Douchemat

Sorteer op:

Met deze professional Antislip Badmat glijd U nooit meer uit in bad.
Deze Badmat met antislip zuignappen aan de onderzijde zal altijd op haar plaats blijven liggen , zodat U zorgeloos Uw bad in of uit kunt stappen zonder uit te schuiven.
€8,95
Met deze professional Antislip Douchemat glijd U nooit meer uit in de douche.
Deze Douchemat met antislip zuignappen aan de onderzijde zal altijd op haar plaats blijven liggen , zodat U zorgeloos kan douchen.
€8,95
Deze Badmat met magneten heeft een aangenaam en weldadig massage effect en zal zorgen voor veiligheid en comfort. De zuignappen die aan de onderkant van de badmat bevestigd zijn , zullen ervoor zorgen dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen.
€11,95
Deze multifunctionele antislipmat is geschikt voor alle doeleinden ! De Aquamat in crème schelp motief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€14,95
De Aquamat antislipmat voorkomt uitschuiven in de badkamer , zwembad en alle andere vochtige ruimtes.
Deze Aquamat is een multifunctioneel product dat op alle gladde oppervlakken kan gebruikt worden.
€14,95
Deze multifunctionele antislipmat kan gebruikt worden voor alle doeleinden ! De mooie Aquamat in beige - ster motief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud
€7,50
Deze antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in de kleur effen beige heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan gebruikt worden voor bv. , badkamer , zwembad , enz. of als binnendecoratie...
€14,95
Deze multifunctionele antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in de kleur effen bruin heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan gebruikt worden voor bv. , badkamer , zwembad , enz.
€14,95
Deze antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De beige Aquamat met voetjes motief heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan gebruikt worden voor bv. ,badkamer ,zwembad , enz. of als binnendecoratie
€3,95
Deze multifunctionele antislipmat kan gebruikt worden voor alle doeleinden ! De mooie Aquamat in blauw Dolfijn motief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€14,95
Multifunctionele antislipmat voor alle doeleinden ! De Aquamat in blauw design heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€14,95
Deze antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in de kleur effen beige heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan gebruikt worden voor bv. , badkamer , zwembad , enz. of als binnendecoratie...
€7,50
Deze multifunctionele antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in de kleur effen blauw heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan gebruikt worden voor bv. , badkamer , zwembad , enz.
€6,95
Deze antislipmat kan voor alle doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in zeester motief heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan op elke gewenste maat gesneden worden en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€4,95

Wanneer u gaat douchen is het laatste wat u wil zich zorgen maken over de gladde vloer en alle gevaren die hieraan verbonden zijn. U kunt in de douche makkelijk uitglijden, zeker tijdens het in- en uitstappen. Als u gebruik maakt van een douchemat hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, door de antislip werking weet u dat u altijd veilig kunt staat en bewegen zonder uit te glijden op een gladde vloer. Lees verder en ontdek de voordelen van het gebruik van een douchemat.

Veiligheid in de douche

Als u aan het douchen bent kan de vloer best snel erg glad worden. Zeker als u zeep of shampoo gebruikt en het gaat liggen schuimen op de vloer. De douche moet een veilige plek zijn waarin u met een veilig gevoel even kunt ontspannen. Dit is niet mogelijk als u zich constant vast moet houden uit angst om uit te glijden. U kunt ervoor kiezen een douchemat in de douche neer te leggen die voorkomt dat de vloer onder uw voeten glad wordt. Deze matten hebben een antislip werking waardoor u hierop kunt staan en bewegen met een groter gevoel van zekerheid.

Een douchemat naast de douche leggen

U kunt niet voor altijd in de douche blijven staan en het is haast niet te voorkomen dat de vloer buiten de douche ook nat wordt. Dit kan zorgen voor onveilige situaties die u uiteraard wilt voorkomen. Zeker met het uit de douche stappen kan het wel eens gebeuren dat u uw voeten weg voelt glijden. Dit is erg onprettig maar kan ook eenvoudig voorkomen worden. Wanneer u een douchemat naast de douche neerlegt kunt u vanuit de douche veilig op deze douchemat stappen waardoor u altijd grip heeft op de vloer.

Passend bij uw badkamer

Een douchemat hoeft niet lelijk te zijn of er misplaatst uit te zien in uw badkamer. Als u kijkt in ons assortiment ziet u matten in allerlei leuke kleuren en met verschillende patronen erop. U kunt dus altijd een variant kiezen die mooi staat bij uw badkamer, zodat het voor u geen straf is om de douchemat te laten liggen. De kwaliteit is bij allemaal even goed dus dat is bij het uitkiezen van een douchemat niet iets waar u naar om hoeft te kijken.

De douchemat onderhouden

Omdat er met het gebruik van een douchemat veel vocht bij komt kijken is goed onderhoud erg belangrijk. Als u niet met enige regelmaat de mat weghaalt en schoonmaakt kan er schimmel ontstaat onder de mat wat erg nare gevolgen kan hebben. Het enige wat u hoeft te doen qua onderhoud is de mat schoonmaken met water en een sopje en waar de mat ligt even schoonmaken. Schimmel kunt u makkelijk voorkomen door elke keer na gebruik de douchemat en de grond eronder te drogen. U heeft dus veel voordelen van een douchemat zonder dat het veel werk kost om te onderhouden.

Een douchemat kan mooi zijn en een perfecte aanvulling zijn op het interieur van uw badkamer. Door een mooie variant uit te kiezen en deze goed te onderhouden kunt u lang plezier hebben van uw aankoop. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en vindt een douchemat die u niet alleen mooi vindt maar die u ook een gevoel van zekerheid geeft wanneer u beweegt in een anders gladde badkamer. De mooiste douchemat besteld u bij Megatip.be, zo weet u dat u kwaliteit in huis haalt.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x