Autowasborstel

Sorteer op:

Wasborstel en Keerborsel voor U auto , Motorhome , boot , Ruiten , Afdaken , Klinkers , Opritten , enz..
€29,95
Sale
Autowas borstel met waterdoorlatende hydrosteel van 1,50 meter lang met aansluiting voor een tuinslang.
Deze professionele wasborstel die krasvrij Uw wagen of bestelwagen poetst heeft een breedte van ca. 25 cm.
€39,95 €34,95
Autowasborstel met Uitschuifbare telescoopsteel tot 1,80 meter met wateraansluiting voor tuinslang om het reinigen van Uw Auto ,bestelwagen , caravan , motorhome , boot , terrassen , garagepoorten , ...enz.
€28,95
Deze handige wielborstel chenille zal velgen en wielkassen van Uw auto grondig reinigen op een doeltreffende manier. De zachte chenille zal krassen voorkomen en de wielen van Uw wagen zullen blinken als nooit tevoren.
€5,99
Zachte Handborstel voor het krasvrij reinigen van alle soorten velgen.
De Velgenborstel in Polyester pbt is ook zeer geschikt voor het reinigen van wielkassen.
€9,95
Deze ergonomische handborstel is doeltreffend voor diverse doeleinden. De handborstel met zachte haren uit gespleten vezels zijn waterabsorberend en kan reinigen tot 121°C.
Afmetingen , 70 x 65 x 325 mm.
€12,95
Deze velgenborstel in natuurlijk paardenhaar helpt U om de velgen van Uw wagen grondig te reinigen. De velgenborstel heeft een gebogen vormgeving om beter in alle hoeken te komen en is 30 cm. lang.
€5,95
Zeer handige Window cleaner voor Uw autoruit ! De flexibele draaikop zorgt er voor dat U alle moeilijk bereikbare plaatsen moeiteloos kan reinigen en met zijn microvezel doek die wasbaar is zal Uw ruit gemakkelijk schoon worden.
€4,95
Deze multifunctionele Raamwasser en stoffer is geschikt voor het snelle reinigen en verwijderen van stof. De Window Washer & duster XXL heeft een lengte van ca. 70 cm. en de wasbare microvezel hoes zal efficiënt al het stof en vuil verwijderen.
€14,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/orange voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit met rondom borstel voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€28,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€32,95
De Hydro spiraal set met Professionele borstel , voor het eenvoudig reinigen van al Uw zonnepanelen , hoge ramen , vrachtwagens , ...enz. Deze spiraal set past op onze Professionele Telescoopstelen tot 8 meter.
€69,95
De Hydro spiraal set met borstel rondom haren kan eenvoudig op een telescoopsteel gemonteerd worden tot 8 meter. Deze waterdoorlatende spiraal set met professionele zachte borstel is uitermate geschikt voor het reinigen van al Uw hoge oppervlakken.
€79,95
Deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel van 1,20 meter kan uitgeschoven worden tot 2,20 meter.Ideaal voor het reinigen van hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld , Zonnepanelen , hoge ramen , oversteken van daken , Vrachtwagens ,...enz.
€59,95
Deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel van 2,20 meter kan uitgeschoven worden tot 4 meter.Ideaal voor het reinigen van hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld , Zonnepanelen , hoge ramen , oversteken van daken , Vrachtwagens ,...enz.
€79,95
Met deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel kan U krasvrij Uw delicate oppervlakken reinigen. De telescoopsteel van 2.20 m. kan uitgeschoven worden tot 4 m. en is ideaal voor hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld ,Zonnepanelen,hoge ramen,..
€79,95

Autowasborstel met aansluiting voor de tuinslang

U vindt in ons assortiment diverse borstels om uw auto mee te kunnen wassen. Om de beginnen zullen wij u even wat uitleggen over de borstels die u aan kunt sluiten op een tuinslang. Deze autowasborstel en steel laten water door, u kunt zo gemakkelijk uw auto insoppen met water en zeep en daarna afspoelen met water. Het is een erg makkelijk systeem wat u niet alleen voor uw auto kunt gebruiken maar bijvoorbeeld ook voor uw ramen. U heeft geen onhandige voorwerpen en gevaarlijke trappetjes nodig om uw auto te wassen en zelf als u een bus heeft kunt u het dak hier makkelijk mee wassen. Niet al onze autowasborstels zijn op deze manier te gebruiken, dus let goed op als u er één aanschaft wat u precies wilt.


Autowasborstel zonder aansluiting voor de tuinslang

Als u gewoon een klein autootje heeft wat u af en toe wilt wassen, heeft u niet per se een autowasborstel nodig die u kunt aansluiten op de tuinslag. Het is wel makkelijk maar met een klein autootje niet nodig. U hoeft niet door de wasstraat om uw auto mooi schoon te krijgen. Deze borstels zijn niet alleen geschikt voor mensen met een kleine auto, ook een bus kunt u hiermee wassen als dat uw voorkeur heeft. U kunt namelijk bij ons een telescoopsteel aanschaffen waar u de autowasborstel op kunt bevestigen, zo kunt u toch op hoge plekken schoonmaken. Het enige verschil is dat uw auto niet direct wordt afgespoeld en u dit dus naderhand nog even moet doen. De steel die u op de afbeeldingen ziet staan dient wel apart besteld te worden, hij wordt niet automatisch meegeleverd met de autowasborstel.

Iedereen heeft een eigen voorkeur, daarom vindt u bij Megatip.be beide opties. Een autowasborstel moet voldoen aan wat u fijn vindt en wij proberen daarom voor iedereen iets aan te bieden wat goed zal bevallen. De autowasborstel die uw auto laat blinken vindt u in ons assortiment.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x