Keerborstel

Sorteer op:

Keerborstel Coco 33 cm. met steelhouder. Past op elke houten steel.
€5,00
Keerborstel Coco 33 cm.
€4,50
Deze veegborstel met zijn samenstelling van coco en polypropyleen is uitermate geschikt voor de werkplaats. De veegborstel heeft een werkbreedte van 40 cm. , is duurzaam en gemakkelijk in gebruik.
€9,95
Keerborstel Coco 50 cm. breed.
€6,95
Keerborstel Coco 60 cm. breed.
€8,95
Keerborstel Coco 80 cm. breed.
€10,95
Zachte Synthetische Vloerborstel met een werkbreedte van 28 cm.
Ideaal voor het reinigen van alle soorten ondergronden zoals bv. , vloeren , Tegels , Vinyl , Parket , linoleum ,...enz.
€6,45
Extra zachte vloer bezem voor het gemakkelijk verwijderen van vuil.
De efficiënte vloerborstel heeft speciale 'X' cross borstelharen en is voorzien van gebufferd rubber.
€7,95
Zeer zachte Synthetische Vloerborstel met inclusief zwarte gelakte steel van 1,20 meter. Ideaal voor het reinigen van alle soorten ondergronden zoals bv. , vloeren , Tegels , Vinyl , Parket , linoleum ,...enz.
€8,95
Deze efficiënte vloerborstel heeft speciale 'X' cross borstelharen en is voorzien van gebufferd rubber. Extra zachte vloer bezem met metallic telescoopsteel en borstelkam voor het gemakkelijk reinigen van de haren.
€12,95
Deze bezem "vloerborstel" met zeer zachte haren en telescoopsteel is ideaal voor het reinigen van alle ondergronden. Tevens is deze keerborstel uitgerust met een kam voor het gemakkelijk reinigen van de haren.
€9,95
Deze zachte keerborstel met hoge nylon haren is voor binnen en buitengebruik en is ideaal voor het reinigen van alle ondergronden.
€9,95
De professionele rubber borstel "Squeeper" is een multifunctionele borstel die voornamelijk door kappers word gebruikt. Deze rubber borstel is inclusief met een zwart gelakte telescoopsteel die uitschuifbaar is tot 1,50 meter.
€19,95
De Sweepa PRO 350 I is een rubberen borstel die zeer handig is voor bijvoorbeeld al de haren van honden en katten mee op te vegen. Deze borstel wordt zeer veel gebruikt door Kappers.
€19,95

Uw huis wordt snel gereinigd met een keerborstel

Indien u op zoek bent naar een nieuwe borstel om verschillende oppervlakken in huis te reinigen spreekt het voor zich dat u gebruik zult willen maken van een echt betrouwbare borstel. Deze dient weliswaar te beschikken over een grondige werking, maar bovendien moet ze vooral veilig zijn voor al uw oppervlakken in huis. Een keerborstel is daar een prima voorbeeld van. Door gebruik te maken van een keerborstel zorgt u er namelijk voor dat verschillende oppervlakken zoals vloeren, tegels, vinyl, parket en uiteraard ook linoleum zonder probleem gereinigd kunnen worden. Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Aarzel dan geen moment langer, neem snel een kijkje in het aanbod hier bij Megatip.be en haal meteen uw keerborstel in huis tegen een zo scherp mogelijke prijs!


Keerborstel die past op elke borstelsteel

Wanneer u een keerborstel wenst aan te kopen hier bij Megatip.be kunt u een keuze maken uit een groot aanbod aan mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om een keerborstel aan te kopen die specifiek geschikt is voor één bepaald type borstelsteel, maar u kunt ook een universele keerborstel kopen. Deze borstel kunt u in principe gebruiken in combinatie met iedere borstelsteel die u thuis heeft liggen waardoor u er geen nieuwe meer dient aan te kopen. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u gebruik wenst te maken van een keerborstel bieden wij u perfect datgene waarnaar u op zoek bent!


Keerborstel met telescoopsteel

Wanneer u er zeker van wenst te zijn dat u alle plaatsen in huis zonder probleem en op zeer eenvoudige wijze schoon kunt maken kan het interessant zijn om gebruik te maken van een keerborstel in combinatie met een telescoopsteel. Op deze manier kunt u genieten van de veelzijdige werking van een keerborstel zonder dat er plaatsen in uw huis onbereikbaar blijven. Ook een keerborstel met telescoopsteel kunt u uiteraard zonder probleem en extra voordelig aankopen hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x