Strijkplank benodigdheden

Sorteer op:

Sale
Dit Mouwplankje is geschikt voor het strijken van mouwen van kleding , zonder een vouw te maken. Gemakkelijker om mouwen van hemden te strijken.
Een Mouwplankje is dan ook een goede aanwinst bij Uw strijkplank.
€14,90 €13,95
Deze compacte en handige ministrijkplank is ideaal om alle kleinere oppervlakken glad te strijken.
Optimaal strijkcomfort met een stabiel en vlak oppervlak.
Afmetingen 70 x 32 cm.
€19,95
Deze Trekspanners voor de strijkplankovertrek voorkomt het verschuiven van de overtrek.
Geschikt voor elke strijkplank. Inhoud 3 st.
€5,95
Met deze Persdoek strijkt U gemakkelijker , sneller en schoon.
De Persdoek voorkomt glansplekken , pluizen en vervilten.
U strijkt fluweel en corduroy aan de goede kant.
€7,95
Deze extra dikke Hittebestendige Steam - mousse onderlegger is geschikt voor alle strijkplanken. De Steam - mousse onderlegger is ideaal voor het strijken met stoom , doordat deze het water beter opneemt en beter warmte verdeelt.
€9,95
Deze Extra dikke molton onderlegger voor onder de strijkplankovertrek zorgt voor meer veerkracht , waardoor U veel makkelijker en vlugger strijkt. Deze dikke Molton onderlegger van 150 X 50 cm. kan op maat afgeknipt worden.
€9,95
Deze Strijkzool beschermt Uw fijne wasgoed tijdens het strijken en glijdt moeiteloos over knopen , opdrukken en borduursels.
De strijkijzerzool is Universeel en past op elk strijkijzer.
€8,95
Deze Siliconen anti-slip parkeermat geeft de ideale bescherming aan Uw strijkplankovertrek.
- Flexibele siliconen mat
- Weerstaat temperatuur tot 240°
- Gemakkelijk afwasbaar
- Afmetingen, 27 x 18 cm.
€9,95
De strijkzool reiniger stick van Widex reinigt , onderhoudt en verbetert het glij - effect van Uw strijkijzer.
Verwijdert textielvezels en maakt het strijkoppervlak terug glad.
Stick 50 gr.
€7,50
Deze 3 -laags mouwplank overtrek past zeer eenvoudig over Uw mouwplank doormiddel van de aanspankoord met klip. De 100% katoenen mouwplank overtrek is geschikt voor gewoon strijkijzer als stoomstrijkijzers.
€4,95
Met deze kwalitatieve mouwplank overtrek in Bruin/witte bloemmotief is strijken zoveel leuker , de 100% katoenen mouwplank overtrek past zeer eenvoudig over Uw huidige mouwplank door de aanspankoord met klip
€4,95
Deze mouwplank overtrek met de afmetingen van 59 cm x 21 cm. is geschikt voor het merendeels van alle type mouwplankjes. Kwalitatieve mouwplank overtrek in Ecru met paars bloemenmotief voor gewoon strijkijzers als stoomstrijkijzers.
€4,95
De 3-laags mouwplank overtrek met de afmetingen van 59 cm x 21 cm is zowel voor gewoon strijkijzers als stoomstrijkijzers en is wasbaar in de machine. Met handige aanspankoord en klip.
€4,95
Het mooie motief van deze kwalitatieve Mouwplank overtrek in Beige / repeat fold is kleurvast en wasbaar. Deze mouwplank overtrek met de afmetingen van 59 cm x 21 cm. is geschikt voor alle type mouwplankjes
€4,95
Deze 100% katoenen mouwplank overtrek past zeer eenvoudig over Uw huidige mouwplank door de aanspankoord met klip. Deze koord garandeert dat de overtrek mooi glad en strak kan worden aangetrokken.
€4,95
Deze katoenen mouwplank overtrek met 3 lagen bevorderd het strijkcomfort en de viltlaag heeft een structuur van 150 gr/m2 waardoor U comfortabeler en sneller strijkt.
€4,95
De 3-laags mouwplank overtrek is zowel voor gewoon strijkijzers als stoomstrijkijzers en is wasbaar in de machine. De lagen van deze kwalitatieve mouwplank overtrek garanderen optimaal strijkcomfort.
€4,95
Met deze kwalitatieve mouwplank overtrek in Beige kleurenpalet is strijken zoveel leuker , de 100% katoenen mouwplank overtrek past zeer eenvoudig over Uw huidige mouwplank door de aanspankoord met klip.
€4,95
Deze 3-Laags mouwplank overtrek van topkwaliteit heeft een handige aanspankoord met klip waardoor deze past op de meeste mouwplanken. De mouwplank overtrek van 59 cm x 21 cm is geschikt voor alle typen strijkijzers.
€4,95
Met deze kwalitatieve mouwplank overtrek in beige/bruin design is strijken zoveel aangenamer.
De 3- laags Mouwplank overtrek van 59 cm x 21 cm past door de handige aanspankoord met klip strak en glad voor optimaal strijkcomfort.
€4,95
Met deze kwalitatieve mouwplank overtrek in mooi design is strijken zoveel aangenamer.
De 3- laags Mouwplank overtrek van 59 cm x 21 cm past door de handige aanspankoord met klip strak en glad voor optimaal strijkcomfort.
€4,95
Deze universele mouwplank overtrek past op de meeste modellen van mouwplanken. Door de elastische elastiek zal deze zich aanpassen en tevens is deze mooie mouwplank overtrek uit 100% katoen wasbaar en kleurvast.
€4,95
De kwalitatieve overtrek met elastiek past op de meest voorkomende mouwplanken , door de elastische elastiek zal deze zich aanpassen aan elke maat en kan U met behulp van een nieuwe overtrek aan de slag.
€4,95
Het mooi design met roze bloem motief zorgt ervoor dat U op een aangename manier kan strijken.
Deze Universele mouwplank overtrek met elastiek heeft een speciale extra veerkrachtige Molton laag voor comfortabel strijkcomfort.
€4,95

