Kledingborstel

Sorteer op:

Met deze kleding borstel kan je alle haren en pluizen verwijderen van Uw kleding , stoffen zetels ,Auto zetels , en zo veel andere.
€5,95
Weg met pluisjes en stof met deze draaibare kledingborstel. Door de handige draaifunctie van de kledingborstel zal U alle plaatsen gemakkelijk kunnen bereiken en is Uw kleding en/of zetels in een mum van tijd weer schoon.
€5,45
Deze handige kleding- pluizenborstel is ideaal om alle haren , stofjes en pluisjes te verwijderen van Uw kleding. Uiteraard kan U deze kledingborstel met draaifunctie ook gebruiken voor meubelen , autozetels , enz.
€6,95
Kwalitatieve kledingborstel met geel kamelenrug in zwart chungking 3 1/2"
€14,95
Kwalitatieve zachte meubelborstel met handvat vervaardigd uit zuiver grijs haar.
Afmetingen (LxBxH) , 22 x 9 x 9 cm.
€12,95
Kledingborstel hout met natuurhaar , geschikt voor alle soorten weefsels.
€4,95
Handige kledingborstel met handvat voor diverse doeleinden.
€3,95
Sale
De kleefroller zal al het stof en alle haren vasthouden. En bent u klaar met schoonmaken, dan spoelt u hem eenvoudig af onder de kraan. Hierna is deze kleefroller weer klaar voor de volgende schoonmaakklus.
€9,95 €5,95
Deze Pluisverwijderaar heeft een optimale werking en kan steeds opnieuw gebruikt worden. De rollers zijn gemaakt van een materiaal dat haartjes en pluisjes eenvoudig aan zich hecht. De pluisjes verwijdert u eenvoudig door af te spoelen onder de kraan.
€14,95
Sale
De Aqua Laser Sticky Hero is een zelfreinigende pluizenborstel die ideaal is om snel pluisjes en haren van uw huisdier te verwijderen van uw kleding. U kunt zelfs losse haren bij uw hond of kat verwijderen.
Handige huisdierharenborstel.
€14,95 €9,95
Sale
Deze kleefroller van Keller is ideaal voor het verwijderen van alle honden - en kattenhaar , op alle soorten kleding , stoffen zetels , ...enz.
€3,95 €3,45
Deze kleefroller bevat een lint met 70 afscheurbare kleefvellen met elk een lengte van ca 15 cm. De pluizen/haren roller zal zeer efficiënt alle haartjes en pluisjes verwijderen van Uw kleding , meubels , autozetels , enz.
€2,95
Navulling voor Squizzo Kleefroller voor het verwijderen van haartjes en pluisjes. Deze navulling set van 2 stuks bevatten een lint met 70 afscheurbare kleefvellen met elk een lengte van ca 15 cm. 2 X 70 vellen.
€3,95
Deze Pluizentondeuse is geschikt om overtollige pluizen en knobbeltjes te verwijderen van Uw kleding. De pluizendief zal zorgen voor een efficiënte en snelle verwijdering van pluizen op fijne en gevoelige materialen.
€12,95
De lint remover super shaver "pluizen tondeuse"
Verwijderd eenvoudig pluizen van kleding , kussens , tapijten , gordijnen , dekens , ...enz
€24,90
Deze vachtverzorgingshandschoen verzorgt Uw huisdier grondig voor dagelijks verzorging van de vacht. Geschikt voor honden , katten , konijnen ,..
€4,95

Als u mooie kleding bij elkaar heeft gezocht voor de dag wilt u uiteraard dat dit er goed uitziet. Haren van uw huisdieren, pluisjes en gevilte stof hoort daar absoluut niet bij. Om dit weer van uw kleding af te krijgen kunt u gebruik maken van een kledingborstel. Afhankelijk van de situatie kiest u een kledingborstel die u dan over uw kleding haalt. Na gebruik van een kledingborstel ziet uw kleding er weer helemaal fris uit en kunt u aan de dag beginnen. U hoeft de kleding niet uit te trekken na het aaien van uw huisdieren zolang u maar een goede borstel in huis heeft.

Wat is een kledingborstel?

Een kledingborstel is een borstel met een stug oppervlak waar vuil aan blijft hangen. Als u bijvoorbeeld haren op uw kleding heeft haalt u de borstel eroverheen en haalt de borstel dit allemaal eraf. Er zijn meerdere soorten kledingborstels verkrijgbaar voor de verschillende soorten vuil die u aan uw kleding kunt hebben. Binnen dit assortiment vindt u veel verschillende opties die u helpen om uw kleding er goed uit te laten zien. U kunt altijd fris voor de dag komen en niemand zou zeggen dat u bijvoorbeeld een huisdier in huis heeft.

Welke soorten zijn er verkrijgbaar?

Er is uiteraard niet maar een soort kledingborstel verkrijgbaar. U kunt meerdere soorten vuil aan uw kleding hebben zitten of uw kleding kan gaan vilten waarbij u weer een heel ander soort borstel nodig heeft. De kledingborstels die u in ons assortiment vindt zijn:

  • Kleefrollers, deze plakken en wanneer u ze over de kleding heen rolt blijft al het vuil aan de rol plakken. Hier zitten velletjes aan die u eraf kunt halen wanneer hij niet meer plakt waarna er een nieuw plak vel onder zit.
  • Een kledingborstel met haren, deze kunt u gebruiken voor diverse doeleinden.
  • De kledingborstel zoals u die waarschijnlijk kent met de rode vlakken, deze kunt u gebruiken voor het verwijderen van haar, pluisjes en veel meer wat niet op uw kleding hoort.
  • De wolscheerder, ook wel bekend als de pluizentondeuse. Als uw kleding gaat pluizen of vilten kunt u dit hiermee verwijderen. Slechts de pluisjes worden weggehaald en het gebruik is dan ook niet schadelijk voor uw kleding. Waar u hem ook op gebruikt zal er weer uitzien als nieuw.

Altijd goed voor de dag komen

Wanneer u er goed verzorgd uitziet zullen mensen u vaak serieuzer nemen. Wanneer u een ruimte binnenloopt met een trui die onder de kattenharen zit laat dat toch een heel andere indruk achter als iemand die fris binnen komt lopen. Het weghalen van vuil op uw kleding is erg makkelijk en hoeft helemaal niet lang te duren. Als u een kledingborstel in de auto neerlegt kunt u zelfs op het laatste moment nog even uw kleding controleren en indien nodig schoonmaken zodat u er altijd fris uitziet.

Een veilige kledingborstel voor uw kleding

Bij het gebruiken van een kledingborstel wilt u natuurlijk niet dat dit schadelijk is voor uw kleding. De borstels die u vindt in ons assortiment zijn allemaal te gebruiken met een gerust gevoel. Er zal absoluut geen schade ontstaat aan uw kleding onafhankelijk van de kledingborstel die u kiest. U kunt ze lang gebruiken en als het nodig is kunt u er elke dag wat mee van uw trui vegen zonder dat dit kwaad kan.

Wanneer u een kledingborstel gebruikt ziet u er altijd fris uit en hoeft u zich geen zorgen te maken over achtergebleven pluisjes en haren. Ze zijn goedkoop en het is dus makkelijk om er een thuis te hebben liggen en een in uw tas of auto te laten. Zo kunt u als u bent aangekomen op uw bestemming uw kleding nog eens controleren en schoonborstelen. Wilt u een goede kledingborstel, bestel deze dan bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x