Keerborstel

Sorteer op:

Keerborstel Coco 33 cm. met steelhouder. Past op elke houten steel.
€5,95
- Halfharde kokosbezem
- Met handige steelhouder
- Houten montuur
- Kokosvezels
- Breedte , 40 cm
€9,95
Keerborstel Coco 33 cm.
€4,95
Deze veegborstel met zijn samenstelling van coco en polypropyleen is uitermate geschikt voor de werkplaats. De veegborstel heeft een werkbreedte van 40 cm. , is duurzaam en gemakkelijk in gebruik.
€9,95
Keerborstel Coco 50 cm. breed.
€6,95
Keerborstel Coco 60 cm. breed.
€8,95
Keerborstel Coco 80 cm. breed.
€10,95
Keerborstel Coco 100 cm. breed.
€12,95
Deze bezem met samenstelling van coco en mexilon is geschikt voor alle oppervlakken. De veegborstel heeft een werkbreedte van 80 cm. , is duurzaam en gemakkelijk in gebruik.
€12,95
Kwalitatieve en ultra stevige zaalveger, werkplaatsbezem voor algemeen gebruik
- Montuur gevuld met hoogwaardige, zachte, gepluimde polyestervezels.
- Zeer geschikt voor het vegen van zand en stof.
€16,95
Kwalitatieve en ultra stevige zaalveger, werkplaatsbezem voor algemeen gebruik
- Montuur gevuld met hoogwaardige, zachte, gepluimde polyestervezels.
- Zeer geschikt voor het vegen van zand en stof.
€22,95
Deze hygiënische borstel met zachte Rilsan vezels is speciaal ontworpen voor het reinigen van alle plaatsen met een hoge eis voor hygiëne.
Bijzonder slijtvast, krult niet en remt de groei van bacteriën tussen de vezels.
€23,95
Deze hygiënische borstel met zachte Rilsan vezels is speciaal ontworpen voor het reinigen van alle plaatsen met een hoge eis voor hygiëne.
Bijzonder slijtvast, krult niet en remt de groei van bacteriën tussen de vezels.
€27,95
Deze kamer- zaalveger met gelakt hout en steelhouder is efficiënt en duurzaam en is vervaardigd uit een mengeling zwart paardenhaar. De kamerveger is geschikt voor het verwijderen van vuil en stof op alle gladde oppervlakken.
Kamerbezem 30 cm.
€7,95
Kwalitatieve zachte kamerveger van 40 cm. met gelakt hout en universele steelhouder. Deze kamerveger is de ideale oplossing voor snelle en efficiënte schoonmaak tussendoor, verwijderen van vuil en stof is geen enkel probleem.
€9,95
Deze kwalitatieve zachte kamerveger met gelakt hout is de ideale oplossing voor snelle en efficiënte schoonmaak tussendoor, verwijderen van vuil en stof is geen enkel probleem.
Kamerbezem 40 cm.
€9,95
De efficiënte, duurzame kamer- zaalveger met gelakt hout is vervaardigd uit een mengeling zwart paardenhaar. Deze kamerveger is geschikt voor het verwijderen van vuil en stof op alle gladde oppervlakken.
Kamerbezem 50 cm.
€11,95
kamer- zaalveger met gelakt hout vervaardigd uit een mengeling zwart paardenhaar. De kwalitatieve kamerveger is geschikt voor het verwijderen van vuil en stof op alle gladde oppervlakken.
Kamerbezem 60 cm.
€13,95
- Kwalitatieve zachte bezem
- Kunststof montuur met handige steelhouder
- Vezels mengeling haar
- Slijtvast en krult niet
- Breedte 30 cm.
€8,95
- Kwalitatieve zachte bezem
- Kunststof montuur met handige steelhouder
- Vezels mengeling haar
- Slijtvast en krult niet
- Breedte 40 cm.
€10,95
- Kwalitatieve zachte bezem
- Kunststof montuur met handige steelhouder
- Vezels mengeling haar
- Slijtvast en krult niet
- Breedte 60 cm.
€14,95
Zachte Synthetische Vloerborstel met een werkbreedte van 28 cm.
Ideaal voor het reinigen van alle soorten ondergronden zoals bv. , vloeren , Tegels , Vinyl , Parket , linoleum ,...enz.
€6,45
Deze zachte bezem "Delicata" is ideaal voor het reinigen van alle ondergronden.
Binnenbezem met rubberen buffered kop, om meubels en muren te beschermen tegen beschadiging.
Afmetingen , 35 x 6 x 12 cm
€5,95
De super slanke binnenbezem in speciaal ontwerp maakt het mogelijk om de smalste en moeilijkste bereikbare hoeken en plaatsen toch grondig te reinigen.
Delicate borstelharen
Afmetingen borstel 36 x 4 cm
€5,95

Het gebruiken van een keerborstel in huis biedt veel voordelen. U kunt hem snel even pakken om wat op te vegen en u kunt hem gebruiken voor moeilijk bereikbare hoekjes waar bijvoorbeeld een stofzuiger niet goed bij komt. Doordat u met een keerborstel snel en geluidloos kunt werken kunt u hiermee uw vloeren vegen op elk tijdstip van de dag. Ook als u gebruik maakt van een stofzuiger is het hebben van een keerborstel een uitstekende aanvulling. Wilt u een keerborstel gaan gebruiken, lees dan vooral eerst verder en ontdek alle eigenschappen en alles wat u hiermee kunt.