Strijken met behulp van een strijkdeken

Veel mensen denken dat het onmogelijk is om te strijken zonder daarbij gebruik te maken van een strijkplank, maar het tegendeel is waar. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om een strijkdeken in huis te halen? Door middel van een strijkdeken is het bijvoorbeeld veel eenvoudiger om zaken zoals beddenlakens of tafeldekens te strijken. Deze passen vaak slechts deels op een strijkplank waardoor het strijken alles behalve vlot kan verlopen. Door gebruik te maken van een strijkdeken kunt u dit probleem oplossen en dat zonder dat u daarvoor veel geld dient te investeren! Ook op zoek naar een deken om te strijken? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat wij u op dit vlak te bieden hebben.


Strijkdeken in verschillende uitvoeringen

Wanneer u heeft besloten om een strijkdeken aan te kopen kunt u hier bij Megatip.be een keuze maken uit een ruim aanbod aan mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een eenvoudig, blauw strijkdeken aan te kopen, maar daarnaast kunt u eveneens kiezen voor een strijkdeken met ruiten of wat te denken van een prachtig zilver strijkdeken. Tot slot is er ook nog het vista print deken dat er niet alleen stijlvol uitziet, maar bovendien ook nog eens zeer praktisch en voordelig is. Mogelijkheden om een strijkdeken aan te kopen zijn er hier bij Megatip.be in ieder geval meer dan voldoende!


Diverse afmetingen

Een deken om te strijken kan bij Megatip.be niet alleen in verschillende uitvoeringen worden aangekocht, daarnaast zijn er ook diverse afmetingen mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van een strijkdeken van 120 x 160 centimeter, maar het is eveneens mogelijk om een strijkdeken aan te kopen van 120 x 70 centimeter. Welke van deze afmetingen voor u het meest geschikt is zult u uiteraard voor uzelf moeten uitmaken. Eén ding staat hoe dan ook vast, welk strijkdeken u ook wenst, u kunt ze zonder probleem vinden hier bij Megatip.be!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x