Vaatdoek

Sorteer op:

Met de professionele afwasset van Aqua Laser kan U het vuil op hygiënisch manier verwijderen. Deze vaatdoeken zorgen voor een antibacteriële werking van servies en bestek en hebben een extra vochtopnemende werking.
Set van 3 stuks
€9,95
Set van 5 badstof vaatdoek groen streep 36 x 36 cm. 50 gram. 100 % biologisch katoenen vaatdoek die zeer goed vocht absorbeert en wasbaar is op 60 graden.
€7,50
Set van 5 badstof vaatdoek blauw streep 36 x 36 cm. 50 gram. 100 % biologisch katoenen vaatdoek die zeer goed vocht absorbeert en wasbaar is op 60 graden.
€7,50
Set van 5 badstof vaatdoek multicolor 33 x 33 cm. 35 gram. 100 % biologisch katoenen vaatdoek die zeer goed vocht absorbeert en wasbaar is op 60 graden.
€7,50
100 % katoenen vaatdoeken set van 5 stuks. Wasbaar op 60 graden
€6,50
Deze gestreepte katoenen vaatdoeken van uitstekende kwaliteit zijn ideaal voor de vaat , het afnemen van aanrecht , de gootsteen , eettafel , enz.
set van 5 stuks
Afmetingen , 38 x 32 cm
€6,95
Deze vaatdoeken met hoog absorptievermogen zijn vervaardigt uit katoen en zijn machine wasbaar op 60°
Afmetingen, 35 x 35 cm.
Set 6 stuks
€7,50
Deze multifunctionele Viscose huishouddoekjes zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een zeer sterk absorberend vermogen. Tevens kunnen deze groene Non-Woven vaatdoekjes meerdere malen gewassen worden op 60 graden.
€3,45
Deze multifunctionele Viscose huishouddoekjes zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een zeer sterk absorberend vermogen. Tevens kunnen deze blauwe Non-Woven vaatdoekjes meerdere malen gewassen worden op 60 graden.
€3,45
Kwalitatieve keukenhanddoeken vervaardigd uit 100% katoen. Deze geblokte theedoeken van hoogwaardig katoen hebben een zeer sterk absorptievermogen en zijn geschikt voor horeca- en thuisgebruik.
Afmetingen , 70 x 70 cm.
Set , 6 stuks
€14,95
Kwalitatieve theedoeken vervaardigd uit 100% katoen. Deze keukenhanddoek van hoogwaardig katoen hebben een zeer sterk absorptievermogen en zijn geschikt voor horeca- en thuisgebruik.
Afmetingen , 70 x 70 cm.
Set , 6 stuks
€14,95
Kwalitatieve blokdoeken vervaardigd uit 100% katoen. Deze theedoeken van hoogwaardig katoen hebben een zeer sterk absorptievermogen en zijn geschikt voor horeca- en thuisgebruik.
Afmetingen , 70 x 70 cm.
Set , 6 stuks
€14,95
Kwalitatieve keukenhanddoeken vervaardigd uit 100% katoen. Deze geblokte theedoeken van hoogwaardig katoen hebben een zeer sterk absorptievermogen en zijn geschikt voor horeca- en thuisgebruik.
Afmetingen , 70 x 70 cm.
Set , 6 stuks
€14,95
Mineur werkhanddoek 50 x 80 cm.
Ideaal voor de vuilste karweitjes in en om het huis.
100% katoen, 275g/m²
Set van 6 stuks
€19,95
Deze onderhoudsvriendelijke theedoeken zijn vervaardigd uit 100% katoen en drogen en polijsten tegelijkertijd.
Zacht en zeer goed absorberend.
Afmetingen 50 x 70 cm.
Set 10 stuks
€14,95
Deze handige , geruite theedoeken zijn geschikt voor elke gelegenheid , en uiteraard zijn deze klassieke keukenhanddoeken ideaal om de afwas eenvoudig en snel te drogen.
Zacht en zeer goed absorberend.
Afmetingen 50 x 70 cm.
Set 10 stuks
€14,95
Kwalitatieve geruite stofdoek voor alle doeleinden.
Stofdoek Excellent per st.
Afmetingen , 40 x 40 cm.
€2,25
Deze duurzame neteldoek is uitermate geschikt voor in de keuken voor het zeven van fruit- en groentesappen, jam en kaas.
Door de grovere structuur kan het vocht gemakkelijk uitlekken.
Verpakt per 2 stuks.
€7,95
Deze soepele en zeer absorberende microvezel wafelhanddoek ontvet en droogt snel .
Ideaal voor diverse doeleinden
Afmetingen , 45 x 65 cm
€7,95
Verfijnde Microvezel Afdroogdoek voor Glazen en Kristal van het merk Flipper.
Set van 4 stuks
€9,95
Deze microvezeldoeken "Finesse" van het merk Flipper zijn ultra fijn en zacht en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Voor ramen , spiegels , glazen en kristal streeploos te drogen.
Afmetingen , 50 x 60 cm.
Set 4 stuks
€11,95
Deze verfijnde microvezel doeken zijn vervaardigd uit zeer fijne , microscopische deeltjes om streeploos alle oppervlakken grondig te reinigen. Uitermate geschikt voor glas, kristal, goud, zilver, koper , messing , Computer- en TV schermen , enz
€9,95
Deze kwalitatieve glazendoekjes van Best Clean drogen zonder strepen en doet glanzen. De technische vooruitgang in deze nanoTech micro doek zorgt voor een duurzame en antibacteriële werking.
Afmetingen 40 x 50 cm.
€3,95
Handig en zeer doeltreffend microvezeldoekje voor alle doeleinden. Dit doekje uit wel duizenden microvezels is zeer efficiënt voor het reinigen van bijvoorbeeld ramen , tegels , kasten , deuren , aanrecht of gebruik als vaatdoek
€2,40

