Strijkplankovertrekken 140 x 50 cm

Sorteer op:

Deze kwalitatieve strijkplankovertrek is vervaardigd uit 100% katoen en is voorzien van elastiek afwerking waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.
Strijkhoes 2 lagen , 140 x 50 cm
€9,95
Deze universele strijkplankhoes met elastiek is vervaardigd uit 100% katoen en is voorzien van een 200 gr/m2 molton laag waardoor het strijken aangenamer en vooral sneller kan.
Strijkplankovertrek 2 lagen , 140 x 50 cm
€9,95
Deze strijkplankhoes met 2 lagen is vervaardigd uit 100% katoen en is voorzien van elastiek afwerking waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.
Strijkplankovertrek 2 lagen , 140 x 50 cm
€9,95
Deze mooie en kwalitatieve strijkplankhoes met elastiek is vervaardigd uit 100% katoen met 2 lagen. De strijkplankovertrek met een 200 gr/m2 moltonlaag zal zorgen voor extra strijkcomfort.
Strijkplankhoes 2 lagen , 140 x 50 cm
€9,95
Deze leuke en kwaliteitsvolle strijkplankovertrek met elastiek is vervaardigd uit 100% katoen met 2 lagen. De strijkhoes met extra moltonlaag zorgt voor een comfortabel strijkcomfort waardoor het strijken efficiënter en vooral tijdbesparend is.
€9,95
Deze prachtige universele strijkplankhoes met elastiek is vervaardigd uit 100% katoen en is voorzien van een 200 gr/m2 molton laag , Geschikt voor gewoon- en stoomstrijkijzer
Strijkplankovertrek 2 lagen , 140 x 50 cm
€9,95
Met deze 2 laags strijkplankovertrek met elastiek is strijken aangenamer en comfortabel. De mooie en kwalitatieve strijkhoes is vervaardigd uit 100% katoen en extra molton laag.
Strijkplankovertrek 2 lagen , 140 x 50 cm
€9,95
Deze strijkplankovertrek met 2 lagen is vervaardigd uit 100% katoen en is voorzien van elastiek afwerking waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.
Strijkplankhoes 2 lagen , 140 x 50 cm
€9,95
Deze kwalitatieve strijkplankovertrek met 3 lagen is geschikt voor alle strijkplanken. De 100% katoenen strijkplankhoes heeft een 2 mm. dikke Foam laag met daaronder 300 gr/m2 Molton laag voor optimaal strijkcomfort.
Elastiek- en koordafwerking
€16,95
Strijken met behulp van deze kwalitatieve strijkplankhoes met 3 lagen zorgt ervoor dat U kan strijken met een comfortabel strijkcomfort. Deze 100% katoenen hoes is geschikt voor elk type strijkijzer en is voorzien van elastiek- en koordafwerking
€16,95
Deze ecru strijkplankovertrek met paars bloem design is een hoes vervaardigt uit 3 lagen. De kwalitatieve strijkhoes zal zorgen dat U kan strijken in de helft van de tijd en de elastiek- en koordafwerking zorgt voor een comfortabel strijkcomfort.
€16,95
Met deze strijkplankovertrek met 3 lagen zal U strijken met een comfortabel strijkcomfort. De 100% katoenen hoes is vervaardigd met een 2 mm. dikke Foam laag met daaronder een 300 gr/m2 Molton laag en is geschikt voor alle typen strijkijzers
€16,95
Deze 3-laags strijkplankhoes heeft een comfortabel strijkcomfort waardoor U in de helft van de tijd kan strijken. Deze innovatieve strijkplankovertrek is geschikt voor een gewoon strijkijzer maar ook voor een stoomstrijkijzer.
€16,95
De kwalitatieve strijkplankhoes met 3 lagen zal er voor zorgen dat U strijkt in de helft van de tijd en dit met een comfortabel strijkcomfort. Het hip design van deze overtrek zorgt voor aangenaam strijkplezier.
€16,95
100% katoenen Strijkplankhoes met een 2 mm. dikke Foam laag met daaronder een 300 gr/m2 Molton laag , deze extra dikke moltonlaag zorgt er voor dat het teveel aan stoom op een efficiënte manier wordt opgenomen.
Met elastiek- en koordafwerking
€16,95
De mooie uitstraling van deze kwalitatieve strijkplankovertrek zorgt voor plezier bij het strijken en door de efficiënte 3 lagen kan U strijken in de helft van de tijd.
Geschikt voor gewoon - en stoomstrijkijzer.
€16,95
Deze strijkplankhoes met kleurrijk motief is een kwalitatieve strijkplankovertrek met 3 lagen. De 100% katoenen strijkplankhoes zal het strijken vergemakkelijken en de elastiek- / koordafwerking zorgt voor een strak en comfortabel strijkoppervlak.
€16,95
Strijkplankhoes met een 3- laags strijkoppervlak voor een optimaal strijkcomfort. Deze strijkplankovertrek is voorzien van elastiek en koord die een perfecte pasvorm gegarandeerd.
Geschikt voor gewoon- en stoomstrijkijzer.
€16,95
Deze Double-fix strijkplankovertrek met 3 lagen is uitgevoerd met een elastiek- en koordafwerking. Hiermee is een makkelijke montage op uw strijkplank mogelijk en wordt een perfecte pasvorm gegarandeerd.
Geschikt voor gewoon- en stoomstrijkijzer.
€16,95
Deze strijkplankhoes van superkwaliteit is vervaardigd met 3 lagen , De 100% katoenen strijkplankovertrek heeft met een 2 mm. dikke Foam laag met daaronder een 300 gr/m2 Molton laag.
Geschikt voor gewoon - en stoomstrijkijzer.
€16,95
De professionele strijkplankhoes met 3 lagen voor optimaal strijkcomfort. Deze gealuminiseerde en geperforeerde strijkplankovertrek zorgt voor een goede hittereflectie en betere stoomverdeling en is geschikt voor gewoon- en stoomstrijkijzer.
€19,95
Universele Strijkplankovertrek met elastiek die op diverse merken van strijkplanken past.
Deze leuke Strijkplankhoes met speciale Molton laag absorbeert de warmte aan de binnenzijde en de katoenen overtrek absorbeert de vochtigheid aan de buitenzij...
€8,95
Prachtige Strijkplankovertrek met elastiek die past op diverse merken van strijkplanken.
Deze Strijkplankhoes met speciale Molton laag absorbeert de warmte aan de binnenzijde en de katoenen overtrek absorbeert de vochtigheid aan de buitenzijde
€8,95
Fleurige Strijkplankovertrek met elastiek die op diverse merken van strijkplanken past.
Deze Strijkplankovertrek met speciale Molton laag absorbeert de warmte aan de binnenzijde en de katoenen overtrek absorbeert de vochtigheid aan de buitenzijde
€8,95

Een strijkplankovertrek kopen die past bij Uw voorkeur !

Bij Megatip.be kan U rekenen op een kwalitatieve strijkplankovertrek en een groot assortiment in diverse kleuren en designs. Daarboven zijn alle strijkhoezen voorzien van een extra moltonlaag die ervoor zorgt dat het strijken comfortabel wordt en in de helft van de tijd kan gedaan worden.  Wanneer U een strijkplankovertrek koopt is het uiteraard noodzakelijk dat U kiest voor een motief dat U leuk vindt , Strijken met een mooie strijkhoes is dan ook veel aangenamer waardoor deze activiteit geen must maar een plezier wordt.

Bestel vandaag nog Uw favoriete strijkplankhoes bij Megatip.be en strijk morgen met een glimlach!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x