Bad- en douchematten

Sorteer op:

Met deze professional Antislip Badmat glijd U nooit meer uit in bad.
Deze Badmat met antislip zuignappen aan de onderzijde zal altijd op haar plaats blijven liggen , zodat U zorgeloos Uw bad in of uit kunt stappen zonder uit te schuiven.
€8,95
Met deze professional Antislip Douchemat glijd U nooit meer uit in de douche.
Deze Douchemat met antislip zuignappen aan de onderzijde zal altijd op haar plaats blijven liggen , zodat U zorgeloos kan douchen.
€8,95
Deze Badmat met magneten heeft een aangenaam en weldadig massage effect en zal zorgen voor veiligheid en comfort. De zuignappen die aan de onderkant van de badmat bevestigd zijn , zullen ervoor zorgen dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen.
€11,95
De Aquamat in beige bladmotief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken. Deze antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals bv., badkamer , zwembad , kinderkamer , enz. of als binnendecoratie.
€14,95
Deze multifunctionele antislipmat is geschikt voor alle doeleinden ! De Aquamat in crème schelp motief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€14,95
Multifunctionele antislipmat voor alle doeleinden ! De grijze Aquamat met rode stippen motief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€14,95
De Aquamat antislipmat voorkomt uitschuiven in de badkamer , zwembad en alle andere vochtige ruimtes.
Deze Aquamat is een multifunctioneel product dat op alle gladde oppervlakken kan gebruikt worden.
€14,95
Deze antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De beige Aquamat met voetjes motief heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan gebruikt worden voor bv. ,badkamer ,zwembad , enz. of als binnendecoratie
€14,95
Deze antislipmat kan voor alle doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in zwart/wit tegel design heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan uiteraard op elke maat gesneden worden en is gemakkelijk in onderhoud
€14,95
Deze antislipmat kan voor alle doeleinden gebruikt worden. De blauwe Aquamat met bloem motief heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan op elke gewenste maat gesneden worden en is zeer gemakkelijk in onderhoud
€14,95
Deze multifunctionele antislipmat kan gebruikt worden voor alle doeleinden ! De mooie Aquamat in blauw Dolfijn motief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€14,95
Multifunctionele antislipmat voor alle doeleinden ! De Aquamat in blauw steen design heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€14,95
Deze antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in de kleur effen beige heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan gebruikt worden voor bv. , badkamer , zwembad , enz. of als binnendecoratie...
€14,95
De Aquamat in beige design heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken. Deze antislipmat kan voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals bv., badkamer , zwembad , kinderkamer , enz. of als binnendecoratie.
€6,95
Multifunctionele antislipmat voor alle doeleinden ! De Aquamat in blauw design heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€6,50
Deze multifunctionele antislipmat kan gebruikt worden voor alle doeleinden ! De mooie Aquamat in dolfijn motief heeft een uitstekende antislipwerking op alle gladde oppervlakken en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€5,95
Deze antislipmat kan voor alle doeleinden gebruikt worden. De Aquamat in zeester motief heeft op alle gladde oppervlakken een uitstekende antislipwerking. De mat kan op elke gewenste maat gesneden worden en is zeer gemakkelijk in onderhoud.
€4,95

Maak uw badkamer veiliger met een bad- of douchemat

Een badmat of douchemat beschikt eigenlijk over een dubbelzijdige werking. In eerste instantie brengt ze namelijk een beetje extra kleur in uw bad of douche, maar anderzijds zorgt ze er eveneens voor dat het risico op uitglijden in de kiem wordt gesmoord. Nog steeds gebeuren er in de badkamer bijzonder veel ongevallen die eigenlijk zonder probleem voorkomen hadden kunnen worden door gebruik te maken van een badmat of douchemat. Zorg er voor dat uw badkamer ook voor u een stuk veiliger wordt en kies er nu voor om één van de bad- of douchematten uit het aanbod hier bij Megatip.be in huis te halen!


Steeds voorzien van antislip

Wie in huis geen gebruik maakt van een badmat of douchemat loopt steevast het risico om uit te glijden. Op deze manier kunt u zich behoorlijk veel pijn doen. Daar komt bij dat u niet alleen dient stil te blijven staan bij uw eigen veiligheid, maar ook bij die van bijvoorbeeld uw kinderen. Een badmat of douchemat die u aankoopt hier bij Megatip.be is in ieder geval steevast voorzien van antislip waardoor ze er voor zorgt dat uitglijden in het bad of de douche definitief tot het verleden behoort. Wilt u er ook voor zorgen dat u niet langer kunt uitglijden en bent u bijgevolg op zoek naar een kwalitatieve badmat of douchemat? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de mogelijkheden die wij hier bij Megatip.be aan onze klanten aanbieden!


Goedkoop een bad- of douchemat kopen

Veel mensen staan er niet bij stil, maar het kopen van een badmat of douchemat hoeft u beslist niet veel geld te kosten. Indien u een kijkje neemt in het aanbod aan bad- en douchematten hier bij Megatip.be wordt al snel duidelijk dat u deze kunt aankopen voor slechts enkele euro's. Daarnaast beschikt u eveneens over de mogelijkheid om een badmat of douchemat aan te kopen in de kleur die u wenst. Beide type matten zijn dan ook steevast verkrijgbaar in ecru, blauw, beige en roze. Denkt u er ook reeds enige tijd over na om een badmat of douchemat in huis te halen en bent u na het lezen van bovenstaande overtuigd geraakt door het nut er van? Aarzel dan niet langer en haal er snel één extra voordelig in huis hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x