Badborstels

Sorteer op:

Badborstel uit zuiver chinees haar.
met handvat en steel
€9,85
Deze rugborstel uit zuiver haar met massage hout is zowel in bad als onder de douche te gebruiken. De lange steel zorgt er voor dat U alle moeilijk bereikbare plaatsen van Uw lichaam gemakkelijk kan bereiken.
€11,65
Duurzame , lichtgewicht Bad- Douche borstel in kunststofvezels met afneembare houten steel.
€8,95
Badborstel uit zuiver blond varkenshaar met handvat en houten steel.
€6,45
Badborstel met nylon haren en beige pvc steel.
€4,95
Badborstel met nylon haren en blauwe pvc steel.
€4,95
Badborstel met nylon haren en pvc steel wit.
€4,95
Zachte Badborstel met nylon haren en lang gebogen pvc steel.
Ideaal om Uw rug te wassen en is prettig in gebruik.
€4,95
Dubbele nagelborstel in zuiver tampica haren voor het gemakkelijk reinigen onder Uw nagels
€1,85
Dubbele nagelborstel in zuiver pvc haren voor het gemakkelijk reinigen onder Uw nagels
€1,75
Puinsteen , Ideaal voor het verwijderen van eelt aan voeten.
Diverse kleuren , afmetingen 10 x 5 x 2,5 cm.
€1,99

De badborstel en zijn fijne kwaliteiten

Wie gaat er nou niet graag in bad? Het is lekker warm en ontspannen genieten na bijvoorbeeld een lange dag. Het enige nadeel is dat het altijd zoveel moeite kost om uw rug te wassen. Dit hoeft niet zo lastig te zijn als u denkt. U vindt in ons assortiment de badborstel, deze verhelpt uw probleem. De kop met zuiver chinees haar en de lange handvat zorgen ervoor dat u makkelijk bij uw rug kunt en dat het wassen van uw rug prettig aanvoelt. U kunt de badborstel natuurlijk voor heel uw lichaam gebruiken en niet alleen voor uw rug. Uzelf wassen met een badborstel heeft behalve het gemak ook nog een fijne bijkomstigheid. Door de haren van de borstel heeft het wassen hiermee ook een scrub effect waarmee u dus gelijk de dode huilcellen verwijderd worden van uw huid. U bent nog nooit zo schoon geweest als na het gebruik van uw badborstel.


De kwaliteit van de badborstel

Als u een badborstel aanschaft bij Megatip.be bent u verzekerd dat u een product heeft aangeschaft met de beste kwaliteit. Met het echte houten handvat en de Chinese haren op de borstel ben u verzekerd dat uw aankoop lang mee zal gaan en dat u uzelf met veel plezier zal wassen. Behalve het handvat zit er achterop de borstel ook een bandje om uw hand doorheen te doen. Deze kunt u gebruiken om de borstel anders vast te houden en bijvoorbeeld uw armen te wassen. De beste badervaring krijgt u met een badborstel van Megatip.be, u zult hierna nooit meer op een andere manier uw lichaam willen wassen in bad, bestel daarom vandaag nog uw borstel bij ons!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x