Autowasborstel

Sorteer op:

Sale
Autowas borstel met waterdoorlatende hydrosteel van 1,50 meter lang met aansluiting voor een tuinslang.
Deze professionele wasborstel die krasvrij Uw wagen of bestelwagen poetst heeft een breedte van ca. 25 cm.
€39,95 €34,95
Autowasborstel met Uitschuifbare telescoopsteel tot 1,80 meter met wateraansluiting voor tuinslang om het reinigen van Uw Auto ,bestelwagen , caravan , motorhome , boot , terrassen , garagepoorten , ...enz.
€28,95
Sale
Deze professionele schoonmaakborstel is ideaal voor het krasvrij en efficiënt schoonmaken van alle delicate oppervlakken. De waterdoorlatende Hydrosteel met een lengte van 30 cm is handig voor het reinigen van Uw Auto, ramen, garagepoorten, ...
€32,90 €28,95
Deze handige wielborstel chenille zal velgen en wielkassen van Uw auto grondig reinigen op een doeltreffende manier. De zachte chenille zal krassen voorkomen en de wielen van Uw wagen zullen blinken als nooit tevoren.
€6,99
Zachte Handborstel voor het krasvrij reinigen van alle soorten velgen.
De Velgenborstel in Polyester pbt is ook zeer geschikt voor het reinigen van wielkassen.
€9,95
Deze professionele velgenborstel is voorzien van een ergonomische steel en is geschikt voor het wassen van auto's, boten, vrachtwagens, en andere voertuigen.
De auto- velgenborstel is vervaardigd van zachte gespleten vezels.
Afmetingen , 22 x 11 x 11
€9,95
Deze ergonomische handborstel is doeltreffend voor diverse doeleinden. De handborstel met zachte haren uit gespleten vezels zijn waterabsorberend en kan reinigen tot 121°C.
Afmetingen , 70 x 65 x 325 mm.
€12,95
Autovelgenborstel, wasborstel met ergonomische handgreep,
Geschikt voor alle velgen, aluminium, chroom, gepoedercoate of hoogglans gepolijste velgen. Daarbij is deze zeer veilig en zacht voor het oppervlak.
€7,95
Deze velgenborstel in natuurlijk paardenhaar helpt U om de velgen van Uw wagen grondig te reinigen. De velgenborstel heeft een gebogen vormgeving om beter in alle hoeken te komen en is 30 cm. lang.
€5,95
Zeer handige Window cleaner voor Uw autoruit ! De flexibele draaikop zorgt er voor dat U alle moeilijk bereikbare plaatsen moeiteloos kan reinigen en met zijn microvezel doek die wasbaar is zal Uw ruit gemakkelijk schoon worden.
€5,95
Sale
De Aqua Laser Wind Shield Hero verdeelt met één druk op de knop net voldoende water op de ruit en met de speciale microvezel doek veegt U de autoruit binnen enkele seconden veilig schoon. Met ergonomisch ontworpen handvat en draaibare kop voor alle hoeken
€12,95 €9,95
Handige ijskrabber en sneeuwborstel in één met telescopische steel. Als het krabben achter de rug is, veegt U de ruit makkelijk schoon met de borstel.
Uitschuifbaar van 92 cm tot 120 cm.
€13,95
Deze extra lange ijskrabber met sneeuwborstel is ideaal voor grote auto's, bestelwagen of vrachtwagens. Met de telescopische steel tot 150 cm heeft U steeds de juiste lengte om Uw voertuig sneeuw- en/of ijsvrij te maken.
Met anti-slip handgrepen.
€19,95
Deze multifunctionele Raamwasser en stoffer is geschikt voor het snelle reinigen en verwijderen van stof. De Window Washer & duster XXL heeft een lengte van ca. 70 cm. en de wasbare microvezel hoes zal efficiënt al het stof en vuil verwijderen.
€14,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/orange voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€32,95
Deze professionele Carwash - Zonnepaneelborstel is ideaal voor het krasvrij en efficiënt schoonmaken van alle delicate oppervlakken. De waterdoorlatende schoonmaakborstel met gemengd zacht haar is de ideale schoonmaakhulp.
€24,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit met rondom borstel voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€28,95
Deze waterdoorlatende wasborstel is voorzien van rondom zachte haren voor het doeltreffend reinigen van Uw ramen , zonnepanelen , auto , vrachtwagen , boot , enz.
Professionele zachte wasbortel oranje met hoek van 30°
€28,95
Deze extra zachte wasborstel is voorzien van rondom haren voor het doeltreffend en krasvrij reinigen van Uw ramen , zonnepanelen , auto , vrachtwagen , boot , enz.
Professionele extra zachte wasbortel blauw met hoek van 30°
€29,95
Deze professionele wasborstel met rondom hittebestendige haren is ideaal voor grondig en krasvrij reinigen van alle delicate oppervlakken. De Wasborstel "Tetalon" is geschikt voor Uw ramen , zonnepanelen , auto , vrachtwagen , boot , enz.
€34,95
De Hydro spiraal set met Professionele borstel , voor het eenvoudig reinigen van al Uw zonnepanelen , hoge ramen , vrachtwagens , ...enz. Deze spiraal set past op onze Professionele Telescoopstelen tot 8 meter.
€69,95
De Hydro spiraal set met borstel rondom haren kan eenvoudig op een telescoopsteel gemonteerd worden tot 8 meter. Deze waterdoorlatende spiraal set met professionele zachte borstel is uitermate geschikt voor het reinigen van al Uw hoge oppervlakken.
€79,95