Een keerborstel gebruiken

Wanneer u uw vloer gaat vegen is een keerborstel hiervoor het perfecte middel. De zachte maar toch sterke haren zorgen ervoor dat al het vuil eenvoudig wordt opgeveegd. U kunt een keerborstel makkelijk gebruiken om de hoekjes van uw huis te vegen maar ook voor plinten is het een ideaal middel. Plinten vangen snel veel stof wat met een doekje alleen een heel gedoe is om te verwijderen. Door eerst een keerborstel te gebruiken is het meeste vuil en stof al weg zodat u makkelijker met een doekje kunt schoonmaken. Een keerborstel kunt u dus heel veelzijdig gebruiken voor allerlei dingen in huis.

Veilig voor alle oppervlakken in huis

Wat erg belangrijk is bij het gebruiken van een keerborstel is het materiaal. De haren moeten zacht genoeg zijn zodat uw oppervlakken niet beschadigen maar hard genoeg zijn om al het vuil op te vegen. De keerborstels in ons assortiment zijn ideaal voor het vegen van alle vloeren in huis ongeacht waar deze van gemaakt zijn. U zal door het gebruik hiervan nooit krassen of andere beschadigingen zien. Een keerborstel is dus een middel wat u met een gerust gevoel op elke soort vloer kunt gebruiken. Als wij zeggen alle oppervlakken, dan hebben wij er ook aan gedacht dat u misschien tapijt in huis heeft. Hierbij kunt u namelijk gebruik maken van een rubberen keerborstel waarover u later meer leest.

Met of zonder steel

U kunt de keuze maken om een keerborstel met of zonder steel te nemen. Als u een keerborstel in huis heeft die toe is aan vervanging zult u zien dat uw steel waarschijnlijk nog goed te gebruiken is. Een borstel zonder steel heeft een aansluiting die universeel is waardoor u hoogstwaarschijnlijk uw eigen steel hierop kunt draaien. Als u nog geen keerborstel in huis heeft kunt u er uiteraard voor kiezen om er een aan te schaffen met een steel erbij. Of u er nou een steel bij heeft of niet maakt niet uit, wat erg handig is aan deze borstels is dat u ze ook los in de hand kunt gebruiken. Hierdoor kunt u alle randjes en lastige plekjes makkelijk vegen en goed zien of al het vuil weg is.

Een rubberen keerborstel

De rubberen keerborstel mag eigenlijk niet uit uw huis missen. Dit is een erg veelzijdig middel wat u op elke ondergrond kunt gebruiken. Zelfs tapijt kunt u hiermee goed vegen zonder dat er dingen achterblijven in het tapijt. Wat een groot voordeel hieraan is, is dat u er ook vocht mee op kunt vegen. Als u dus de vloer van de douche wilt drogen of als er eten valt wat u op moet vegen is dit allemaal mogelijk door gebruik te maken van zo een keerborstel. Deze borstels hebben een soort rubberen haren en hebben aan de andere kant ook een trekker, hierdoor krijgt u het beste resultaat. Dit soort borstels vindt u onder andere vaak terug bij kappers, dit is omdat zij weten dat zelfs de kleinste haartjes en al het andere vuil hiermee makkelijk kan worden opgeveegd.

Snel een schone vloer

Wat zo fijn is aan het gebruik van een keerborstel is dat het een snel middel is. Ze zijn ligt van gewicht, u kunt ze makkelijk pakken en ze hebben geen stekkers of andere nadelen. U kunt dus even snel uw keerborstel pakken om iets op te vegen en voor u het weet is het vuil weer weg. Als u dus graag even snel de vloer doet dan is dit een ideaal middel voor u. Elke dag stofzuigen is dus ook echt niet nodig wanneer u hier gebruik van maakt.

Het maakt niet uit welke keerborstel u gaat kiezen. Alle varianten in ons assortiment zijn veilig te gebruiken op alle ondergronden. Als u even snel wat vuil wilt verwijderen of vroeg in de ochtend even aan de slag wilt in huis, dan is een keerborstel perfect om te gebruiken. U hoeft niet te werken met een grote en onhandige stofzuiger, u kunt makkelijk het vuil in huis opvegen en altijd een nette vloer hebben. Wilt u een keerborstel in huis halen van goede kwaliteit, bestel er dan een uit het ruime assortiment van Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x