Strijkplankovertrekken Banaan

Sorteer op:

Strijkplankovertrek Banana met rode paprika design die past op alle banaan strijkplanken. De speciale binnenste laag absorbeert en reflecteert de warmte van het strijkijzer en de katoenen bovenlaag absorbeert gemakkelijk het vocht.
€12,95
Banaan strijkplankhoes aan het zoeken ? Deze strijkplankovertrek met klaprozen design heeft een speciale binnenste laag die de warmte van het strijkijzer absorbeert en reflecteert en de katoenen toplaag absorbeert gemakkelijk het vocht.
€12,95
Mooie strijkplankhoes voor Banana strijkplanken ! Deze beige overtrek in kleurenpallet design heeft een speciale binnenste laag die de warmte van het strijkijzer absorbeert en reflecteert en de katoenen toplaag absorbeert gemakkelijk het vocht.
€12,95
Mooie Banaan strijkplankhoes voor banana strijkplanken. Deze kwalitatieve strijkplankovertrek met speciale binnenste laag absorbeert en reflecteert de warmte van het strijkijzer en de katoenen bovenlaag absorbeert vocht gemakkelijk.
€12,95
Mooie Banaan strijkplank hoes voor banana strijkplanken. Deze kwalitatieve strijkplank overtrek met speciale binnenlaag absorbeert en reflecteert de warmte van het strijkijzer en de katoenen bovenlaag absorbeert het vocht doeltreffend.
€12,95
Deze Banana strijkplank overtrek past op de meeste banaan strijkplanken door de elastische rand. De speciale binnenste laag absorbeert en reflecteert de warmte van het strijkijzer en de katoenen bovenlaag absorbeert gemakkelijk het vocht.
€12,95
Deze kwalitatieve strijkplankhoes met de afmetingen van 160 cm x 57 cm is geschikt voor alle banaan strijkplanken. De katoenen strijkplankovertrek is voorzien van een aparte bijgeleverde molton onderlegger voor optimaal strijkcomfort.
€19,95
Deze kwalitatieve strijkplankhoes uit 100% katoen met de afmetingen van 160 cm x 57 cm is speciaal ontworpen voor alle banaan strijkplanken en door de bijgeleverde extra moltonlaag zal het strijken plezierig worden.
Afmetingen , 160 cm x 57 cm
€19,95
Deze 2 laags Banana strijkplankhoes bestaat uit een 300 gr/m2 moltonlaag met daarboven een kwalitatieve 100% katoenen toplaag en zal zorgen voor optimaal strijkcomfort.
Afmetingen , 160 cm x 57 cm
€19,95
Deze eerste keus strijkplankovertrek uit 100% katoen is voorzien van een extra moltonlaag voor optimaal strijkcomfort. De banaan strijkplankhoes is geschikt voor alle Banana strijkplanken.
Afmetingen , 160 cm x 57 cm
€19,95
Deze kwalitatieve strijkplankhoes uit 100% katoen met de afmetingen van 160 cm x 57 cm is speciaal ontworpen voor alle banaan strijkplanken en door de bijgeleverde extra moltonlaag zal het strijken plezierig worden.
Afmetingen , 160 cm x 57 cm
€19,95
Banaan strijkplankhoes uit 100% katoen met de afmetingen van 160 cm x 57 cm met bijgeleverde extra moltonlaag. Deze kwalitatieve strijkplankovertrek heeft een comfortabel strijkcomfort en zal het strijken plezierig maken.
€19,95
Deze Extra dikke molton onderlegger voor onder de strijkplankovertrek zorgt voor meer veerkracht , waardoor U veel makkelijker en vlugger strijkt. Deze dikke Molton onderlegger van 150 X 50 cm. kan op maat afgeknipt worden.
€9,95
Deze extra dikke Hittebestendige Steam - mousse onderlegger is geschikt voor alle strijkplanken. De Steam - mousse onderlegger is ideaal voor het strijken met stoom , doordat deze het water beter opneemt en beter warmte verdeelt.
€9,95

Banana strijkplankovertrek kopen bij Megatip.be!

Zoekt U een strijkplankhoes voor een banana strijkplank ? Deze strijkplankovertrekken in banaanvorm van extra kwaliteit passen op alle banana strijkplanken. Met het nieuwe innovatieve systeem strijkt U langs twee zijden tegelijkertijd. De binnenste laag absorbeert en reflecteert de warmte van het strijkijzer terwijl de katoenen bovenlaag het vocht zeer gemakkelijk absorbeert. Veel mensen houden er bijna geen rekening mee, maar een strijkplankovertrek krijgt het steevast zeer hard te verduren. Om snelle slijtage het hoofd te kunnen bieden is het dan ook zeer belangrijk om te kiezen voor een strijkplankovertrek die beschikt over een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Wel, wij bieden onze klanten deze mogelijkheid. Een strijkplankovertrek kopen bij ons doet u namelijk niet alleen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, daarnaast kunt u ook steevast rekenen op een uitmuntende kwaliteit die al uw verwachtingen moeiteloos zal weten in te lossen. Bent u met andere woorden ook op zoek naar een nieuwe Banana strijkplankovertrek? In dat geval kunnen we u alleen maar aanraden om even een kijkje te nemen in het ruime aanbod van banana overtrekken hier bij Megatip.be!
 

Banaan Strijkplankovertrek met een mooi motief

U vindt strijken een zeer vervelende klus ? maar toch moet het gebeuren. Wanneer u dan over een eentonig strijkplankovertrek beschikt helpt dat natuurlijk niet bepaald, in tegendeel. Het kan wat dat betreft dan ook interessant zijn om er voor te kiezen om een banaan strijkplankovertrek aan te kopen die beschikt over een prachtig motief. Op deze manier wordt het strijken een behoorlijk stuk aangenamer terwijl de strijkplankovertrek perfect op alle mogelijke banana strijkplanken worden toegepast.
 

Voordelig een Bananahoes kopen !

Het kopen van een Banana strijkplankovertrek hier bij Megatip.be brengt verschillende zeer interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie zorgt u er op deze manier namelijk voor dat u geen nieuwe strijkplank dient aan te kopen wanneer u er op een bepaald ogenblik voor kiest om een andere strijkplankovertrek in huis te halen, maar dat is nog niet alles. Een banana strijkplankovertrek kopen hier bij Megatip.be zorgt er namelijk ook voor dat u steevast kunt rekenen op een prima kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor dient u slechts één keer in een lange periode kosten te maken voor het aankopen van een nieuw strijkplankovertrek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x