Handvegers

Sorteer op:

Deze handveger met zijn coco haren is gemaakt voor alle doeleinden.
€2,20
Deze handveger met coco haren en een langere steel is gemaakt voor alle doeleinden.
€4,95
Deze kwalitatieve handveger is vervaardigd uit extra zachte haren en is geschikt voor alle oppervlakken.
Handveger gemengd haar met lange steel
Volledige lengte, 43 cm.
€4,95
Deze handveger met zijn gele mexillon haren is een handborstel die een iets hardere structuur heeft zodat hij een beter schuureffect heeft.
€3,95
Deze handveger is ideaal voor binnenhuis door zijn echte haren van 50 % paardehaar.
€4,25
Kwalitatieve handveger met gelakt hout en zuiver zwart/wit haar.
Geschikt voor diverse doeleinden
€6,95
Deze handveger gelakt met zijn grijze varkensharen is uitermate geschikt voor alle doeleinden , door zijn echte haren is deze zeer duurzaam in gebruik.
€7,95
Extra kwalitatieve handveger met zwart varkenshaar. Zeer slijtvast en bijzonder duurzaam.
€9,45
Kwalitatieve handveger met lange steel van 60 cm. en zwarte Chungking 2 1/2
€13,95
Deze professionele rubber handborstel "Squeeper" is zeer efficiënt voor het verwijderen van dierenharen. De elektrostatische rubber handborstel is zeer hygiënisch en volledig afwasbaar.
€9,95
Deze duurzame rubberen handborstel verwijderd moeiteloos en efficiënt alle haren en pluizen van alle soorten kleding en meubels.
Hygiënisch en volledig afwasbaar.
Met trekker aan zijkant.
€8,95
Borstelen en reinigen van Uw , tafelbladen , auto's boten of caravans is voortaan kinderspel met deze multifunctionele rubber borstel.
Deze rubber handborstel is zeer hygiënisch en volledig afwasbaar.
€8,95
Deze rubber handborstel is geschikt voor alle soorten vloer, parket, laminaat, tapijten, zetels, honden, katten, ... De Sweepa borstel veegt, schrobt en trekt nog beter vuil, stof en haren weg en kan nat als droog gebruikt worden
€8,95
Deze ergonomische handborstel is doeltreffend voor diverse doeleinden. De handborstel met zachte haren uit gespleten vezels zijn waterabsorberend en kan reinigen tot 121°C.
Afmetingen , 70 x 65 x 325 mm.
€12,95
Handborstel met metaaldraad in 4 rijen voor het grove werk
€3,45
Wastafelborstel Tampico , houten steel
afmetingen 26 cm , vezellengte , 2,5-3 cm
€3,75
Deze handige handborstel in tampico is ideaal voor alle oppervlakken en kan zowel nat als droog worden gebruikt.
€2,99
Handborstel met gele mexillon haren met hardere structuur voor een beter schuureffect. Deze wasborstel uit zuiver PPN heeft een werkbreedte van ca. 20 cm. en is zowel voor droog als nat gebruik.
€2,99
Handige werkborstel voor optimale schoonmaak van alle oppervlakken.
Deze handborstel Union heeft een hardere samenstelling voor een beter schuureffect.
€2,99
Hand - werkborstel met polyamide haren voor efficiënt schoonmaken . Deze handschuurder met witte nylon haren heeft een werkbreedte van ca. 20 cm. en is zowel voor droog als nat gebruik.
€3,45
Deze schoenborstel is geschikt voor het uitwrijven van ingesmeerde schoenen. Door het uitwrijven van bijvoorbeeld schoensmeer.
Geef extra glans aan Uw schoenen.
€3,95
Schoenborstel 17 cm met zwart haar voor het uitsmeren van schoenpoets
€3,95
Schoenborstel wit haar voor het opblinken van schoensmeer.
Afmetingen , 14 cm
€3,45
Kwalitatieve kledingborstel met geel kamelenrug in zwart chungking 3 1/2"
€14,95

Een handveger als echte must have

Bijna iedereen gebruikt er regelmatig één. U laat iets vallen en u wilt het even snel opvegen of u ziet wat vuil liggen wat u gelijk weg wilt hebben. In dit soort gevallen is een handveger echt ideaal om in huis te hebben. U hoeft voor een klein beetje vuil op één plek niet gelijk de bezem te pakken. Een handveger is een kleine borstel die erg handig is om in huis te hebben voor de snelle opveeg klusjes. Als u kijkt naar de Coco handveger lange steel ziet u dat deze weer net iets anders is als de standaard opties. Het handige aan deze handveger is dat u hiermee ook vuil op moeilijk bereikbare plekken weg kunt vegen waar u misschien net niet met uw arm bij kunt. Wilt u een veger die echt overal voor gebruikt kan worden door zijn model en varkensharen, dan is de Handveger Talon grijs varkenshaar misschien wel waar u naar op zoek bent. U vindt bij ons diverse opties maar welke u ook kiest, ze gaan allemaal lang mee en u zult merken dat als u hem eenmaal heeft u hem altijd in de buurt wil hebben. Een handveger is een echte must have voor iedereen die een mooie schone vloer wil houden.


Waarvoor gebruikt u een handveger?

Als u een handveger gaat aanschaffen met een bepaald doel voor ogen, is het belangrijk om te kijken naar de eigenschappen van het product. Wilt u hem gebruiken of vuil mee van vloeren te schuren, is het verstandig om een handveger aan te schaffen met stevigere haren. Zo moet u bedenken wat u ermee wilt gaan doen, alleen zo koopt u een handveger die voldoet aan uw eisen en alleen zo krijgt u het resultaat wat u van uw veger wilt krijgen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x