Het wassen van een auto is erg belangrijk en zorgt ervoor dat als dit goed gebeurt de auto er altijd geweldig uitziet. Bepaalde soorten vuil kunnen ook schadelijk zijn voor de lak van uw auto wat het schoonhouden nog belangrijker maakt. Om uw auto grondig schoon te kunnen maken heeft u bepaalde hulpmiddelen nodig zoals een autowasborstel. Deze helpt u het vuil van uw auto af te poetsen en zelfs hardnekkig vuil krijgt u hiermee weg. In ons assortiment vindt u verschillende opties, met een autowasborstel uit ons assortiment krijgt u goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Een autowasborstel gebruiken

Gebruik maken van een autowasborstel is erg simpel. Afhankelijk van de borstel gebruikt u een emmer met een sopje of sluit u de borstel aan op de tuinslang. Wanneer u de auto ingezeept heeft poetst u met de autowasborstel het vuil eraf. Het is daarna slechts een kwestie van goed afspoelen en de auto is schoon. Bij een autowasborstel die u kunt aansluiten op de tuinslang is dit nog makkelijker doordat u met de borstel dan ook nog alle overgebleven vieze plekjes na kunt schrobben tijdens het afspoelen. Het gebruik van een autowasborstel is dus erg simpel en maakt het wassen van uw auto nog makkelijker.

Welke borstel heeft u nodig

In ons assortiment vindt u diverse borstels welke niet allemaal gebruikt worden voor hetzelfde doel. Sommige plekken op de auto zijn lastig schoon te maken met een standaard autowasborstel en hiervoor kunt u gebruik maken van een ander soort borstel. Voor velgen en wielen hebben wij borstels die makkelijk tussen de openingen kunnen komen, deze borstels hebben vaak wat hardere haren zodat ook het hardnekkige vuil verwijderd kan worden. Voor de ruiten van een auto zijn de meeste varianten niet geschikt. Niet omdat ze schade aan zullen brengen maar omdat uw ruiten hier simpelweg niet zo goed mee schoongemaakt kunnen worden. Voor de ruiten van uw auto hebben wij in ons assortiment dan ook een autowasborstel, de window cleaner autoruit. Deze heeft geen haren maar heeft een glad oppervlak zodat uw ruiten mooi en egaal schoon worden. Afhankelijk van de grootte van uw auto kunt u kiezen voor een borstel met of zonder steel.

Een autowasborstel met wateraansluiting

Wanneer u het grootste gemak wilt tijdens het wassen van uw auto kunt u kiezen voor een autowasborstel met wateraansluiting. Deze borstels kunt u aansluiten op de tuinslang waardoor u een constante toevoer van water heeft. U hoeft hierdoor dus niet te werken met emmers water wat het wassen van uw auto sneller en makkelijker maakt. U heeft bij deze borstels de keuze uit een telescoopsteel die u aan kunt sluiten waarbij het water door de steel heen komt of u kunt kiezen voor een Hydro spiraal waarover u hieronder meer leest.

Een borstel met Hydro spiraalset

Elke keer dat u een autowasborstel aanschaft met telescoopsteel neemt dit veel ruimte in beslag. Als u al een telescoopsteel in huis heeft is dit ook niet nodig. U kunt ook met een standaard telescoopsteel gebruik maken van wateraanvoer naar de borstel zonder dat de steel hiervoor gemaakt is. U kunt in ons assortiment namelijk ook kiezen voor een autowasborstel met een Hydro spiraal. U kunt de spiraal dan aansluiten op de borstel en op de tuinslang waarbij u de kabel om de steel heen draait. Door de spiraalvorm van deze waterslang is hij geschikt om te gebruiken op de uitschuifbare telesoopstelen tot 8 meter lang, dit is lang genoeg om zelfs de grootste wagens mee te wassen.

Gebruik maken van een telescoopsteel

Bij het wassen van een auto kan het erg handig zijn om gebruik te maken van een telescoopsteel in combinatie met de autowasborstel. Dit is niet alleen voordelig voor grote auto’s. Het kan erg lastig zijn om het dak van uw auto goed te wassen waardoor u al snel in onmogelijke posities moet staan of gebruik moet gaan maken van een trap. Dit brengt risico’s met zich mee en het is ook niet nodig. Door gebruik te maken van een telescoopsteel kunt u makkelijk bij de hogere plekken van uw auto en is het wassen veel sneller gebeurd. Zeker als u gebruik maakt van een telescoopsteel met wateraansluiting gecombineerd met een goede autowasborstel hoeft het wassen van uw auto echt niet lang te duren.

Een autowasborstel maakt het wassen van uw auto een makkelijke en leuke taak. Door gebruik te maken van goede borstels ziet u het vuil snel en makkelijk van uw auto verdwijnen. In ons assortiment vindt u verschillende opties zodat u alle delen van uw auto een grondige schoonmaakbeurt kunt geven. Wilt u ook gebruik maken van een goede autowasborstel en deze bestellen voor een scherpe prijs, bestel dan uw autowasborstel bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x