingborstel

Sorteer op:

Met deze kleding borstel kan je alle haren en pluizen verwijderen van Uw kleren , stoffen zetels ,Auto zetels , en zo veel andere.
€5,95
Weg met pluisjes en stof met deze draaibare kledingborstel. Door de handige draaifunctie van de kledingborstel zal U alle plaatsen gemakkelijk kunnen bereiken en is Uw kleding en/of zetels in een mum van tijd weer schoon.
€5,45
Kwalitatieve kledingborstel met geel kamelenrug in zwart chungking 3 1/2"
€14,95
Handige kledingborstel met handvat voor diverse doeleinden.
€3,95
Sale
De kleefroller zal al het stof en alle haren vasthouden. En bent u klaar met schoonmaken, dan spoelt u hem eenvoudig af onder de kraan. Hierna is deze kleefroller weer klaar voor de volgende schoonmaakklus.
€9,95 €5,95
Sale
Deze kleefroller van Keller is ideaal voor het verwijderen van alle honden - en kattenhaar , op alle soorten kleding , stoffen zetels , ...enz.
€3,95 €3,45
Deze kleefroller bevat een lint met 70 afscheurbare kleefvellen met elk een lengte van ca 15 cm. De pluizen/haren roller zal zeer efficiënt alle haartjes en pluisjes verwijderen van Uw kleding , meubels , autozetels , enz.
€2,85
Navulling voor Squizzo Kleefroller voor het verwijderen van haartjes en pluisjes. Deze navulling set van 2 stuks bevatten een lint met 70 afscheurbare kleefvellen met elk een lengte van ca 15 cm. 2 X 70 vellen.
€3,95
Deze Pluizentondeuse is geschikt om overtollige pluizen en knobbeltjes te verwijderen van Uw kleding. De pluizendief zal zorgen voor een efficiënte en snelle verwijdering van pluizen op fijne en gevoelige materialen.
€12,95
De lint remover super shaver "pluizen tondeuse"
Verwijderd eenvoudig pluizen van kleding , kussens , tapijten , gordijnen , dekens , ...enz
€24,90

Welke kledingborstels zijn er?

Net als alle borstels komt ook de kledingborstel in meerdere soorten. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld de kleefrollers, de wolscheerder en de gewone kledingborstel. U kunt hieronder lezen wat de verschillen zijn en zo wordt de keuze voor u misschien iets makkelijker.

Een kleefroller doet zijn naam eer aan, als u hem over uw kleding haalt blijven eventuele haren en dergelijke eraan vast kleven. U kunt hem natuurlijk voor allerlei dingen gebruiken zoals bijvoorbeeld uw bank of uw gordijnen. Een wolscheerder verwijdert niet alleen pluisjes van uw kleding, als u hem over een vervilt stuk stof heen haalt zal het stuk er daarna weer aanzienlijk beter uitzien. Het praktische aan dit apparaat is dat hij een reservoir heeft waar alle pluisjes en dergelijke worden opgevangen waardoor u hem erg makkelijk boven de prullenbak kunt legen. Wij bieden u natuurlijk ook de klassieke kledingborstel aan. Hij kleeft niet, maakt geen geluid maar haalt wel alle haren en stof van uw kleding af. Welke u kiest maakt eigenlijk niet zo veel uit, u kunt kiezen wat u het fijnst lijkt.


Is het schadelijk voor uw kleding?

Het antwoord op deze vraag is overduidelijk nee. Een kledingborstel is in geen enkele manier schadelijk voor uw kleding. Er is natuurlijk wel iets waar u rekening mee moet houden als het gaat om de wolscheerder. Als uw kleding al aan het filten is komt het natuurlijk niet door de wolfscheerder dat uw kleding kapot gaat, het filten is al een beschadiging en dus een teken dat uw kleding ouder is. Hoe het ook went of keert u kunt een kledingborstel zonder zorgen gebruiken om uw kleding netjes en vrij van haren en stof houden. Bij Megatip.be vindt u de kledingborstel die voor u het meest fijn is in gebruik.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x