Een vaatdoek wordt gebruikt voor het schoonmaken of drogen van de vaat maar u kunt ze gebruiken voor meerdere doelen afhankelijk van het materiaal. Ze staan bekend om hun uitstekende vocht opnemend vermogen. Als u de vaat droogt met een goede vaatdoek kunt u flink wat afdrogen voordat de doek te nat is om te gebruiken. Zelfs als u een vaatwasser heeft komt een vaatdoek goed van pas, dit kan zijn voor het afdrogen van waterresten of vocht op het aanrecht. Wilt u meer weten over de verschillende materialen en waarvoor u een vaatdoek allemaal kunt gebruiken, lees dan verder.

Het materiaal van de vaatdoek

Voor het vocht opnemend vermogen van de vaatdoek is het materiaal erg belangrijk. Omdat deze doeken veelal gebruikt worden voor het drogen van vaat is het belangrijk dat hij niet bij het eerste beetje water geen vocht meer kan opnemen. In ons assortiment vindt u vaatdoeken van verschillende materialen met elk een grote vochtopname. Een vaatdoek kan ook gebruikt worden om het aanrecht af te nemen en wat vuil weg te vegen, in dit geval heeft u een ander soort vaatdoek nodig als die u zou gebruiken voor het afdrogen van de vaat. Er zijn geen regels voor en de keuze is dan ook volledig gebaseerd op wat u prettig vindt schoonmaken en drogen.

Streeploze resultaten

Als u de vaat gedaan heeft en alles is schoon dan kunt u kiezen om de vaat te laten drogen aan de lucht of om de vaat af te drogen. Als u kiest voor afdrogen wilt u uiteraard wel dat de moeite die u doet wordt beloond met streeploze glazen en borden waarop geen druppeltjes meer te zien zijn. Als u glazen gaat afdrogen kan het lastig zijn om ze werkelijk streeploos schoon te krijgen en te laten glanzen. Als dit iets is wat u wilt dan is een vaatdoek met microvezels een ideaal middel om te gebruiken. Microvezel doeken staan erom bekend om streeploze resultaten te geven.

Een vaatdoek en spons gebruiken

In ons assortiment vindt u een grote hoeveelheid vaatdoeken en sponzen. Deze kunt u los van elkaar gebruiken maar ze kunnen elkaar ook uitstekend aanvullen. Als u een erg vies oppervlak heeft kunt u met een spons goed schrobben, zeker als u de ruwe kant gebruikt. Na dit schrobben is het met een spons erg lastig om het losgemaakte vuil weg te vegen. Hierbij kan een vaatdoek de perfecte aanvulling zijn. Vaatdoeken nemen namelijk vocht en vuil op waardoor u dit erg makkelijk weg kunt vegen van het oppervlak.

Een ruim assortiment

Als u gaat kijken naar onze vaatdoeken en sponzen ziet u direct wat een groot assortiment wij aanbieden. De verschillende opties hebben allemaal eigen kwaliteiten en zijn daardoor te gebruiken voor verschillende oppervlakken en verschillende doelen. In dit assortiment vindt u verschillende materialen die ook allemaal eigen kwaliteiten hebben. Voordat u een vaatdoek of spons gaat aanschaffen is het dan ook wel belangrijk om vast te bedenken op welke manier u dit wilt gaan gebruiken.

Een vaatdoek voor een scherpe prijs

Als u gebruik maakt van een vaatdoek zal deze vies en nat worden. U zal hem daarom regelmatig moeten wassen. Ze krijgen best wat te verduren tijdens gebruik en hebben dan ook geen onbeperkte levensduur ondanks de goede kwaliteit. Juist omdat dit een product is wat geen jaren meegaat moeten deze doeken voordelig zijn. Dit is precies wat u ziet in ons assortiment, een goede vaatdoek voor een zeer schappelijke prijs. U kunt er meerdere aanschaffen zonder veel kwijt te zijn, zo heeft u altijd een schone doek ter beschikking zelfs als er een aantal in de was liggen.

Een vaatdoek kunt u voor allerlei doelen gebruiken. U kunt hier de vaat mee wassen, oppervlakken afnemen en mee afdrogen. Het is dan ook iets wat u erg goed kunt gebruiken in de keuken voor allerlei doelen. Wilt u een vaatdoek aanschaffen van elk materiaal dat u zich maar kunt voorstellen, bestel deze dan voor een scherpe prijs bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x